Şimdi Ara

Hoşçakal Fernandes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir devir sona eriyor resmen.Belki çok üst düzey katkı veremedi ama çok büyük oyuncuydu hatta Beşiktaş'a gelmiş en yetenekli oyuncu olduğunu düşünüyorum her ne kadar en iyisi olamasada.

Gerek Deniz Atalay'ın >> Beşiktaş yöneticisi Deniz Atalay, Manuel Fernandes'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyeceklerini söyledi.
    gerek Erdal Torunoğulları'nın >> Biz yenilemek istesek çoktan yenilemiştik.Böyle bir düşüncemiz yok.

açıklamaları yolların ayrılacağını gösteriyor bence.Taraftarında gösterdiği tepki,yaptıkları get out pankartı falan hiç hoş değil ama bi şekilde kulağına gitmiştir.Yani kalacağını düşünmüyorum artık.Umarım yurtdışında bi takıma gider Fb'ye vs. gitmez.Vereceği katkının çok üst düzey olacağından değil onu o formayla görmek üzer en azından beni.

Peki sizce yerine kim alınmalı ve sistem nasıl kurulmalı ? Çünkü zaman zaman Oğuzhan ve Fernandes birlikte oynadığında savunma sıkıntısı yaşıyorduk.Yani Ozzy ön tarafta oynasa Fernandes yerinede Essien tarzı bi oyuncu alınsa Essien,Atiba,Oğuzhan orta sahası gibi bi orta saha daha iyi olur sanki.

Beşiktaş'la adı geçen diğer oyuncularda Essien,Bourceanu ve Nathko.Sizce hangisi daha iyi olur veya kimi istersiniz ?

• Veli var başkasına gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bütün halinde koşmayı öğretsinler takıma ondan sonra bakarız hangi oyuncumuz boş hangisi değil. Birde tabi bulduğumuz 3 pozisyondan birini atmalıyız.
  • chelsea guarini almak istiyor ki alacak gibi essien çok büyük ihtimal ayrılacak Essien-Atiba önlerinde oğuzhan taş gibi olur
    ama hoca hiç oğuzhan-atiba ikilisini bozmayıp onların önüne net bir 10 numarada isteyebilir
    benim tercihim 6-8 oynayabilen bir isim alıp oğuzhanı öne atmak olur
  • Defansif olarak daha tatmin edici, uzaktan şut ve frikik atabilen bir Oğuzhan daha bulamaz mıyız?
  • Fernandes'in gidici olduğu bu zamana kadar sözleşme imzalamamasından belliydi. Bu arada beşiktaşa gelmiş en yetenekli oyuncu ifadesi BJK'li olmamama rağmen beni bile rahatsız etti. BJK tarihinde ne oyuncular geldi geçti? Bu kadar kolay olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Fernandes'in gidici olduğu bu zamana kadar sözleşme imzalamamasından belliydi. Bu arada beşiktaşa gelmiş en yetenekli oyuncu ifadesi BJK'li olmamama rağmen beni bile rahatsız etti. BJK tarihinde ne oyuncular geldi geçti? Bu kadar kolay olmamalı.

Sergen gibi bir adami canli izledi bu gozler Fernandes kim ya :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

quote:

Fernandes'in gidici olduğu bu zamana kadar sözleşme imzalamamasından belliydi. Bu arada beşiktaşa gelmiş en yetenekli oyuncu ifadesi BJK'li olmamama rağmen beni bile rahatsız etti. BJK tarihinde ne oyuncular geldi geçti? Bu kadar kolay olmamalı.

Açıklayayım o sözümüde.Verdiği katkıyı vs. kesinlike katmadığımı söyledim.Orası "gelmiş en yetenekli yabancı" olacak niye böyle yazdığımıda açıklayayım.Bi Quaresma gibisini bulabilirsiniz ama Fernandes'in gerek oyun stili,gücü,top hakimiyeti vs. yani sıradışı bi oyuncu dünya üzerinde de pek örneği yok.

• Yeteneksizsinize cikan ergenlerin cambazliklari da cogu futbolcuda yok ona bakarsan. Fernandes simdiye kadar hangi takima ne kadar katkida bulunmus? Cevap kocaman bir sifir! Ha aklini basina akip sadece takimi icin topunu oynayacaksa elbette kalsin. Fakat boyle profesyonellik disi islere girecekse defolsun gitsin. Sozlesmen yenilenmedi ise yenilenmedi, yaptigin bir anlasma var, sonuna kadar buna uygun davranman lazim, sahada yuruyeceksen, sakatsan o forma ile sahaya cikmayacaksin, bu kadar basit. Adam cani isteyince top oynayacak, bu da yilda en fazla 5 maca denk gelecek, oldu ya, ne kadar guzel ismis bu... Boyle bir dunya yok arkadaslar, kendinize gelin. Kimse Fernandes'in yetenegini yargilayamaz belki ama saf yetenekle bu is olmaz, bu adamin futbol hayati boyunca da olmamis zaten, ustelemenin anlami yok bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Yeteneksizsinize cikan ergenlerin cambazliklari da cogu futbolcuda yok ona bakarsan. Fernandes simdiye kadar hangi takima ne kadar katkida bulunmus? Cevap kocaman bir sifir! Ha aklini basina akip sadece takimi icin topunu oynayacaksa elbette kalsin. Fakat boyle profesyonellik disi islere girecekse defolsun gitsin. Sozlesmen yenilenmedi ise yenilenmedi, yaptigin bir anlasma var, sonuna kadar buna uygun davranman lazim, sahada yuruyeceksen, sakatsan o forma ile sahaya cikmayacaksin, bu kadar basit. Adam cani isteyince top oynayacak, bu da yilda en fazla 5 maca denk gelecek, oldu ya, ne kadar guzel ismis bu... Boyle bir dunya yok arkadaslar, kendinize gelin. Kimse Fernandes'in yetenegini yargilayamaz belki ama saf yetenekle bu is olmaz, bu adamin futbol hayati boyunca da olmamis zaten, ustelemenin anlami yok bence...

Hocam yazdıklarıma bakarsan benzer şeylerden bahsettim bende.Canı istediği zaman ondan iyisi yok ama böyle yaptığı sürece gitmesi en iyisi.Oğuzhan'ın önünü açmak içinde gerekli Oğuzhan'ı öne alıp onun yerine Essien gibi biri çok daha iyi olur.

• Biz futbolcu uğurlamayı bilmiyoruz. Fernandes'e uğurlar olsun, süre aldığı boyunca her yabancı futbolcu gibi kaprisleri vardı ama takıma gerçek anlamda katkıda bulunda. Helal olsun
  • quote:

quote:

Beşiktaş Sergenin ne hayrını gördü hep sakattı yılda 15 maç zor oynuyordu

Beşiktaşın en yetenekli oyuncusu Mehmet Özdilektir maç değil kaç şampiyonluk kazandırdı onu sorun
  • Ne olursa olsun ama portekiz'li olmasın mümkünse.arkadaş bu adamlar mı iş ahlakından yoksun yoksa biz mi yıldız yönetmeyi beceremiyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

quote:

Beşiktaş Sergenin ne hayrını gördü hep sakattı yılda 15 maç zor oynuyordu

Beşiktaşın en yetenekli oyuncusu Mehmet Özdilektir maç değil kaç şampiyonluk kazandırdı onu sorun

off yener sergen'i hayatın boyunca izledin mi acaba
    fazla geriye gitmeyelim 100.yıl şampiyonlugunun baş mimarıdır

• Güle güle gitsin. Yerini doldururuz merak etmeyin.
  • İşin ilginç yanı zamanında adamı peygamber ilan edenler ile şimdi adamı kovar gibi göndermek isteyenler aynı kişiler.
  • Fernandes i eskiden beğenerek izlerdim. İnönü stadindaki son derbide canlı canlı izleyebildigim için kendimi çok şanslı hissettim. Ama şu an da benim gözümde Veli > Fernandes. Her şey kazanmak ya da kaybetmek değil. Beşiktaş her maçını kaybetsin veya küme düşsün veya cimbom dan fenerden 10ar gol yesin umrumda değil. Ama cabalamamak kabul edilebilir bir şey değildir benim için. Eğer bir oyuncu elinden geleni yapmiyorsa benim gözümde hiç bir değeri yoktur. Artık sonraki maç çıkıp 100 gol atsada son haftalarda ki sahada yürüme hadisesini unutamam. Tıpkı quaresmanin benzer hallerini umutamadigim gibi. Benim gözümde büyük oyuncu çok asist yapan, cok gol atan oyuncu değil, elinden gelenin en iyisini yapan oyuncudur. O yüzden fernandes gule gule gitsin. Yolu açık olsun. Umarim bir daha Beşiktaş'a yolu düşmez.

• Fb'e gidebilir gibisinden haberler dolaniyor hatta menejeri görüşmüş falan diyolar.. Eğer olurda Fernandes yaptiği açiklama sonrasi Fenerbahçeye giderse işte o zaman Bjk taraftari Fernandese ne dese Haklilar derim.. '' Bundan sonra beşiktaş ve Türkiyede top oynamak istemiyorum gitmek istiyorum '' dedikten sonra, Sadece Fb değil Gs Ts farketmez, Fernandes bu ülkede kalirsa ve Bjk'den ayrilip başka yere giderse yaziklar olsun valla.. Adam gibi, Bursasporlu Batalla gibi, Alex gibi Gidiyorum dediği zaman gitmeli..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koskoca adam bedavaya gidecek ya ona yanarım 3-5 bir şeyler kazansaydık bari
  • Bize müstahak.. Bizim taraftarımıza müstahak..

Gitsin gitsin Fb'ye de anlasınlar değerini..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.