Şimdi Ara

Horlama apareyi (protezi) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Uyku apnesi şikayetim var ve CPAP cihazından verim alamadım. Bir arkadaş horlama apareyi (protezi) diye bir gerçekten bahsetti. Bazı sitelerde standart ebatlarda olmak üzere satışı yapılıyor ama biraz araştırınca protezi bir diş hekiminin ölçü almak suretiyle kişiye özel üretmesinin daha doğru olduğunu iddia eden bayanlara rastladım ve konuyla ortodonti branşının ilgilendiğini öğrendim. Görüştüğüm birkaç ortodontist muayenehanesi ise ya bu uygulamayı yapmadıklarını ya da teşhisi konmuş bir apnem varsa bir diş hekimliği fakültesine başvurmamın daha doğru olacağını söylediler. Arkadaşımın dişçisi ise bu protezi 350 TL'ye yapacağını söylemiş. Ama bu hekimin bir uzmanlığı yok, pratisyen. Diş hekimliği fakültelerinden randevu alıp tedavi olmanın da ne kadar zaman ve sinir maliyeti olacağını siz de bilirsiniz. Benim de haliyle kafam hayli karıştı ve bu apne belasından kurtulmak için yeni bir zaman, para ve sinir sarfiyatına girişmeden sizlere danışmak istedim. Konu hakkındaki bilgi ve deneyimleriniz için peşinen teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Horlama protezi konusunu duyan, bilen, yaptıran yok mu hiç sayın üyeler?
  • valla ben de horlamadan muzdaripim. horlama için çözüm müdür bu protez? var mı yapan

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.