Şimdi Ara

Hoşçakal knight online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • k2network bir muğridini(kerizini)daha kaybetti hayat bir insan daha kazandı sonunda bıraktım bu na vesile olan herkesten öncelikle plastation 3 logitech x540 ve lcd tv den çok teşşekurler charlarımın hepsini satıp birazda para koyup bunları aldım mutluyum bu mereti bıraktıgıma şimdiki aklım olsa bu oyunu bastan beri oynamazdım ama :( neyse 2yılımı zombie olarak geçirdim daha çok yıl var zararın neresinden dönersek kar kardır

• ßß
  • bb
  • kardesım aynı duyguları paylasııorz ben satmadım satarsam oradan para aldım dıyerekten tekrar baslarım korkusuyla gırakonda nerden baksan fullunıq asas ıtemı attım çöpe rol ske pp +1 dualse +1 aardream akıodu ama hepsı boşş hayatında basarılar bb dıyen arkadaslarda ıns sızlerde bırakrsnz ama sanmam sız bırakmazsınz
  • bu forumda benim gibi düşünen birileri olduguna sevindim
  • irade meselesi bıraktım artık oynamayacam diyen herkes geri dönüyo
  • Bu tip konulara her zaman karşı çıkmışımdır, ben Knight oynuyorum ama hasta değilim. Ankara'da üniversite öğrencisiyim, hafta içleri neredeyse hiç girmiyorum, hafta sonları günde 3-4 saat, oyunu zevkli buluyorum, oynamak hoşuma gidiyor zaten hafta sonları da o 3-4 saati gece 11-03 arasında geçiriyorum. Peki söyleyin ben zevk alarak oynadığım bir oyunu neden bırakayım?

Benim düşüncem hastalık yaratan oyun değil, oyuncular hasta biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Proxy İhtiyacı
    3 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 1 hafta bırakmıştım rüyamda benim charı ağlarken gördüm.Sonra yeniden başladım :)
  • Ewt Bende Bıraktım Kardeş Arkadaşlar AiLe ve Tanıdıklar'dan Herşey YaLan Bırakmana Sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.