Şimdi Ara

Hoşlandığım ama reddedildiğim kızı nasıl friendzone'a alırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok değer verdiğim benim içşn önemli boş olmayan yüzümü güldüren bir kızla flört aşamasındaydık o sırada başka bir erkekle daha flört ediyormuş. Alttan hafif teklifim oldu redddedildim ve kız şimdi o çocukla çıkıyor. Beni engelledi ve konuşmaya yüzüm yok. Böyle bir kızıda en azından içimde bir umut taşımak adına arkadaş bile olsak yakınımda olsun istiyorum. Aradan 2 ay geçti ama kıza ne yazacağımı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalama ya yazsanda birşey değişmicek kız tercih etmemiş deneme sürüşüne çıkmış ve diğer otomobili beğenmişsin gibi düşün diğerini aman bidaha deniyim belki 0-100 ü daha iyidir ben vites geçişini beceremedim dermisin demezsin 0-100 ü 7 sn olan bir arabanın zaten 7 sn dir değişen birşey olmicak unut gitsin etraf kız dolu sende aynı anda iki tane dene
  • Kıza ne yazmalıyım. Çok seviyorum ya

• Saçmalama ya yazsanda birşey değişmicek kız tercih etmemiş deneme sürüşüne çıkmış ve diğer otomobili beğenmişsin gibi düşün diğerini aman bidaha deniyim belki 0-100 ü daha iyidir ben vites geçişini beceremedim dermisin demezsin 0-100 ü 7 sn olan bir arabanın zaten 7 sn dir değişen birşey olmicak unut gitsin etraf kız dolu sende aynı anda iki tane dene

• Bi şey yazma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kafada olduğun için elde edemiyorsun, biliyorsun değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

bu kafada olduğun için elde edemiyorsun, biliyorsun değil mi?
    Anlamadım ki değer veriyorum en azından kaybetmek istemiyorum.

• Alma friendzone felan manyak misin genç ? Selamı eksik etme yeri gelince konuş ama arkadaşlık tiplerine girme olmaz cunku . Ne yapacaksın yeni sevgilisi olduğunda da " oo enişte yakisikliymış " mi diyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKARAHANLİ -- 12 Aralık 2018; 9:38:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKARAHANLİ

Alma friendzone felan manyak misin genç ? Selamı eksik etme yeri gelince konuş ama arkadaşlık tiplerine girme olmaz cunku . Ne yapacaksın yeni sevgilisi olduğunda da " oo enişte yakisikliymış " mi diyeceksin
    Belki birgün ona tekmeyi koyar bana gelir. Gelmese de muhabbeti bile güzeldi ya ağır depresyondaydım beni resmen hayata bağladı o kız ben sevdim ellerin oldu.

• Ulaşmak istediğin hedef konusunda sana ilişki koçluğu yapabilirim.
  • Bu nasıl bir loserlık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bentasdemir

Ulaşmak istediğin hedef konusunda sana ilişki koçluğu yapabilirim.
    kaç lira hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

kaç lira hocam

Alıntıları Göster
    Değerli haqueim,

Koçluk hizmetlerimi İstanbul'da vermekteyim. 3 ay yani 12 hafta süren seanslarda istediğin hedefe ulaşmak için önce hedefini netleştirme çalışması yapacağız. Makul, süresi belirli ve ulaşılabilir bir hedef haline geldikten sonra stratejilerini ve eylemlerini belirleyeceğiz.
    Her hafta seanslar eşliğinde kendini geliştireceksin. İradene ve azmine bağlı olarak değişiklik gösterebilir bu.

Ücretim 3 aylık ilişki koçluğu hizmetim 950 TL'dir.

İnternet sitemwww.muhammettasdemir.com

İletişim bilgilerim orada var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bentasdemir

Değerli haqueim,

Koçluk hizmetlerimi İstanbul'da vermekteyim. 3 ay yani 12 hafta süren seanslarda istediğin hedefe ulaşmak için önce hedefini netleştirme çalışması yapacağız. Makul, süresi belirli ve ulaşılabilir bir hedef haline geldikten sonra stratejilerini ve eylemlerini belirleyeceğiz.
    Her hafta seanslar eşliğinde kendini geliştireceksin. İradene ve azmine bağlı olarak değişiklik gösterebilir bu.

Ücretim 3 aylık ilişki koçluğu hizmetim 950 TL'dir.

İnternet sitemwww.muhammettasdemir.com

İletişim bilgilerim orada var.

Alıntıları Göster
    para veren varmı

• Yoluna bak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Anlamadım ki değer veriyorum en azından kaybetmek istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Değer vermekle kölelik talebinde bulunmak farklı şeyler. Sevmediğin, sana göre çekici olmayan bi kız sana aynı şekilde yaklaşmaya çalışsa sende aynı şekilde davranırsın. Böyle davranırsan olacak işte olmaz, çünkü kimse yanında sünepe, kolay ulaşılabilir birini istemez

• Benzer bir durum benimde başıma geldi. Bakmaya dahi kıyamadığım kıza bir türlü açılamıyordum. Ben sevdiğimi soylemek icin uygun şartları kollarken başkası teklif etmiş ve kabul etmiş. Ben çok kederlendim.Çok üzüldüm. Dünya başıma yıkıldı. Arkadaşımda benim halime dayanamayıp benden habersiz sevdiğim kıza onu sevdigime dair mesaj atmış.Kızda yanıt olarak hayatımda biri var deyip üzgün olduğunu ve bana karşı hislerinin olmadığını söyledi. Daha sonra beni engelledi.Bende arkadaşım mesaj atmış konuşmamız lazım dedim.Oda sevgilim rahatsız oluyor dedi.Bende onu cok sevdiğimi söyleyip özür diledim. Bu mesajın üzerine yanıt dönmedi.Sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onu unutmak istiyorum ama yapamıyorum. Her gün umutla bana döneceği günün hayalini kuruyorum. Dönmeyeceğini bile bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 14531992 -- 13 Aralık 2018; 0:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14531992

Benzer bir durum benimde başıma geldi. Bakmaya dahi kıyamadığım kıza bir türlü açılamıyordum. Ben sevdiğimi soylemek icin uygun şartları kollarken başkası teklif etmiş ve kabul etmiş. Ben çok kederlendim.Çok üzüldüm. Dünya başıma yıkıldı. Arkadaşımda benim halime dayanamayıp benden habersiz sevdiğim kıza onu sevdigime dair mesaj atmış.Kızda yanıt olarak hayatımda biri var deyip üzgün olduğunu ve bana karşı hislerinin olmadığını söyledi. Daha sonra beni engelledi.Bende arkadaşım mesaj atmış konuşmamız lazım dedim.Oda sevgilim rahatsız oluyor dedi.Bende onu cok sevdiğimi söyleyip özür diledim. Bu mesajın üzerine yanıt dönmedi.Sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onu unutmak istiyorum ama yapamıyorum. Her gün umutla bana döneceği günün hayalini kuruyorum. Dönmeyeceğini bile bile...
    Of be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.