Şimdi Ara

Hoparlör ve AVR dengesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Evimde aşağıdaki sistem var, ancak bir sorunum var,
    AVR cihazın sesini epey açmam gerekiyor-ki sesi tam net alabileyim.

Mesela TV'yi ancak -30 db seste güzel dinliyorum.
    Filmlerde ise -5 db sese kadar çıkıyorum.

Marka, seri ve teknik detaylar ektedir, sizce anfimi gücsüz kalıyor? (Hoparlor 6ohm)

AVR YAMAHA RX-V 373 >>>>
     Hoparlör ve AVR dengesi

HOPARLOR YAMAHA-NS-PA120 >>>>
     Hoparlör ve AVR dengesi

• RealX11 R kullanıcısına yanıt
    Avr nin menüsüne girin kanal level ayarlarına bakın o.c yaptıysanız bazen cihaz iyi o.c yapamayabiliyor siz kanal level ayarlarına bir bakın derim ve tüm kanalları full yapın bir de öyle deneyin
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • Selam yuxeses,

menülerdeki herseyi en incesine kadar kurcaladım, level ayarlarını 0 degerinden yükselttim.
    Zaten otomatik kalibrasyonda var onuda yaptım.

Şöyle birsey var, baska hoparlor taktığımda ses epey genisliyor ve yükseliyor, ancak yamahayı taktığımda ses seviyesi azalıyor
    bende anginin gücüne yordum buradan. Hoparlorler fazla akım istiyor sanırım çünkü 6 ohm.

Emin olmamakla beraber benim anfi 8 ohm verebiliyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.