Şimdi Ara

HOŞLANDIĞIM KIZ GERİ DÖNMEDİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sevdiğim kıza mesaj attım bi saat sonra çevrimiçi oldu mesajımı gördü "şarjım az eve geçince yazarım tamam mı" dedi çıktı tamam bekliyorum dedim mesajım gönderildi üstünden bir gün geçti aralıklarla sürekli çevrimiçi oluyo ve başkalarıyla konuşuyo ama hala mesajım görülmemiş bile. bilerek mi bakmıyo bilmiyorum ama galiba unuttu beni nasıl öc alabilirim??

• "Cevap ver it" yaz gonder. Smiley ekleme ama bak gor nasil cevapliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balıkteam

beyler sevdiğim kıza mesaj attım bi saat sonra çevrimiçi oldu mesajımı gördü "şarjım az eve geçince yazarım tamam mı" dedi çıktı tamam bekliyorum dedim mesajım gönderildi üstünden bir gün geçti aralıklarla sürekli çevrimiçi oluyo ve başkalarıyla konuşuyo ama hala mesajım görülmemiş bile. bilerek mi bakmıyo bilmiyorum ama galiba unuttu beni nasıl öc alabilirim??

kaşar banada aynısını yapıyor. moruk işi düşünce deki şarjım çok az var eve geçince yazıyım de yazma

• Unut gitsin

• Merhaba,

Alamazsınız.

İyi Forumlar.

• ulan neden yazmıyon , yaz
  • En kötüsü de bu hocam ya. Seni insan yerine bile koymuyor, adam gibi çıkıp da seninle konuşmak istemiyorum dese daha mutlu edecekler bizi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende hiç bişeyi takma mesela sana cevap vermemiş olmasını bile takma en azından öyle davran sende unutmuş gibi yap.

• sizi seveni sevin, kız sana pek önem vermiyor kendini alçaltarakda bişi kazanamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.