Bildirim
Hoparlör yardımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
serviste yaptır bence -
quote:
Orijinalden alıntı: ft_fatalrhymer
serviste yaptır bencequote:
Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
serviste yaptır bence
zaten tesisat hazır değilse serviste yaptıracağım ama hoparlör konusunda fikir alabilirsem çok memnun olacağım. -
kapılara 16,5 cm jbl takabilirsin amfiye gerek olmadan direkt teyp besler ama clioların müzik sistemi berbat ses veriyor ona bide şöle güzel bi pioneer mp3çalar taksan iyi olur...quote:
Orijinalden alıntı: delikadir1010quote:
Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
serviste yaptır bence
zaten tesisat hazır değilse serviste yaptıracağım ama hoparlör konusunda fikir alabilirsem çok memnun olacağım.
Alıntıları Göster
-
kaç lira vereceksin hoparlörlere?quote:
Orijinalden alıntı: eradnan
kapılara 16,5 cm jbl takabilirsin amfiye gerek olmadan direkt teyp besler ama clioların müzik sistemi berbat ses veriyor ona bide şöle güzel bi pioneer mp3çalar taksan iyi olur...
Alıntıları Göster -
senin yerinde olsam arabanın teypini değiştirirdim.quote:
Orijinalden alıntı: MB QUART
kaç lira vereceksin hoparlörlere?
Alıntıları Göster
çünkü o arabın orjinal teypinin rms si çok düşüktür.
anfiye gereksinim duymayan yani gerçek rms si 20..25 watt kolon alsan bile
o teyp bu kolonlardan dahi yeterince iyi bi ses çıkarmayacaktır.(ben arabadaki teypi değiştirdiğimde orjinal kolonların
sınırlarını ancak zorladım hatta birisinde 6 cm yarık oldu.)
ancak arabanın orjinal kolonlarrıyla iş görürsün.
yada daha güzeli orta kalite jvc pionner yada sony vs mp3 çalarlı teyp alıp bunlara uygun
kolon alıp güzel güzel müzik dinlersin.eğer çok yüksek ses istemiyorsan anfiyede gerek kalmaz.
-
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler. Biraz orjinallik takıntım var ve direksiyondan kumanda özelliğini iptal etmek istemediğim için orjinal teybini değiştirmiyorum. Hoparlör için ortalama 150ytl düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
senin yerinde olsam arabanın teypini değiştirirdim.
çünkü o arabın orjinal teypinin rms si çok düşüktür.
anfiye gereksinim duymayan yani gerçek rms si 20..25 watt kolon alsan bile
o teyp bu kolonlardan dahi yeterince iyi bi ses çıkarmayacaktır.(ben arabadaki teypi değiştirdiğimde orjinal kolonların
sınırlarını ancak zorladım hatta birisinde 6 cm yarık oldu.)
ancak arabanın orjinal kolonlarrıyla iş görürsün.
yada daha güzeli orta kalite jvc pionner yada sony vs mp3 çalarlı teyp alıp bunlara uygun
kolon alıp güzel güzel müzik dinlersin.eğer çok yüksek ses istemiyorsan anfiyede gerek kalmaz.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delikadir1010 -- 27 Mayıs 2007; 12:26:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: delikadir1010
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler. Biraz orjinallik takıntım var ve direksiyondan kumanda özelliğini iptal etmek istemediğim için orjinal teybini değiştirmiyorum. Hoparlör için ortalama 150ytl düşünüyorum.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: delikadir1010
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler. Biraz orjinallik takıntım var ve direksiyondan kumanda özelliğini iptal etmek istemediğim için orjinal teybini değiştirmiyorum. Hoparlör için ortalama 150ytl düşünüyorum.
Aynı sebepten dolayı bende değiştirmiyorum teybi. Bi kaç yıl önce araştırmıştım ya kenwood yada Pioneer'ın bi modeli vardı direksiyondaki kumanda ile uyumluydu fakat o model Türkiye de bulunmuyodu sanırım.
-
alpine modellerine 120 liraya ekstra bir aparatla direksiyon kumandasının aktifliğini bozmadan kullanımına devam edebilirsin...quote:
Orijinalden alıntı: rsiquote:
Aynı sebepten dolayı bende değiştirmiyorum teybi. Bi kaç yıl önce araştırmıştım ya kenwood yada Pioneer'ın bi modeli vardı direksiyondaki kumanda ile uyumluydu fakat o model Türkiye de bulunmuyodu sanırım.
Alıntıları Göster
-
http://urun.gittigidiyor.com/RENO-CLIO-KENDINDEN-EKRANLI_W0QQidZZ4553453quote:
alpine modellerine 120 liraya ekstra bir aparatla direksiyon kumandasının aktifliğini bozmadan kullanımına devam edebilirsin...
Alıntıları Göster
-
quote:
http://urun.gittigidiyor.com/RENO-CLIO-KENDINDEN-EKRANLI_W0QQidZZ4553453
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: eradnan
http://urun.gittigidiyor.com/RENO-CLIO-KENDINDEN-EKRANLI_W0QQidZZ4553453
eradnan yardımın için teşekkürler fakat bu cd çaların çıkışları ile ilgili net bir açıklama yok.Değiştirmeden kasıt daha kaliteli bir ses almaksa, çıkış gücünün şu an ki teybimden daha yüksek olması gerekir.Bir de cliolarda iki çeşit kumanda var acaba ikisinede uyarmı?
Artı şu ana kadar hoparlör tavsiyesinde bulunan kimse olmadı asıl amacım arka bagaj üzerine bir takım hoparlör takmak.Teşekkürler.
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
..Hoparlör için ortalama 150ytl düşünüyorum.
ön kapılara Alpine spe-1702
-
quote:
Orijinalden alıntı: MB QUARTquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: MB QUART
quote:
TEŞEKKÜRLER.Bagaj üstüne olmaz mı bunlar?
-
yok kapı için bunlar,bagaj üstünde hoparlör kullanmak gereksiz bir iş..quote:
Orjinalden alıntı: MB QUART
quote:
TEŞEKKÜRLER.Bagaj üstüne olmaz mı bunlar?
Alıntıları Göster
-
Arkada orjinal teyibi ile güzel ses alabileceğin hoporlör pıoneer ts-a6901quote:
Orijinalden alıntı: MB QUART
yok kapı için bunlar,bagaj üstünde hoparlör kullanmak gereksiz bir iş..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: otomüzik
Arkada orjinal teyibi ile güzel ses alabileceğin hoporlör pıoneer ts-a6901
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: otomüzik
Teşekkürler arkadaşım.En yakın zamanda bir çift pıoneer ts-a6901 temin edip arkaya bağlıyacağım.Zaten başka hoparlör tavsiyeside gelmedi.
-
quote:
Teşekkürler arkadaşım.En yakın zamanda bir çift pıoneer ts-a6901 temin edip arkaya bağlıyacağım.Zaten başka hoparlör tavsiyeside gelmedi.
Alıntıları Gösterquote:
quote:
oval hop.ler daha güçlü bas vuruyo die bi bilgim var tsa6921 tweeterle süper ses alırsın ben şahsen
b.kesirde poineer bayiinde dinledim çok güçlü ancak arkada kolon yeri varsa 17 cmlik ise yani tsg1749 da alabilirsin 6901e vereceğin paraya değmez üzerine biraz daha koy 6921i al 150 civarı 1749 da 80-90 civarı
POINEER DEN ŞAŞMA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 29 Mayıs 2007; 21:55:46 >
-
Teşekkürler deniz 110quote:
Orijinalden alıntı: deniz110quote:
quote:
oval hop.ler daha güçlü bas vuruyo die bi bilgim var tsa6921 tweeterle süper ses alırsın ben şahsen
b.kesirde poineer bayiinde dinledim çok güçlü ancak arkada kolon yeri varsa 17 cmlik ise yani tsg1749 da alabilirsin 6901e vereceğin paraya değmez üzerine biraz daha koy 6921i al 150 civarı 1749 da 80-90 civarı
POINEER DEN ŞAŞMA
Alıntıları Göster
-
quote:
Teşekkürler deniz 110
Alıntıları Gösterquote:
Teşekkürler deniz 110
bende de siena var dedim orj teybi çıkarmayım 2 çift 1749 aldım şimdi gümbür gümbür ama bide poineer deh3900 alasım var bakalım öğrenciyim bütçeyi sarsmassa yapıcaz bişiler
-
burda gördüğüm kadarıyla bu forumdaki çoğu kişi, müziği arkadan dinlemekten zevk alıyor nasıl bir zevkse artık anlamadım..bir diğer anlamadığım şey, pioneerdan başka marka bilinmiyor galiba burda,varsa yoksa pioneer..nedir bu pioneer sevdası çözmüş değilim.quote:
Orijinalden alıntı: deniz110quote:
Teşekkürler deniz 110
bende de siena var dedim orj teybi çıkarmayım 2 çift 1749 aldım şimdi gümbür gümbür ama bide poineer deh3900 alasım var bakalım öğrenciyim bütçeyi sarsmassa yapıcaz bişiler
Alıntıları Göster
her neyse artık,madem arka pandizot için hoparlör düşünüyorsunuz,Alpine'ın spe-6903 modelini alın ve kulaklarınız bayram etsin
Benzer içerikler
- kapasitör ne işe yarar
- sert koltuk süngeri nasıl yumuşar
- fiorino teyp kodu 4 haneli
- antifriz kaç derecede kaynar
- kırmızı tr plaka
- 2024 mtv hesaplama. tablosu
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X