arkadaşlar şimdi ben hostes olmaya karar verdim. fiziğim falan uyuyor. lise sonda açık liseye geçtim okul bitene kadar dil kursuna gitmeyi düşünüyorum. buraya kadar bir sıkıntı yok. tek sıkıntı benim 5 yıllık sevgilim var. ve bırakıp ülke ülke gezmeme izin vermiyor. oda şu an lisede ve aklında bir iş yok. bende istiyorum ki oda host olsun. onunda fiziği falan gayet uygun. lakin gel gelelim ki bende onu ayrı göndermem. ikimizde aynı zamanda başvursak yani uçuşlarımız denk gelir mi bu ayarlanır mı nasıl olur aynı uçağa aynı zamana verilir mi? şimdiden teşekkürler
Gerekli yerlere dilekçe yazarsan ya da evlenirseniz aynı uçuşlara gidebilirsiniz diye biliyorum ama yanlışım olabilir yine de
aldım tabi almam mı. sadece ayda bir kez oda hiç hayal ettiğim gibi ay romantik romantik birlikte uçuyoruz şeklinde değil. birbirlerini görmüyorlar bile. pek hoşlanmadım. çok teşekkür ederim :P
Öncelikle aynı zamanda başvuru yapmanız yine aynı uçuşta görev yapmanız anlamına gelmez çünkü eğitim sürecinden sonra görevli departman bu yeni kadroyu uçuşlara dağıtım yapıyor ve sürekli ekipler değişim halinde oluyor. Yukarıdaki videoda bulunan çiftin ikisi de kabin amiri, dolayısıyla birlikte uçma şansını daha rahat elde edebiliyorlar. Aynı şeyi kabin memurları için söyleyemeyiz... Şansı bir çiftseniz nadirde olsa birlikte uçma imkanınız olacaktır ama bu kalıcı olmaz hiçbir zaman çünkü dediğim gibi ekipler değişiyor sürekli...