Şimdi Ara

HOSTİNG ALANIM DOLDU YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cpanelden yonettiğim hosting paketimde alanım doldu.
    dosyalardan silebileceklerimi sildim geri kalanlar da lazım olan dosyalar oyuzden silemiyorum ama "Files in home directory" diye bir şey var bu nedir ne vardır içinde onemli değilse nasıl silebilirim bu dosya veya içindekileri yardımcı olabilirmisiniz
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkpunk -- 16 Haziran 2012; 15:40:04 >

• dosyaların yedeğini al sil bence cpanelde backups a tıklayarak yedeğini indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zum2002

Merhaba ! Paket yükseltmeyi denesen daha pratik ve zahmetsiz çözüm olmazmı ?

http://www.webgalerisi.com

olur fakat ücreti karşılama imkanım yok bunu bile zar zor karşıladım :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: meow133

dosyaların yedeğini al sil bence cpanelde backups a tıklayarak yedeğini indirebilirsin.

yedeğini aldım zaten fakar bu klasörün içindekiler silinmiyor 50 mb orada boşuna yatıyor
    yani bu klasöre erişemiyorum cpanelde disk alanı kullanımından bakıyorum files is home directory 50 mb yazıyor ama tıklanmıyor açılmıyor vs...
    yok mu bir yolu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkpunk

quote:

Orijinalden alıntı: meow133

dosyaların yedeğini al sil bence cpanelde backups a tıklayarak yedeğini indirebilirsin.

yedeğini aldım zaten fakar bu klasörün içindekiler silinmiyor 50 mb orada boşuna yatıyor
    yani bu klasöre erişemiyorum cpanelde disk alanı kullanımından bakıyorum files is home directory 50 mb yazıyor ama tıklanmıyor açılmıyor vs...
    yok mu bir yolu bunun?

Ekran görüntüsünü atabilirmisin tam olarak anlamadım.
  • hocam opendrive.com sitesinde 5gb alan ve günlük 1gb trafik var ücretsiz, ayrıca herhangi bir sitene bannerini koyarsan dosyalarına hotlink özelliği veriliyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel yardım edeyim sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Gel yardım edeyim sana.

edin buradayım
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.