Daha 325 miyim 8/4 müyüm onu bilmiyorum SpaceLord sormuşya, işte yedek subay, sınava giriyoz 325 mi oluyo o?
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Hocam hayırlı teskereler. Umarım komutanların FB'li olur.
aynı bedduayı bana da yapmışlardı ve tuttu :D komutanla FB-GS tartışmaları yapmak güzel oluyodu :) (ama tabi acemi alayındaki Albayımız GS liydi ve maçlardan sonra alay hoparlörlerinden GS marşları çalıyodu :) )
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, sizleri bir "teskere mi yoksa tezkere mi?" konusuyla daha başbaşa bırakıp gidiyorum Forumdan ayrılmak ne zormuş ya, orda ne yapıp edip bir bilgisayara kapağı atarım ben
Tezkere olması lazım, askerde çıkardığım bi raporda Tezkere yazdım diye bölük komutanı dahil herkes benle dalga geçmişti ama TDK sağolsun beni haklı çıkardı. Ama tabi bu haklılık sadece bende kaldı, gidip komutana söyleyemedim
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly Yoo süperse niye almayım ki? askerliklealakasızkişi.gif Daha 325 miyim 8/4 müyüm onu bilmiyorum SpaceLord sormuşya, işte yedek subay, sınava giriyoz 325 mi oluyo o?
325 oluyosun o zaman :) Bu da demek ki askerliğin daha da süper geçecek :)
hele hele su ürünleri ya da kıyısından köşesinden denizle alaklı bi okul okumuşsan kesin bahriyeli olacaksın, ve askerlik yaptım demeye yüzün kalmicak
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
Nereye bea daha ne çorbalar yapacaktık. Haa çorba deyince seninle aynı tertip gidenleri uyarıyım, bu arkadaşa mutfak sırası geldiğinde ertesi gün kantinden yiyiniz noolur noolmaz.
Orada yeteneklerimi komutanların üzerinde uygulayım diyorum. Rütbelilerin gözüne girip rahat ederim biraz
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly Yoo süperse niye almayım ki? askerliklealakasızkişi.gif Daha 325 miyim 8/4 müyüm onu bilmiyorum SpaceLord sormuşya, işte yedek subay, sınava giriyoz 325 mi oluyo o?
325 oluyosun o zaman :) Bu da demek ki askerliğin daha da süper geçecek :)
hele hele su ürünleri ya da kıyısından köşesinden denizle alaklı bi okul okumuşsan kesin bahriyeli olacaksın, ve askerlik yaptım demeye yüzün kalmicak
Mimarlık hocam meslek, uzun dönem olmaz inşallah
En büyük asker bizim asker!
Hayırlı tezkereler hocam.
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly Mimarlık hocam meslek, uzun dönem olmaz inşallah
bence kötü bi durum olmaz, sabah 9 akşam 17:30 hafta sonu yatış, paşalar gibi yaparsın askerliği. Ara sıra askerleri toplayıp eğitim yaptırırsın, ve 24 saat nöbet tutarsın, süper iş. 1600 ytl civarı da maaş alırsın. Bu kriz ortamında yarın işten atılır mıyıd ziye düşünmek yerine 1 senelik işini gatanti altına almış olursn :)
quote:
quote:
bence kötü bi durum olmaz, sabah 9 akşam 17:30 hafta sonu yatış, paşalar gibi yaparsın askerliği. Ara sıra askerleri toplayıp eğitim yaptırırsın, ve 24 saat nöbet tutarsın, süper iş. 1600 ytl civarı da maaş alırsın. Bu kriz ortamında yarın işten atılır mıyıd ziye düşünmek yerine 1 senelik işini gatanti altına almış olursn :)
bende cv mi atayım belki beni de alırlar
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
quote:
bende cv mi atayım belki beni de alırlar
Referansa beni ekle, içerde adamın var sansınlar
Hayırlı tezkereler, seni özleyeceğiz
Güle güle git, güle güle gel sevgili kardeşim.İnşallah iyi insanların içine düşersin.Hayırlı tezkereler...