Şimdi Ara

Host arıyorum. temin edilmistir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben elimde bulunan 2 domaini barındırabilecegim ve bu 2 domain içinde web hostu saglayabilecegim bir host hizmeti arıyorum. Fakat Fiyatlara baktıgımda bir yerde minimumken bir yerde özellikler düşük olmasına rağmen fiyatlar uçuk derecede, sizlerden rica uygun fiyatlı olanları bana tavsiye etmeniz. Çünkü amacım ilk etapta sitemi ve database'imi tasarlayabilecegim bir host hizmeti.

Aradığım min özellikler

250 MB alan
    5GB Aylık veri alanı
    3 domain ile 3 farklı web site birden kurma sansımın olması gerekiyor.
    PHP,PERL, CGI, Mysql vs kısacası linux tabanlı olmasını istiyorum.
    Güvenliği mevcut
    E-posta hizme sınırlı sayıda olabilir

Şimdiden yardım ve fiyat talepleriniz için teşekkürler. (Ödeme seçenegi olarak Kredi Kartı tercihtir. Havale ve EFT ile ugraşmak istemiyorum bir an önce active edilmesi de + olacaktır. )

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatino -- 19 Ağustos 2008; 19:29:56 >

• hostavrupa.net ve pi.net.tr tavsiye ederim bu forumda sürekli online olan arkadaşlarımızdır sorun yaşatacaklarını sanmıyorum..
  • Temin edilmiştir. ekimhost.com 'dan teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kbcomtr

hostavrupa.net ve pi.net.tr tavsiye ederim bu forumda sürekli online olan arkadaşlarımızdır sorun yaşatacaklarını sanmıyorum..

Tavsiyeniz için teşekkür ederiz.

chatino sizede hayırlı olsun
  • Bu nazikliğinizden dolayı çok teşekkür ederim Emil Bey,

Size Hayırlı satışlar dilerim.

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emil.halilov

quote:

hostavrupa.net ve pi.net.tr tavsiye ederim bu forumda sürekli online olan arkadaşlarımızdır sorun yaşatacaklarını sanmıyorum..

Biz olması gerekeni söylüyor düşenede bir tekme çekip müşteriyi kapmak isteyen firmalardan değiliz.Sizinde oyle olmadığınızı bildiğimizden tavsiye ediyoruz.
  • Hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Garip bi yaklaşım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: taka8604

quote:

Garip bi yaklaşım...

Neden garip bir yaklaşım izah edermisiniz.Sizin kişiliğiniz garip olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Biz olması gerekeni söylüyor düşenede bir tekme çekip müşteriyi kapmak isteyen firmalardan değiliz.Sizinde oyle olmadığınızı bildiğimizden tavsiye ediyoruz.

böyle olduğunuzu ileri süren bir yaklaşım en azından bu topikte olmadı .. Ne bu hiddet. Psikolojinizi heryere taşımayın kocaaa firma komik duruma düşmesin

• quote:

Orjinalden alıntı: hyprosoft

quote:

quote:

quote:

böyle olduğunuzu ileri süren bir yaklaşım en azından bu topikte olmadı .. Ne bu hiddet. Psikolojinizi heryere taşımayın kocaaa firma komik duruma düşmesin

komik durumda düşecek birşey söylemedik ,sadece gerçekleri söyledik gerçeklerde acıdır.
    YARASI OLAN GOCUNUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbcomtr -- 21 Ağustos 2008; 15:43:20 >

• Komik oluncak bir durum yokki :)

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serkan Özduman

Komik oluncak bir durum yokki :)

Saygılar.

kendileri komik oldukları için herkesin komik olabileciklerini düşündükleri için saçmalama iç güdüleri ara sıra böyle devreye giriyor serkancım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyprosoft

sadece gülebilirsin boyle yaparak ciddiyetinin dışına çıktığının farkındasın umarım...
  • kbcomtr daha önce kendisini överdi ne olduda Serkan Bey in firmasını ve diğer kişilerin firmasını övmeye başladı?
    devran döndümü yoksa?

"serkancım. " falan ?

Firmanız hakkında okadar yorum yapılıyor ben olsam yüzüm kızarırdı çeker giderdim...

R10.net ten gittiğiniz gibi
  • ekimhost.com un fiyatları çok uygun görünüyo.Hostu alan arkadaş acaba hiç bi sorun yaşadı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatino

Temin edilmiştir. ekimhost.com 'dan teşekkürler.

Ekimhost tan ben de almayı düşünüyorum.

Linux Başlangıc XL Benim icin ideal ve fazlasıyla yeterli ama iletişim kuramadım bu konuda yardımcı olabilirmisin.

www.frmanatolia.net' için alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.