k2network bir muğridini(kerizini)daha kaybetti hayat bir insan daha kazandı sonunda bıraktım bu na vesile olan herkesten öncelikle plastation 3 logitech x540 ve lcd tv den çok teşşekurler charlarımın hepsini satıp birazda para koyup bunları aldım mutluyum bu mereti bıraktıgıma şimdiki aklım olsa bu oyunu bastan beri oynamazdım ama :( neyse 2yılımı zombie olarak geçirdim daha çok yıl var zararın neresinden dönersek kar kardır
ßß
bb
kardesım aynı duyguları paylasııorz ben satmadım satarsam oradan para aldım dıyerekten tekrar baslarım korkusuyla gırakonda nerden baksan fullunıq asas ıtemı attım çöpe rol ske pp +1 dualse +1 aardream akıodu ama hepsı boşş hayatında basarılar bb dıyen arkadaslarda ıns sızlerde bırakrsnz ama sanmam sız bırakmazsınz
bu forumda benim gibi düşünen birileri olduguna sevindim
irade meselesi bıraktım artık oynamayacam diyen herkes geri dönüyo
Bu tip konulara her zaman karşı çıkmışımdır, ben Knight oynuyorum ama hasta değilim. Ankara'da üniversite öğrencisiyim, hafta içleri neredeyse hiç girmiyorum, hafta sonları günde 3-4 saat, oyunu zevkli buluyorum, oynamak hoşuma gidiyor zaten hafta sonları da o 3-4 saati gece 11-03 arasında geçiriyorum. Peki söyleyin ben zevk alarak oynadığım bir oyunu neden bırakayım?
Benim düşüncem hastalık yaratan oyun değil, oyuncular hasta biraz.