Birde amfi önerebilirseniz sevinirim. Amacım müzik dinlemek temiz ses istiyorum.
İki modeldende alacaginiz ses bas ağırlıklı temiz ses derken neyi kastettiğinizi daha ayrıntılı açıklarsanız yardımcı olunabilir....seçtiğiniz modellerde sesdeki ayrıntıyı goremessiniz...anfi olarak c.audio modeli var sitede 200 lira fiyatı var fiyat performansı iyi
@cs875 Sistemin bass ağırlıklı olması temiz müziğe engel bir etken değildir ki.Bass vardır Bass vardır. Eğer mid ve tizler bass'ın altında kalıp bass ön plana çıkıyor ise dediğiniz gibi bass ağırlıklı olur ancak bu tip hoparlörler genel olarak tiz-mid-bass açısından uyum içerisindedir.
@dodi-- İki ürün arasından Sony LBT SS-D 905'i alın derim.Hem piyasaya çıkış tarihi daha yakın hem de ilandaki ürün gerçek anlamda çok temiz ve 0'a yakın durmakta.Japonya üretimi olması kaliteyi önemli derecede arttıran bir faktördür ve uzun yıllar sorunsuzca kullanabilirsiniz. Amfi konusunda oldukça geniş bir ürün yelpazesi var.Bütçe belirtirseniz daha iyi olur.
@cs875 amfiyi inceliyicem teşekkürler
@R0ME Valla 300-400 olabilir amfi için. Eğer benim gösterdiklerim fiyatında sizinde önerbiliceğiniz bişe varsa onada bakabilirim. Ben gezerken buldum onları yani. Performanslarını bilemiyorum.