Şimdi Ara

HOPİN İLE YILBAŞI BİLETİ AL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hopin ile uygulamadan yılbaşı bileti kodunu alıp bilyonerde bilete çeviriyoruz

Bilet satın alma işlemi 29 Aralık 2017 saat 23:59'a kadar geçerlidir.
    Bilyoner tarafından satışa sunulan Milli Piyango 2018 Yılbaşı Özel Çekilişi'ne ait çeyrek, yarım ve tam biletler satın alınabilir. Bilet tiplerinden bir veya birkaçının tükenmesi durumunda sadece satışa açık olan bilet tipleri listelenecektir.
    Sadece 18 yaşını doldurmuş kişiler bilet satın alabilir.
    Paracıklar ile biletlere karşılık gelen kodlar satın alındıktan sonra, ilgili sayfada görüntüleneceği gibi aynı zamanda Hopi üyesinin belirttiği e-posta ve cep telefonuna da gönderilecektir.
    Satın alınan kodların en geç 30 Aralık 2017 saat 23:59'a kadar, bilyoner.com'a üye girişi yapılarak ?kampanyalar? sayfasında Milli Piyango bilet numarasına dönüştürülmesi ve biletin Bilyoner üye hesabına yüklenmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar bilete dönüştürülmeyen kodlar için hak talep edilemez. Kodlar hangi üyelik hesabından Milli Piyango biletine çevrilirse, hak sahibi ilgili üyeliğe sahip kişi olacaktır. Kodların Milli Piyango bileti numarasına dönüştürülme işlemi sadecewww.bilyoner.com web sitesinin masaüstü versiyonundan gerçekleştirilmektedir. Bilyoner mobil uygulamaları ve mobil.bilyoner.com mobil sitesi üzerinden bu işlem gerçekleştirilememektedir.
    Satın alınan biletler iade edilemez.
    Bilet satın alma işlemlerinden Paracık kazanılamaz.
    Her kod 1 bilete karşılık gelmektedir. Bilet numarası Bilyoner tarafından rastgele olarak belirlenmektedir.
    Kullanıcılar Paracıkları ile diledikleri kadar kod satın alabilirler. Hopi üyesi kodları kendi adına satın alabileceği gibi 3. şahıslara da e-mail veya SMS olarak gönderebilir.
    https://www.bilyoner.com/kampanyalar/hopiCampaign2017.jspx

• Çeyrek bilet için 15 Hopi istiyor , 1 hopi 1 tl ye tekabül ediyo sonuçta , hazırda hopisi olup da eritmeye çalışanlar haricinde sıcak bir tarafı yok gibi
  • beyler bu hopiler sene sonu siliniyor mu ?
  • Anoniimm kullanıcısına yanıt
    Ne zaman kazandı iseniz bir sene süresi var, 4 nisan 2017 de kazandığınız hopi 4 nisan 2018 de siliniyor mesela.
  • Bpden otogaz harici yakıt alınıyor tüm puanlarla. Öyle değerlendirmek daha mantıklı bence.
  • Hopi sini satmak isteyen varsa alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %15 indirimle hopileriniz alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 tl hopi varmış, kullanmayı düşünmüyordum bilet aldım.

teşekkürler.
  • Hopi gonderim var mı ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç bir yaklaşım...
  • Başkasından satın alınan hopilerin ömrü nedir arkadaşlar.
  • Arkadaslar 14.95 hopi var. Yok mu 1 liralik hopi gonderecek...

• defender2023 D kullanıcısına yanıt
    Valla bende arıyorum .3 Hopi alınır. Vermek satmak isteyen varsa alırım . enpara

• quote:

Orijinalden alıntı: xemrax

Valla bende arıyorum .3 Hopi alınır. Vermek satmak isteyen varsa alırım . enpara

yukarıda %20 kazanç uman bir arkadaş var.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Katlı kullanilabilen kampanyalar oldugu icin kar ile satmak istemesini anlarim ( ben boynerden 200 tl lik ayakkabiyi 100 hopiye almistim.) Indirimli almak isteyenlere ne demek lazim? Hopiyi Hem indirimli alacak hem katlı kullanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 19 Aralık 2017; 11:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIMYACI08

Katlı kullanilabilen kampanyalar oldugu icin kar ile satmak istemesini anlarim ( ben boynerden 200 tl lik ayakkabiyi 100 hopiye almistim.) Indirimli almak isteyenlere ne demek lazim? Hopiyi Hem indirimli alacak hem katlı kullanacak.

o zaman önce hangi konuda olduğunun farkına varması lazım, 10 tl verecek ben de 5 tl katacağım 15 liraya bilet alacağım.
    burası hopiden kar etme konusu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornax Elysion

quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

quote:

Orijinalden alıntı: KIMYACI08

o zaman önce hangi konuda olduğunun farkına varması lazım, 10 tl verecek ben de 5 tl katacağım 15 liraya bilet alacağım.
    burası hopiden kar etme konusu mu?

Benim on hopim olmasa senin 5 hopin bir hiç bunu da düşün.

bu kampanya 15 hopi için geçerli, sen de bunu bir düşün. ama iyi düşün.

• banada 5 hopi lazım
  • Turkcellden aldığım 30 hopi vardı değerlendirelim o zaman

• 12 tlye 10 hopi alacağıma 3 tl daha verir normal alırım 5 hopimide migros bk gibi bir yerde harcarim yani 5 hopi bir hiç değil ayrıca istediğim zaman hopi 1 tl karşılığı 1 hopi zaten veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.