Şimdi Ara

Hoparlör seçimi için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İki modeldende alacaginiz ses bas ağırlıklı temiz ses derken neyi kastettiğinizi daha ayrıntılı açıklarsanız yardımcı olunabilir....seçtiğiniz modellerde sesdeki ayrıntıyı goremessiniz...anfi olarak c.audio modeli var sitede 200 lira fiyatı var fiyat performansı iyi
  • @cs875
    Sistemin bass ağırlıklı olması temiz müziğe engel bir etken değildir ki.Bass vardır Bass vardır.
    Eğer mid ve tizler bass'ın altında kalıp bass ön plana çıkıyor ise dediğiniz gibi bass ağırlıklı olur ancak bu tip hoparlörler genel olarak tiz-mid-bass açısından uyum içerisindedir.

@dodi--
    İki ürün arasından Sony LBT SS-D 905'i alın derim.Hem piyasaya çıkış tarihi daha yakın hem de ilandaki ürün gerçek anlamda çok temiz ve 0'a yakın durmakta.Japonya üretimi olması kaliteyi önemli derecede arttıran bir faktördür ve uzun yıllar sorunsuzca kullanabilirsiniz.
    Amfi konusunda oldukça geniş bir ürün yelpazesi var.Bütçe belirtirseniz daha iyi olur.
  • @cs875
    amfiyi inceliyicem teşekkürler

@R0ME
    Valla 300-400 olabilir amfi için. Eğer benim gösterdiklerim fiyatında sizinde önerbiliceğiniz bişe varsa onada bakabilirim. Ben gezerken buldum onları yani. Performanslarını bilemiyorum.
  • Sony ile ilgili Sony Kullanıcıları'nın oluşturduğu başlıktan faydalanırsanız sanırım daha doğru olur.
    >>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<<
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.