Şimdi Ara

Hoşlandığım Kız ve Arkadaşı (Kızın Okuluna Gittim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler olayın üstünden 3 gün geçti ve olanları anlatıyorum;

Ehliyet başvurusu için sabah erkenden kalkmıştım, görüşmek için ilçeye gittim. Biraz erken gitmiştim sanırım, eve dönmek için bolca vaktim vardı.

Bari kuzenimi arayayım da okuluna gideyim, takılırız dedim..(Sanal ortamdan tanıştığım kiz ile aynı okuldalardı) Hem kızı reelden görme fırsatı bulmuştum belki de, nüfusu kalabalık olan bir okuldu, göreceğimi pek sanmıyordum.
    Neyse gittim falan, şansıma kuzenin öğleden önce de son dersi bedenmiş içeri çağırdı, girdim. O ara da okulun fotosunu çekip atıyorum kıza, neyin havasıysa orada olduğumu illa belli edicem yani..

Sonrasında öğle molası oldu. Kuzenimle okulun yanındaki, fastfood tarzı yere gectik. Basta iceride 5 dakika kadar durduk, sonra sıkıldığım icin kapı önünde duralım dedim. Geçtik her neyse, önümde de kuzenimin arkadaşı olan kalıplı birisi duruyor muhabbet falan ediyoruz o ara.. O bahsettigim cafenin yaninda, kalipli olan cocugun arkasinda da A101 var.
    Grup halinde oradan kiz cikti, bende o ara cocugun arkasindan, gizli gizli kizlari suzuyorum tek tek, belki gorurum ederim diye.
    Bir baktim harbiden de hoslandigim kiz grubun icindeydi. Arkadasi bana dik dik bakiyor, o bakmiyordu..

Okula dogru yoneldiler, az bir zaman sonra kuzenime gel tanidigim bi kizi gordum falan dedim, okulun bahcesine girdik tekrardan. Bir baktim merdivenden iceri dogru giriyorlar belki goruruz diye bizde giris yaptik. Zemin katta sandalyelerin oldugu yerde konusuyorlardi, wc bahanesiyle yanlarindan geciyoruz bizde. Kiza bakmadan geciyorum, o ara da kizin beni farkettigini saniyordum farketmiyormus meger..

Tekrardan disari ciktik falan, dis kapinin yaninda mermerde oturuyoruz. Tam ogle molasinin bitmesine yakinken kiz, arkadasiyla birlikte disariya cikti. Arkadasi bana bakiyor, kizinda baktigini gormustum bildigin gozumun icine bakti. Sarjim bitmisti bir sey yazamamistim o ara, neyse ogle molasindan sonra eve gelip direkt telefonu sarja taktim.

Okulu cektigim, fotograflari da daha yeni acmis, aa bizim okul yazmis. Bende gordum galiba falan dedim, neyi dedi. Seni, neyi olucak dedim.. Bu sasirdi falan, sen o fotograflari yeni atmadin mi dedi.. Hayir dedim, sende beni gordun bana baktin falan yazdim.

Nerede, neden gelmedin diye tepki verdi. Anlayacaginiz kizin dikkatini cekmemisim ama baktigini cidden gordum, arkadaslari da gorme konusunda sorun yasadigini falan soyluyormus zaten. 20 dk kadar nasil gormessin bildigin gozumun icine baktin vsvs. derken..
    Arkadasina sor dedim, arkadasi da bildiginiz benden hoslaniyormus gibi bakiyordu. Bende, hoslandigim kiz ona soyledi de ondan bakiyor saniyorum megerse ortada oyle bir sey de yokmus..
    Kizla 2 gun kadar konustuk, daha oncesinde 1 ay kadar konusmuslugumuz olmustu. Reelde gordugum icin hoslandigimi ve bulusmak istedigimi dile getirdim. Olmaz, ben gormedigim icin istemiyorum etmiyorum falan dedi. Bende eyvallah diyerekten kenara cekildim ve konusmama karari aldim.

Benim sasirdigim nokta ise arkadasinin mesaji oldu, sanki benden hoslanmis gibiydi ve bahsettigim kizdan cok o bakiyordu o gun..

Acaba yakinlik bagi kurmak icin arkadasiyla mi konussam diyorum ? Hoslandigim kizla gorusemeyecegimin kanisina vardim sonucta.. Sizin bir oneriniz var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 1 Aralık 2017; 4:24:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• looo sen kızlaaaa internet ortamında konuşup resimlerinden nerede yaşadığını bulup oralarda foto çektiren manyak değil misin?

Hasta mısın olum sen ya git bir tedavi ol?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

looo sen kızlaaaa internet ortamında konuşup resimlerinden nerede yaşadığını bulup oralarda foto çektiren manyak değil misin?

Hasta mısın olum sen ya git bir tedavi ol?

Hayır evi ne alaka?

• https://forum.donanimhaber.com/c2-den-gorup-hoslandigim-kiz-bol-ss-evini-buldum--129954640

Evt özür dilerim. Başka konu ile karıştırmışım ama kafamı karıştıran mesele bu çocuğun resimleri vardı ve senin eski bir konunda kendini paylaştığın resimlere benziyordu :)

Kafayı yedirdiniz :D
  • kızın arkadaşına yazman çok ezikçe olur ve muhtemelen aralarında kanka o çocuk bana yazıyodu şimdi de sana mı geçmiş tarzı bi muhabbet olur rezil olursun, boşver ikisine de yazma daha

• Neyse bugünde çok şükür başkası adına utandık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşığım bilmemne dememişsin arkadaşına yazsan ne olacak. O gün seni beğendim gördüm falan dersin arkadasina:) seni seveni sev, sevmeyeni yollaa

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Utanılacak ne var hocam ?
  • lan dndfkfkj

• Aman Tanrım "Ben de ona baktım..." dedi!!!!

KESSİNN hoşlanıyordur kesin!!!

Edit: birader sen de kızlara trene bakar gibi bakarsan o da "niye bakıyorki" deyip o da bakar. Havadan nem kapıyorsunuz haa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 1 Aralık 2017; 17:26:33 >
  • BEN ŞOK(!) (pıffff)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.