Şimdi Ara

Hoşçakalın :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı tezkereler arkadaşım.
  • Hayırlı tezkeler hocam.
  • ne ayaksınız
    biri gelir biri gidiyor hanginiz fake ?

neyse hayırlısıyla git gel
    bir ihtiyacın varsa söyle ben pierde sans a aldırırmm
  • Hayırlı tezkereler. Kadıköyde uefa kupası finalinde bekliyoruz. Artık izin filan alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

ne ayaksınız
    biri gelir biri gidiyor hanginiz fake ?

neyse hayırlısıyla git gel
    bir ihtiyacın varsa söyle ben pierde sans a aldırırmm

Ben de siz kadir kıymet bilir Fenerbahçe'li kardeşlerime bir çorba ikram etmek isterim gitmeden önce Pier çok sever benim çorbaları

• Hocam beş tane yere sermeden gelme, hayırlı tezkereler
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

dureydim burdaaa açaydım kollarımı gitme diyeydim.gitme cscaonkgjhdhgly

hayırlı tezkereler hocam.bu işler sırayla sen git gel önerirsen bende gidicem.yok güzel bir şey değil gitme dersende gitmem valla.zorla değil ya.

Hocam bu mesajına tüm içtenliğimle demek istiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

Hayırlı görevler hayırlı tezkereler dilerim hocam. Sensiz bir kişi eksiğiz:)

Ha bu arada şampiyonluk kutlamasına anca yetişirim demişsin, herhalde ceza alıp 18 ay yapacaksın

Şampiyonlar ligini demiyom yav, normal lig şampiyonluğu her sene aldığımız

• quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

Ha bu arada şampiyonluk kutlamasına anca yetişirim demişsin, herhalde ceza alıp 18 ay yapacaksın

Ha pardon o zaman

Bu arada askerde de Fatih Terim öğretisiyle hareket etmeni önermem, siper al derler, ben siper almam siper veririm dersen sıkıntı olur

• quote:

quote:

quote:

Ha pardon o zaman

Bu arada askerde de Fatih Terim öğretisiyle hareket etmeni önermem, siper al derler, ben siper almam siper veririm dersen sıkıntı olur

Yoo süperse niye almayım ki? askerliklealakasızkişi.gif

Daha 325 miyim 8/4 müyüm onu bilmiyorum SpaceLord sormuşya, işte yedek subay, sınava giriyoz 325 mi oluyo o?

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam hayırlı teskereler. Umarım komutanların FB'li olur.

aynı bedduayı bana da yapmışlardı ve tuttu :D komutanla FB-GS tartışmaları yapmak güzel oluyodu :) (ama tabi acemi alayındaki Albayımız GS liydi ve maçlardan sonra alay hoparlörlerinden GS marşları çalıyodu :) )

quote:

Hepinize teşekkürler arkadaşlar, sizleri bir "teskere mi yoksa tezkere mi?" konusuyla daha başbaşa bırakıp gidiyorum Forumdan ayrılmak ne zormuş ya, orda ne yapıp edip bir bilgisayara kapağı atarım ben

Tezkere olması lazım, askerde çıkardığım bi raporda Tezkere yazdım diye bölük komutanı dahil herkes benle dalga geçmişti ama TDK sağolsun beni haklı çıkardı. Ama tabi bu haklılık sadece bende kaldı, gidip komutana söyleyemedim

• quote:

Daha 325 miyim 8/4 müyüm onu bilmiyorum SpaceLord sormuşya, işte yedek subay, sınava giriyoz 325 mi oluyo o?

325 oluyosun o zaman :) Bu da demek ki askerliğin daha da süper geçecek :)

hele hele su ürünleri ya da kıyısından köşesinden denizle alaklı bi okul okumuşsan kesin bahriyeli olacaksın, ve askerlik yaptım demeye yüzün kalmicak

• quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Nereye bea daha ne çorbalar yapacaktık. Haa çorba deyince seninle aynı tertip gidenleri uyarıyım, bu arkadaşa mutfak sırası geldiğinde ertesi gün kantinden yiyiniz noolur noolmaz.

Orada yeteneklerimi komutanların üzerinde uygulayım diyorum. Rütbelilerin gözüne girip rahat ederim biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

325 oluyosun o zaman :) Bu da demek ki askerliğin daha da süper geçecek :)

hele hele su ürünleri ya da kıyısından köşesinden denizle alaklı bi okul okumuşsan kesin bahriyeli olacaksın, ve askerlik yaptım demeye yüzün kalmicak

Mimarlık hocam meslek, uzun dönem olmaz inşallah

• En büyük asker bizim asker!

Hayırlı tezkereler hocam.
  • quote:

bence kötü bi durum olmaz, sabah 9 akşam 17:30 hafta sonu yatış, paşalar gibi yaparsın askerliği.
    Ara sıra askerleri toplayıp eğitim yaptırırsın, ve 24 saat nöbet tutarsın, süper iş. 1600 ytl civarı da maaş alırsın. Bu kriz ortamında yarın işten atılır mıyıd ziye düşünmek yerine 1 senelik işini gatanti altına almış olursn :)
  • quote:

quote:

bence kötü bi durum olmaz, sabah 9 akşam 17:30 hafta sonu yatış, paşalar gibi yaparsın askerliği.
    Ara sıra askerleri toplayıp eğitim yaptırırsın, ve 24 saat nöbet tutarsın, süper iş. 1600 ytl civarı da maaş alırsın. Bu kriz ortamında yarın işten atılır mıyıd ziye düşünmek yerine 1 senelik işini gatanti altına almış olursn :)

bende cv mi atayım belki beni de alırlar

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

quote:

bende cv mi atayım belki beni de alırlar

Referansa beni ekle, içerde adamın var sansınlar

• Hayırlı tezkereler, seni özleyeceğiz
  • Güle güle git, güle güle gel sevgili kardeşim.İnşallah iyi insanların içine düşersin.Hayırlı tezkereler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.