Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 5 Haziran 2013; 1:52:16 >

• önce sakin ol şampuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Şu an şoktayım 26 yaşındaki eski kız arkadaşım aradı kendisiyle 3 yıl önce düzenli şekilde ayrılıp bu işin yürümeyeceğini konuşmuştuk ama genede içimde ona karşı ufak bir sevgi var bundan 3 sene önce ben 16 o 23 yaşındayken beraber takılırdık kendisini bir kere bile o zamanlar sevgilim olarak değil arkadaş olarak görürdüm.

Şimdi asıl olaya gelelim biz zamanında düzenli şekilde çıkıp alışveriş sinema vs yapardık hatta bir gün kendisini benim evime davet ettim ama merak etmeyin öyle birşey olmadı o gün onun ailesi memlekete gitmişti bizim evde müsaitti. Bakın düşünün o zamanlar bile aklımdan böyle birşey geçmemişti. Zaman ilerledikçe birbirimize daha yakınlaştık muhabbet vs değişmeye başladı yani bir gün kendisini adalarda çok özel bir yere götürmüştüm gittiğimizdede kimse yoktu beraber oturduk. Bundan sonra işler değişmeye başlamıştı her ne olduysa kendisiyle daha detaylı konuşup birbirimizi sevdiğimiz kanısına vardık şahsen ben teklif etmedim kendisi zorla teklif ettirdi ama bunu o yaptığı için halen pişmanım diyebilirim neden düşünememişim böyle olacağını kızın derdi başkaymış

Kendisiyle 4 ay kadar beraber oldum yapmadığımız şey kalmadı ancak bir gün geldi kafama dan diye birşey düşüverdi ve kendi kendime sordum ''kız 23 yaşında ve sen 16 yaşındasın nasıl başa çıkacaksın kendisiyle oynayıp senelerini çalıp hayatını mahfetmekmi istiyorsun'' diye kendime sordum ve o günden sonra burger kingde yemek yerken anlaşıp ayrıldık şahsen ikimizde üzülmedik çok normal oldu arkadaşlığımız felan bozulmadı.

Aradan 1 sene geçti ben adanadayken msn ye girdiğimde akşam vakti ansızın yazmıştı ''sesin soluğun çıkmıyor'' diye sonra tatildeyim vs diyince başladı ''istanbula gelince görüşelim tekrar sinema ya gideriz adalardaki o yere gideriz'' gibisinden sonra ben şok oldum acaba kız beni gene seviyormu diye yoksa yanmıştım yukarıdaki ayrılma konusundaki kıza söylediğim olay gerçek olacak diye kortum

Şimdi tekrardan kendisi aradı zaten kütahyalı kendisi ama istanbulda çalışıyor biliyorum acaba gene eski muhabbet mi dönecek hâlen bu kız beni seviyormu şu an merak içerisindeyim az sonra kendisini arıcam bakalım bende çok meraklıyım. Kendisine geçmiş olsun mesajı ilettim kütahya depremi olayı için.

Özet geçeyim: Ben 19 kendisi 26 yaşında yaş problemi olacağından korkuyorum, zaten haziran sonu ev tutacağım kafam darmadağın.

İlk kez böyle bir konu açıyorum umarım hayal kırıklığına uğramam.

Yazım hataları olabilir kusuruma bakmayın.

• Orta Şekerli.
  • Sakinim beyler bundan sonra olacakları merak ediyorum

Şöyle bir ekleme daha yapayim kendisiyle staj sayesinde tanıştım kendisi benim bölümümde resepsiyonist olarak çalışıyordu, bende fitness bölümünde stajımı yapıyordum.

Tip konusuna gelirsek 16-23 yaş arası kimse aramızdaki yaş farkını farketmiyordu şahsen o zamanlar bana yaş sorulduğunda 16 dediğimde şok olup 20 gösteriyorsun gibisinden söylerlerdi. hatta staj yaptığım sürece kat hizmetlerinden bi ağabeyim beni stajyer olarak değil fitness hocası olarak görürdü ayrılacağım gün öğrenmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 21 Mayıs 2011; 21:25:40 >
  • Illa gelecek dusunmenize gerek yok kendinden yasca buyuk bayanlar sana neler neler ogretebilir inanamazsin eline boyle bir firsat gecmis bence iyi kullan cinsellik acisindan demiyorum kadinlari cozmende cok yardimci olur sana
  • O kadın sana çok şey katar, cinsel hayatın da bomba olur, 3 sene sonra kartlaşınca sepetlersin. Tecrübe olarak bak, çok olgunlaştırır seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Illa gelecek dusunmenize gerek yok kendinden yasca buyuk bayanlar sana neler neler ogretebilir inanamazsin eline boyle bir firsat gecmis bence iyi kullan cinsellik acisindan demiyorum kadinlari cozmende cok yardimci olur sana

Gerçekten katılıyorum sana bu kafayla keşke benimle yaşıt bir kız arkadaş olsada görsem

Hâlen önyargılı düşünüyorum ama senin dediğin doğru bencede bir konuşmakta fayda var

@MilyonDolarlıkAdam

Cinsellik açısından bir problemimiz hiç olmadı zaten detaya girmedim diye yazdım yukarda 4 ay beraber olduğumuz süre zarfında yapmadığımız şey kalmadı.

Bu kadar iyi bir insanıda kullanıp atmak için düşünmüyorum dediğim gibi kendisiyle zaten ilerde böyle bir problem olacağından korktuğumdan anlaşarak ayrıldık bir insanın senelerini alıp kullanıp atmak ne kadar kötüdür çok iyi biliyorum.

Bundan öncede senin dediğin gibi olay olup konu açmıştım ama aklım başımdaydı allahtan
    http://forum.donanimhaber.com/m_48465034/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48465034

• özet geç
    Jump the summary
    Wechseln Zusammenfassung
    Rukia muhtasari
    Jump argumentum
    Aller le résumé
    Salta il sommario
    Salt rezumat...
  • Benide hep kendimden büyük kızlar buluyo. Önceki sevgilim 26 yasındaydı ben 21 yasındayım. Ondan önceki 23 yasındaydı ben 20 yasındaydım o zamanlar. 19 yasındaykende 22 yasında sevgilim oldu. Şimdide 22 yasındayım 24lük kızla buluşcam :S
  • şaka gibi yav.. bence kızın derdi bunda.. sende öle ciddi bişiler saçma salak şeyler düşünme. ayağına daha ne fırsatlar gelecek
  • MILF TIME
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Kardeşim konunu upluyorum kusura bakma ama pm den sorma gereği duymadım açık açık sorayım şuan seninkiyle aynı durum bendede mevcut ben 25 kız 31 yaşında ama arkadaşlarıma kızın yaşını söyleyince şok olmuşlardı kız 20- 22 arası göstermekte, artık sen düşün yani
    neyse sormak istediğim tecrübelerini biraz daha detaylı paylaşabilirmisin bizimle ne kadar istihbarat o kadar iyi benim için ama kız çok tatlı ve benim aradığım kişiliğe sahip sayılır, tecrübelerini paylaş bakalım bizden büyük hatunlar neler yaşatabiliyor, tama 20 lik çıtır kızlarda iyi oluyor ama daha cidden toz pembe baktıkları için sıkıcı grliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 5 Haziran 2013; 1:49:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.