Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn PC Versiyonu Fiyatı Arttı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş 77 TL den aldı sevindim de.. O grafiği optimize etmek :) neyse umarım yanılırım :D
  • Aral games is basinda, adamlar akillanmadi hala Türk oyuncularinin kabusu oldular resmen ac gözlü serefsizler

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YildirimBuyucusu

Biraz fiyat politikası dersi görelim.

Adam gibi oyunumuz yok çer çöpe kaldık geow serisinide batırdık daha da batmayalım diye gamepass denen bişey ürettik trashları ucuzdan okutuyoruz demiyorda gelmiş fiyat politikası diyor. Size bu oyunlar müstehak Biz de şahaserlere devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Sony’nin fanlarına koymaz hocam. Balon oyuna 500₺ veren 275₺ hayli haline verir ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 5 Temmuz 2020; 1:30:31 >
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    Allah şifa versin kardeşim üzme kendini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    Bu sahne hariç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki Horizon konusunda "Metro Exodus ön siparişi 90tlydi almadığıma çok pişman olmuştum bunda da o pişmanlığı yaşamamak için aldım." bunu yazmıştım. Biliyordum böyle olacağını :D

• Last of us gibi biktan bi oyuna 500 lkra veren sony fanlaro bu oyunada 275 lira hayli hayli verir biz zengin degikiz indirimleri surekli kovaliyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Sony tüm dünyayı aşırı varlıklı falan sanıyor herhalde. Kimse fiyatlara sıkıntı etmez basın zammı diye düşünüyorlar. Her şeyde böyleler elektronik cihazdan tut oyunlara kadar.
  • Yine toksik mesajlardan geçilmiyor. Gelişimini tamamlayamamış kişiler oyun oynasa ne olur, oynamasa ne olur.

• gamerasi kullanıcısına yanıt
    Tmm abi

• Şu konuda en komikleri de olayı Sony'e bağlayanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Himurajutsu

Adam gibi oyunumuz yok çer çöpe kaldık geow serisinide batırdık daha da batmayalım diye gamepass denen bişey ürettik trashları ucuzdan okutuyoruz demiyorda gelmiş fiyat politikası diyor. Size bu oyunlar müstehak Biz de şahaserlere devam.

Alıntıları Göster
    Dünyanın en iyi 10 oyun listesine bile girse, bir oyuna 500 TL vermem aslanım. Kusura bakma. Dolandırıcıları besleyemem yani. Üstelik PS TR'nin ne kadar iğrenç yönetildiğini görünce aman uzak dursun şaheser midir nedir? Sony hep aynı çizgide ilerliyor. Hep sinematik oyunlar. Nereye kadar böyle gidecek? İnsanlar sıkılmayacak mı? TLOU Part 2 her konuda iyi, ama hikayesi bu inanılmaz kötü. Ben bu oyuna neden 500 TL vereyim? Days Gone gibi sorunlu bir oyuna neden 430 TL vereyim? Alırım Xbox'ımı, olurum 1 yıllık GamePass üyeliğimi, diğer taraftan da XCloud üyeliği açarım. İstediğim yerden istediğim zaman uygun fiyata 100'lerce oyun oynarım. Anladın mı? Anlamadıysan daha anlatacağım gözü körelmiş fanboy. Oyun dünyasının en önemli kategorilerinden RPG türünde kaç tane oyun çıkardı Sony? Strateji tarafında ne yaptı Sony? Yılda 2 tane exclusive çıkar, 500 TL'ye onları kitle oy babam oy. Asgari ücretin çeyreğini oyuna veremem valla.

• Yalnız an itibariyle epicte hala 79 TL.
    Enteresan valla.
    Acaba steam'in suçu mu bu.
  • Böyle bir oyun için 77 TL’de düşük bir fiyattı ama arkadaşlara katılıyorum 275 yapacaksan 77 ne alaka? :)
  • Bazı arkadaşlar insan aklıyla dalga geçiyor ve bildiğiniz fahiş fiyat politikasını savunuyor. Yahu utan be adamlar halo paketi 45 liraya gowu da 60 satıyor. Horizon başyapıt mı sanki. Bu Aral da sadece sony şirketine mi karışıyor arkadaşlar yapmayın
  • YildirimBuyucusu kullanıcısına yanıt
    Oyunu neden tepe fiyattan hesaplıyorsunuz onu anlamıyorum. Ps store da Days gone a 84, horizon a 53,RDR2 134 lira ,gow a 64 ,spider man 59 liraverdim.Güzel indirimler oluyor. TLOU konusunda yapacak bir şey yok Türkiye Euro bölgesinde ve oyun 70 Euro üstüne bir de ÖTV ödüyoruz 600 lirayı geçiyor. Yine biraz indirmişler. Pahalı ama ekonominin sorumlusu Sony değil. Oyunun Hype ı biraz geçsin indirime girer zaten. Hemen oynayacağız diye bir şey de yok.

• Hepsiburada'da dan geçen sene 49 TL'ye Horizon Dawn Complete Edition, Uncharted 4'ü 59 TL.den aldım, hala daha oynamadım. PC tabii tercihim ama bu fiyatlara konsola almışken, 77 TL bile vermek mantıklı gelmiyor.

• Çok abartıldı bu oyun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.