PlayStation Vita’ya çıkan Killzone Mercenary oyununa bile zamanında Türkçe dublaj yapan eski Sony Türkiye’den bu noktaya gelinmesi üzücü.. |
Horizon Zero Dawn PlayStation Store'da Ücretsiz (2. sayfa)
-
-
Muazzam bir oyundur.Açık dünyası bu kadar saran sıkmayan başka oyun hatırlamıyorum.Witcher 3 hariç tabii : ) En tepede rakipsiz olduğundan sıralamaya koymaya gerek yok.
-
Bu oyun mu çöp
-
Bu oyunla ne hikmetse yolumuz bir şekilde kesişiyor. Ps4 bundle oyunu olarak geldiğinde biraz oynayıp (Tr dil olmayınca) şans vermeyip kutulu olarak uygun bir fiyata satmıştım. Yalan yok içimde de uhde kalmıştı. Akşama ilk işim gidip kütüphaneye eklemek olacak.
-
Yarım saat dayanabildiğim oyundu gördüğüm en abartılan oyun olabilir. -
Benim gibi oynamak isteyip oynayamayanların olduğu bir dünyada bu tarz güzel oyunlara laf eden gerilerin olması gerçekten üzücü. Beğenmiyorsanız almayın oynamayın kimse size zorla oynatmıyor. Youtube diye bir icat var açar bakarsın nasıl bir oyun diye, izlersin beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsın. Sonra bir de çıkışıp çemkirmeye başlıyorsunuz laf söylenince. :d Onlarca youtuber oynadı bu oyunu, kötü olsa oynamazlar ve izlenmezde, gidin bakın nasıl oyun diye. Beğenmiyorsan da konuşma. Beğenmezsin bir yerinde bug kusur vardır onu dersin anlarım da bok da atmazsın yani. Neyse herkes seviyesi kadar konuşuyor, herkes kendi seviyesini belli ediyor işte. -
quote:
Orjinalden alıntı: TheCapedCrusader
far cry 2 bile bu çöpten daha iyi
far cry 2'ye hakaret olmuş biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiriquote:
Orjinalden alıntı: TheCapedCrusader
far cry 2 bile bu çöpten daha iyi
far cry 2'ye hakaret olmuş birazDoğru diyorsun bu oyun Far cry 2'nin bile yanına yaklaşamaz :D
-
oynadığım en güzel oyun buydu hiç sıkılmadan 3 günde bitirdim
-
Zamanında 30 liraya almıştım bence gayet güzeldi 70 saat falan oynadım biraz da yan görev yaparak, hikayesi de hoştu bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyuna da çöp diyen olmuş. Bu kitleyi Sony'in bu kadar sömürmesine şaşırmamalı.. bu kitleye her şey müstehak
-
2 kez denedim oynamayi ikisinde de sıkılıp birakmistim. 30 fps yuzunden mi yoksa oynadigim en kotu ok kullanimindan mi bilmiyorum sarmamisti,hikaye de ilgimi cekmemisti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 20 Nisan 2021; 16:15:11 > -
-
Pcsi kaldırmayan Playstationı olmayan Youtube videocularına bak sen hele :D Horizon 2 bi ciksin gorecem alayinizi,, yine milyonlar satacak yine konusulacak bunlar yine cozutacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Çöp diyenler pcde beleş verilmiş olsa havada kaparlarPCde zaten beleş.
-
Övenlerin en çok övdükleri konular grafikleri ve hikayesi düşünün işte ne kadar özgün oynanışlı ve inanılmaz bir oyundur kendileri. Daha iyi oyunların Horizon kadar çok satamamasına üzülürüm başka bir şey değil. Yapımcılar biliyor ne satıyor ondan ortalık birbirinin aynı oyun dolu. -
Merhaba. Kütüphaneye ekle seçeceği çıkmıyor direkt indir butonu geliyor. Kütüphane ekle seçeceğine gerek var mı acaba sorunsuz almak için ?
Güzel bir hikaye ve grafikler, atmosfer neyine yetmiyor, istiyorsan sana bir de sahanda yumurta yapsın olur mu?
Entry-Nick uyumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X