Şimdi Ara

Horoz susturma sanatı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
33.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Never Trust : anlamazlar falan gagalarlar kötü olur

@blacktox55 : tıkadım yine aynı ses geliyor

@safa_oyuncu : kedimi hocam bu

@sage29 : walla bunu düşünmedim değil hocam

@black_67 : yok ya alışılacak gibi değil , 3 aydır bu evdeyim , senin gibi dedim alışırım herhalde 3 5 güne yok alışılmıyor. hadi 1 horoz olsa neyse bunlar 5 tane biri ötüyo biri susuyo diğeri ötüyo o susuyo diğeri o susuyo diğeri derken başa dönüyolar yine baştaki başlıyo böyle gidiyo hiç susmadan

• onlara gerçek horozun gücünü göster

o değilde bir kümesde 5 horoz ne ya o sen kendini boş ver git tavukları kurtar
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

durbun + havali tufek

Kesin çözüm
  • Horoz osturtma diye okudum.
  •  Horoz susturma sanatı ?
  • çalıp yemektena başka yol yok. benim de horozumu çalıp yemişlerdi rakıyla.
  • Horozuyla ünlü Denizli’de kamp kuran bir grup her sabahın köründe avaz avaz öten horozdan bir süre sonra öylesine yaka silkmişler ki, susturmak için her yolu göze almışlar. Hatta horozu kesmeyi bile...
    Canlarına tak ettiği bir sabah, top yekun düşmüşler horozun peşine, hayvan kaçıyor bunlar kovalıyor sokaklarda. Bunu gören yaşlı adam “Ne istiyorsunuz şuncacık hayvandan. Yazık değil mi?!” diye onlara sesleniyor.
    Kan ter içinde kalan millet öfkeli bir ifadeyle yaşlı adama “Amca bu bize hayatı dar etti. Sabahın köründe bir başlıyor ötmeye, dur durak bilmiyor. Uyku haram oldu. Yakalayıp keseceğiz bunu” diyorlar. Yaşlı adam “Yazıktır günahtır” diyor. “Bırakın onun peşini size söz ben onun sesini keseceğim. Bir daha sizi rahatsız etmez” diye devam ediyor.
    Halk yaşlı adamın sözüne itibar edip, hayvanın peşini bırakıyorlar... Sabah bir de bakıyorlar, horozun ortalığı ayağa kaldıran bağırışından eser yok. Ötmeye çalışıyor ama “Gak guk” kısık bir sesi ancak çıkartıyor.
    Bunu görenler soluğu yaşlı adamın yanında alıyorlar ve “Amca nedir bu işin sırrı?” diye soruyorlar. Yaşlı adam gülüyor önce, sonra da ne yaptığını izah ediyor: “Mâbâdına yani horozun makadına zeytinyağı sürdüm. Kabarıp ötmeye yeltendiğinde, gerisi tutmadığı için kuvvet alamıyor. Bu yüzden gak-guk edebiliyor sadece.”

• onlara bunun onu kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  •  Horoz susturma sanatı ?

Horoz susturma sanatı ?

Hint Horozu dövüş makinası.

bi tane hint horozu at oraya ne tavuk kalır ne horoz kalır orada.

5 Horozdan 4 ünü mutlaka öldürür.

ama sakın yapma tabi bence horozları iyi bi fiyattan satın al sonra satar mısın kesermisin bilinmez.

• @Grozny : walla hocam öyle bende ilk görünce şaşırdım tavuklara dinlenmek için vakit bile kalmıyor

@velevki : onu bir yerde daha okudum da 5 tane hocam onların peşinden koşarken millet güler bana

@Necoman : dinlemiyorlar hocam o kadar dedim ben gelip sabah sizin kulağınızın dibinde bağırsam hoş olurmuydu diyorum hiç hala bağırıyorlar

@Mishakal : hakkatten psikopatmış , bunu bulamam ki burda bulsam bile çok paradır

• Hepsini bir sandalyeye oturt geç masaya koy yumrugunu patronun kim oldugunu ona göster evlat !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.