Şimdi Ara

Hoşlanılan Kızın Yanında Rahat Davranabilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum benimde içinde olduğum ergen nesil, bir ilişkide kıza karşı efendi olmakla yürümüyor.
    O güzel kızların yanında gördüğünüz keko tipler var ya, hani bu kız bu çocuğa nasıl bakmış dediklerimiz..
    Çoğu özgüvenini aşmış, kızın yanında rahat davranan, kızı gerektiğinde ezen, ama onu sürekli eğlendiren tipten.
    Evet doğrusu bu arkadaşlar, yani ben bu işin böyle olduğunu kavradım.

Ben normalde pasif bir insanım, kızın karşısında gözlerinin içine bakarak konuşurken, heyecandan geveliyorum.
    Böyle olmak istemiyorum ama elimde değil, çevrem gereği böyleyim, adam akıllı bir kızla iletişime girmemişiz ki..
    Kız terketse, totosunu kaldırmak yerine, direkt yol verenlerdenim böyle bir huyumda var.

Dediğim gibi sorunum şu ki;

Kızın yanında pasif kalmak istemiyorum. Hem kızı sıkmak, hem de anı mutsuz geçirmek istemiyorum.
    Hiperaktif olmak istiyorum, sürekli rahat olmak, kızı eğlendirmek, yanlış bir şeyini gördüğümde içime atmak yerine, direkt ezmek istiyorum. Gerekirse böyle yaptım diye beni terketsin ama, o yanlışı yüzüne rahatça vurabileyim bunu istiyorum..
    Kızın sürekli her dediğini yapmak yerine, baskın karakter ben olayım istiyorum. Beni süs köpeği gibi kullanmasına asla izin vermem.. Kızda bunu sezersem zaten ben güle güle derim, daha da uzatmam.
    Kız zaten ilk buluşmada çekingen birisi olduğumu görürse, daha da konuşmaz bunun da farkındayım.

Ama ne yapabilirim? Neysen o ol diyorsunuz da, dediklerimi yapamassam bir ilişki falan yürütemeyeceğim yani. Çoğu insan da yürütemez diye düşünüyorum, yürütebilen de farkında değildir, kullanılıyordur net.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlarım bahsettiğim şekilde nasıl davranabilirim? Yardımınıza ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 21 Kasım 2017; 11:21:55 >

• Kardeşim ne güzel işte olayın farkına varmışsın. Her şey kafanda bitiyor, çekingenliğini pasifliğini yen sosyal ol konuşkan ol. Yemin ediyorumki kızlar teklif ediyor aktif biri olursan eğer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek care kizi gozunde kucultmen

Mesela kizin fosur fosur osurdugunu

Burnunu karistirdigini dusun?

Yada tuvaleti gelince yokun kenarina gecip izbe bi yerde

Askm kakam geldi elimden tutarmisin diyip yaninda durdugunu dusun hacet giderirken

Sonra o kokuyu düşünn

Tebrikler

Artik kizdan utanmiyosunuz😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun -benim için- tek çözümü kızdan beklentilerini ve umudunu azaltmak oldu.

Hala başbaşa kaldığımızda suskun kaldığım oluyor ama eskisine göre çok daha özgüvenli ve huzurluyum yanında.

Hele arkadaş ortamındaysak rahatça konuşuyorum, kızı iplemiyorum sıradan arkadaşımmış gibi davranıyorum herkesin arasında ama normalde olmadığım kadar rahat ve konuşkan oluyorum. Özellikle kıza karşı konuşmuyorum ama aklım hep onda tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayné

Tek care kizi gozunde kucultmen

Mesela kizin fosur fosur osurdugunu

Burnunu karistirdigini dusun?

Yada tuvaleti gelince yokun kenarina gecip izbe bi yerde

Askm kakam geldi elimden tutarmisin diyip yaninda durdugunu dusun hacet giderirken

Sonra o kokuyu düşünn

Tebrikler

Artik kizdan utanmiyosunuz😄

Hocam kizi gozumde kucultmem yeterli bir sebepti.

Kizdan soguttun tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kardeşim ne güzel işte olayın farkına varmışsın. Her şey kafanda bitiyor, çekingenliğini pasifliğini yen sosyal ol konuşkan ol. Yemin ediyorumki kızlar teklif ediyor aktif biri olursan eğer

Sorunum da bu zaten hocam

Aktif olamamam, çekingen durmam, yanlış bir şey yaparım diye korkmam vsvs. uzar gider..

• özellikle ilk buluşmaya bir kadeh alkol alıp git. Farkı anında göreceksin eski halinle.
    kesinlikle abartma ama içki olayını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızların isteklerine cevap vermezsin kardeşim unut o işi,
    efendi adam isterler efendi olursun bu sefer maço istiyorum derler,
    kıskanmazsın kıskansın isterler
    kıskanırsın rahat ver derler
    evlenmezsin evlilik için sıkıştırır
    evlenmek istersin ben daha hayatımı yaşayacağım erken derler
    tonla örnek vardır.En iyisi kızları kendine aşık edip s.klemiceksin sonra köpeğin oluyorlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 21 Kasım 2017; 13:34:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sutlusoda

özellikle ilk buluşmaya bir kadeh alkol alıp git. Farkı anında göreceksin eski halinle.
    kesinlikle abartma ama içki olayını

Bir kadeh kesmez hocam, trakyalı adamız En az 2 diyorum ben
  • bünye sağlamsa ikide olur. kokusu karşıyı rahatsız etmeyecek bişeyler olsun yeter :)
  • MaxPayné kullanıcısına yanıt
    Senin yuzunden 8 senelik sevgilimden ayrildim. Mutlu musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sutlusoda

bünye sağlamsa ikide olur. kokusu karşıyı rahatsız etmeyecek bişeyler olsun yeter :)

Hocam ilk defa deneyeceğim bu taktiği bakalım, umarım tutar

Yarın bulusucaz bu arada, aradan 2 3 saat kadar zaman gecicek agza da naneli sakız attım mı anlamaz

• pm deki kadar abartmasaydın :D:D yarım duble fondip yap git abi dilini çözsün yeter.
    kafanın iyi olmasına gerek yok :D:D
    Neyse sonuç ne?
  • Sutlusoda kullanıcısına yanıt
    Hocam başka bir kız buldum bununla olucak bu sefer, ümitliyim. 2 tane içip giderim bu sefer büyük ihtimal.

Not: 4 kişi olucaz ortamda, kuzenimin sevgilisi ve biz bu sefer daha çok sosyal biri olmam lazım.
  • 31 cek sonra git yanina daha rahat olacaksin denendi onaylandi

• Kızları umursayıp hayatını kızlara göre şekillendirirsen onlar için oyuncak olursun. Önce kendini geliştir kız kendiliginden gelir zaten. Kendine sürekli birşeyler katmaya bak derim her alanda. Zaten yeni şeyler öğrendiğinde kendini geliştirdiğinde bu sosyal yaşantına da yansıyor bildiğin şeyleri insanlarla paylaşıyorsun daha aktif oluyorsun insanların içinde onları kendinden yukarda görmüyorsun.

• 1.83 ten kisaysan oyle davrandiginda kiz der ki sen kimsin ne bu ozguven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.