Şimdi Ara

Horizon Forbidden West için 14 Dakikalık Oynanış Videosu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Next-Gen'e adımını atmış Decima Motoru ile bunu fazlasıyla hissettiriyor. Asıl Tam olarak PS5'e çıkaracak yeni IP'yi bekliyorum Guerilla Games'ten. :)

Umarım Altyazı desteğini de 2. oyunla beraber getirirler.

• Çok güzel görünüyor oyun, umarım düzenbaz, yalancı Sony, bu grafiklerle çıkarır oyunu. Tr altyazıdan umudum yok, o yüzden bir kaç sene sonra PC de Türkçe altyazı ile oynarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mizraka birkac yeni özellik katmislar.

Ilk oyunda mizrak hicbir ise yaramiyordu.

Umarim oynanisa cesitlilik getirir bu, yoksa ilk oyun gibi cabuk bayar beni.

Zamaninda Zelda Botwden sonra baslamistim buna ve o oyundan sonra bana baya yavan ve siradan gelmisti.

Ilk oyun beni neredeyse oyunlardan komple sogutuyordu o kadar dandikti yani benim icin.

Allahtan ondan hemen sonra Nier Automata cikti da beni tekrardan hayata döndürdü.

3 ay sonra cikacak olan Kena beni cok daha heyecanlandiriyor buna göre.

• Sony fanları gibi değiliz güzele güzel diyebiliyoruz. Ben beğendim Guerilla kötü oyun yapmaz. Pcde oynarız  

• agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ps4 devri kapandı . Yani adamlar o oyunlar özel kalacak dedi ve kaldıda. Şimdi ps5 devri özel oyunları çıkıyor . Bence eskisi gibi özel olmaya devam edecek . Tabi ps5 neslinin sonuna gelince ps6 geçişte anca çıkarlar .(5ve6 yıl sonra) Not: kesin böyle olur demiyorum sony nin kendi açıklamalarından bu çıkarımı yaptım saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 28 Mayıs 2021; 9:53:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh

PC'ye gelsin bakarız. Artık Sony'ye para yok bizden.

Tabi PC'de alınca SONY'ye para vermemiş oluyorsun.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Elinde killzone gibi bir ip olsun, şahane bir oyun motoru olsun, şu saçma sapan oyunun yapımına para harcamaya devam et.Bravo guerilla games.Killzone shadow fall biraz başarısız olmuş olabilir lakin 2 ve 3. oyunlar harikaydı.Ps5'e yeni bir killzone giderdi.

Insomniac'da resistance serisini bitirdi, saçma sapan fare oyununun 300.sünü çıkarıyor.

Neyse videoya dönelim.Grafikler şahaneydi, guerilla games downgrade yapmadan bu oyunu böyle çıkarabilirse o 10 tflop'luk makinaya helal olsun.Gerçi işin arkasında şovmen sony olduktan sonra pek sanmıyorum.Ghost of tsushima'nın yediği downgrade'den sonra bu oyunun bu grafikle çıkacağından şüpheliyim.

• oyun içi sinematik ve gameplay harmanlanmış

Bir sürü pop in vs. var oyunda , yerden silah alış animasyonu var :) silah eline ışınlanıyor , bu oyun üzerinde daha hala çalışılması gerekiyor , büyük ihtimalde ilk oyun gibi 30 fps gelecek ve 60 fps modu koyacaklardır diye düşünüyorum , konu guerilla olunca insan şüpheyle yaklaşıyor killzone faciasını hatırlayanlar bilirler

• Umarım birkaç gün içerisinde de standart ps4te nasıl çalışıyor görürüz ya da Digital Foundryden teknik analiz videosunu görürüz standart ps4 için. Ben asıl onu merak ediyorum ulaşabileceğim sadece o olduğu için

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Settlers

quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh

PC'ye gelsin bakarız. Artık Sony'ye para yok bizden.

Tabi PC'de alınca SONY'ye para vermemiş oluyorsun.

"Alınca" diye bir şey yazmış mıyım ?  

• Umarım Ps4 te sabit 30 çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

Çok güzel görünüyor oyun, umarım düzenbaz, yalancı Sony, bu grafiklerle çıkarır oyunu. Tr altyazıdan umudum yok, o yüzden bir kaç sene sonra PC de Türkçe altyazı ile oynarız.

Oyun bi kaç sene sonra PC'ye felan gelmeyecek bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

"Alınca" diye bir şey yazmış mıyım ?  

Alıntıları Göster

Bi insan bunu utanmadan nasıl pişkin pişkin yazar onuda anlamıyorum.

• SnavS kullanıcısına yanıt

Sony'ye kızgınım hocam. Exc. olarak kalacaktı bu seriler. Şimdi konu altında da gördüğünüz gibi, herkes PC versiyonunu bekleyecek. Umarım satışlar güzel bir geri dönüş yaratır da salt exc mantığına geri dönerler.

Playstation için Playstation kulvarında Playstation kalitesi ile çıkmayan oyuna benden para yok. PC'ye gelip hileci, fortinetcı tayfanın cüzdanına istedikleri kadar göz dikebilirler. Ama konsolda benden 70 dolar isteyip, hataları arındıktan, ek paketleri çıktıktan sonra güzel güzel indirimlerle PC'de milletin ağzına bal çalmaları "senin paranla, yada potansiyel harcama istatistiklerin ile bu oyunu geliştirdik, şimdi başkaları kaymağını yesin" teranesinden öteye gidemez.

Sony Jim Ryan'ı şutlamalı ve 36 mb'lık oyun çıkaran, 65 puan ortalamalı oyunlarla anılan, yeni bir Microsoft olmamalı.

• İlk oyun her açıdan on numaraydı. Tek sıkıntısı karakter ve hikayeydi. Daha canlı, güzel yazılmış bir hikaye ve karakter lazımdı bu oyuna. Şu oyunun savaş mekaniği, grafiği çok iyiydi. Ama insan karaktere ısınamıyor, hikayede çok fazla heyecan yaratan unsurlar yok, kötü karakterler çok basit ve sığ. Keşke ikinci oyun Aloy ile devam etmese, yeni bir karakter çıkarılsaydı.

Şu oyuna güzel yazılmış bir karakter ve hikaye koyacaksın. Üstüne bol bol RPG öğesi yedireceksin mükemmel olacak.

Exclusive muhabbetlerini görmek çok güldürüyor beni. Biz bu oyunları hatmetmişiz bitirmişiz adam bizden seneler sonra oynuyor, gelip noldu bunlar exclusive'dı diyor. Bizi senelerce RDR2, GoW, Uncharted, Days Gone, Horizon oynarken seyrettiniz hasetinizden çatladınız. Biz sizin gibi kıskanç değiliz, alın oynayın kardeşim tepe tepe. Bizim için geçmişte kaldı artık bu oyunlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Sony'ye kızgınım hocam. Exc. olarak kalacaktı bu seriler. Şimdi konu altında da gördüğünüz gibi, herkes PC versiyonunu bekleyecek. Umarım satışlar güzel bir geri dönüş yaratır da salt exc mantığına geri dönerler.

Playstation için Playstation kulvarında Playstation kalitesi ile çıkmayan oyuna benden para yok. PC'ye gelip hileci, fortinetcı tayfanın cüzdanına istedikleri kadar göz dikebilirler. Ama konsolda benden 70 dolar isteyip, hataları arındıktan, ek paketleri çıktıktan sonra güzel güzel indirimlerle PC'de milletin ağzına bal çalmaları "senin paranla, yada potansiyel harcama istatistiklerin ile bu oyunu geliştirdik, şimdi başkaları kaymağını yesin" teranesinden öteye gidemez.

Sony Jim Ryan'ı şutlamalı ve 36 mb'lık oyun çıkaran, 65 puan ortalamalı oyunlarla anılan, yeni bir Microsoft olmamalı.

pc versiyonu derken? bu oyun pc ye açıklandı da biz mi kaçırdık? ilk oyun çıktı diye bu oyunda kesin çıkacak diye birşey mi var:)

• quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

Oyun bi kaç sene sonra PC'ye felan gelmeyecek bu arada.

Alıntıları Göster

%99 gelir ilk oyunun geldiği gibi.

• oyunu diğer tarafta beğenmiş pc hayalleri kurmaya başlamışlar bile:) pc yede gelsin de bu şahaseri herkes oynasın bence:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 28 Mayıs 2021; 11:17:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

pc versiyonu derken? bu oyun pc ye açıklandı da biz mi kaçırdık? ilk oyun çıktı diye bu oyunda kesin çıkacak diye birşey mi var:)

İlk oyundan %250 getiri yapmışlar gelmeme ihtimalini soruyorum sana ? Gelmezse de oynamayız olur biter. Benim için oyunlar bir eğlence ürünü.Buradaki bazı hayatsızlar gibi özel oyunlar hayatın anlamı veya benim için her şey değil.Sadece PC'de oyun oynayan adamın exclusive derdi yoktur zaten.Gelmezse olanlarla yolumuza devam ederiz. Sony benim paramı istiyorsa PC'ye getirmek zorunda.Getirmezse de kendi bilir ben bir şey kaybetmem :)
  • Geldi yine oyunu 5 sene önce hatim edenler. Ne geçti eline ? Ne kattı hayatına 5 sene önce oynadın da ? Bir de ''biz''li konuşma benli konuş.Çünkü burada ağlayan Fanboy çok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.