Şimdi Ara

hoover markası hakkında bilgi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
209.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hoover Müşteri memnuniyeti sağladığı için Mesajımı siliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 15 Mayıs 2009; 14:32:30 >
  • Sn Gladiotürk,

    İrtibat bilgileriniz Cuma akşamı elimize ulaştı (sanırım donanımhaber.com ekibi gönderileri kontrol edip onayladıktan sonra iletiyor). Bu sabah da Tüketici Hizmetleri'nde ilgili arkadaşa ilettim. En kısa sürede sizinle irtibata geçeceklerdir.

     hoover markası hakkında bilgi..
  • Eskişehir'de sadece pişiriciler için imalat yapılmakta ve Avrupa'ya ihraç edilmektedir (fırın, ocak, ankastre fırın, vs). Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrik süpürgesi, buzdolabı gibi ürünler grup bünyesindeki diğer ülkelerde bulunan fabrikalarda imal edilen ithal ürünlerdir.

    Çin'den yarı mamül getirerek Türkiye'de montaj yapma gibi bir durum söz konusu değildir.
  • Sayın hoover yetkilisi şuana kadar beni arayan eden olmadı fakat, bukadar ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum umarım en kısa sürede sorunum hallolur. Teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: missy71


    Benim aldığım makinenin üzerinde made in england yazıyor vallahi siz yazdıktan sonra aradım buldum… üstelik de gördüğüm kadarı ile 9kg 1400 devir hem de normal boyutlarda başka makine yok.. var mı yoksa?



    Çamaşır makinesini 1 aydır da gayet güzel kullanıyorum bundan sonrasındaki çamaşır deneyimlerimi paylaşırım sizinle. Diğer ürünlerini bilemeyeceğim pek tabi.



    Bu arada adamlar ülkemize de yatırım yapıyorlar, bu iyi bişi değil mi kriz ortamında…

    Memnun olmanıza sevindim ama kalitesi bana pek tatmin edici gelmedi. En üst modeli almışsınız, o modele has bir istisna sanırım İngiliz malı olması. Zaten İngiltere'de de çok popüler bir markadır.




  • değerli firma yetkilisi hoover bayi ağı hakkında bilgi bulamadım nette ayrıca ingilizin 750 tl ödediği makine burda iki katı satış politikasına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldcyclist -- 12 Mayıs 2009; 8:13:59 >
  • HOOVER ürünleri Media Markt, Carrefour gibi zincir mağzalarda bulabilirsiniz (bunun yanında hepsiburada.com gibi internetten satışı da yapılılyor.) Bunların dışındaki bayiilerimizin irtibatlarını öğrenmek için aşağıdaki telefon numaralarını arayabilirsiniz:

    0800 341 48 00 (ücretsiz) ve 444 0 398 (cep telefonundan erişim için)

    Fiyatlar ile ilgili bilgiye sahip değilim ancak ithal olan ürünlerde büyük vergilere tabii oluyorsunuz. Bugün herhangi bir ürünün yurtdışındaki fiyatı ile Türkiye'deki fiyatı arasında iki katı fark oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoover.com.tr -- 13 Mayıs 2009; 8:47:32 >
  • arkadaşlar, bir konuda hatam olmuş ben de yeni öğrendim: internet üzerinden satışlar sona ermiş.... şu anda internet üzerinden HOOVER ürünü satın alamıyorsunuz ancak anlaşma yenilenmek üzereymiş...

    Sn Gladiotürk: tüketici hatlarındaki arkadaşlar verdiğiniz sabit numaradan size ulaşamadıklarını bildirdi, ancak bölgenizdeki servis bilgilendirildi. ürününüzle uğrarsanız mağduriyetinizi gidermek için elimizden geleni yapacağız...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hoover.com.tr

    arkadaşlar, bir konuda hatam olmuş ben de yeni öğrendim: internet üzerinden satışlar sona ermiş.... şu anda internet üzerinden HOOVER ürünü satın alamıyorsunuz ancak anlaşma yenilenmek üzereymiş...

    Sn Gladiotürk: tüketici hatlarındaki arkadaşlar verdiğiniz sabit numaradan size ulaşamadıklarını bildirdi, ancak bölgenizdeki servis bilgilendirildi. ürününüzle uğrarsanız mağduriyetinizi gidermek için elimizden geleni yapacağız...





    Sayın yetkili demin gelen telefonda ürünümün arızalı olan parçasının değişeceğini öğrendim Çok teşekkür ederim. Ayrıca ilk defa bir firma ürününe bu kadar sahip çıktı. Hoover`in imajı gözümde dahada büyümeye başladı. Müşteri memnuniyeti bu olsa gerek. Yazdığım tüm olumsuz mesajları siliyorum. Tekrar teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: killer queen

    hoover marka süpürgeleri ben de hatırlıyorum.bir dönem çok popülerdi.şimdi beyaz eşya üreten firma ile süpürge üreten firma aynı mı onu merak ettiim.fiyatlarının bu kadar ucuz olması beni şüphelendirdi.

    Fiyatların ucuz olma sebebi ürünlerin yenilenmiş olması yani değişim olan makineler fabrikaya gönderildiği zaman parçalamak yerine arızayı bulup yapıyorlar.Buna da 1 yıl garanti veriyorlar.Ama ürünleri çok çok kaliteli.
  • arkadaşlar hooverin kurutmalı çamaşır makinesini kullanan varsa elektrik su tüketimi ve memnunuiyeti hakıkında bilgi verirse sevinirim teşkkrlr
  • bence yanılıyorsunuz çin şirketi değil hoover italyan şirketidir bence iğrenc bir tarafını göremedim çamaşır ve bulaşık makinalarını içcelesiniz bu sözleri sarfettiğinize pişman olursunuz şu an türkiyede buharla yıkama yapan hangi marka var söylermisin sadece hoover 10 kğlık buharla yıkamalı çamaşır makinası var inceleyebilirsiniz
  • senin bahsettiğin modell sanırım hoover değil başka bir markadan mı söz etmiştiniz
    bulaşık makinalrı almanyada üretiliyor çamaşır makinaları italya ve ingiltere tamburun neresi küçük hooverde 6-7-8-9-10 kğlık makina var neresini incelediniz bizde servis olarak 1000 e yakın ürün kurduk hiç bir müşteriden şikayet gelmedi birde 10 kğlık buharla yıkamalı hooveri görseniz bence şaşırırdınız şu anada hangi marka var buharla yıkayabilen marka varmı söylermisiniz ama hooverin var internetten inceleyebilirsiniz biraz itinalı yazmanızı dilerim sizin yazdığınız çamur at izi kalsın misali buyurun misafirim olun montaj yaptığım müşterilerin memnuniyetleri size gösterebilirim saygılar sunarım


    oraj soğutma afyonkarahisar
  • sayın müşterim 1 yıl değil 3 yıl garantili artı bir miktar üçret ödediğinizda 3+4 = 7 yıl garantili servis olarak bütün müşterilerimize uygulayıyoruz bence güvenerek alacağız ürün hoover AAA plass yani su-elektrik-detarjan tasarruflu ürünlerimiz ltff biraz incelediğinizde yanıldığınızı anlayacaksınız saygılar sunarım
  • DEĞERLİ ARKDASLARIM İNGİLTEREDE YAKLAŞIK 5 AY KADAR Bİ SÜRE KALDIM BULUNDUĞUM BÜTÜN EVLERDE HOOVER ÇAMAŞIR MAK. KULLANILIYORDU.
    AMA ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEYE DE HOOVER DENİLİYORDU.ÇAMAŞIR MAK. KONUSUNDA OLUMLU DÜŞÜNÜYORUM AMA DİĞER BEYAZ EŞYALAR İÇİN TAMAMEN NÖTR HİSSEDİYORUM. HERAHANGİ BİR BİLGİM YOK.
  • merhaba hoover yetkilisi arkadaşım Hoover Hed 60 6 Programlı 754 lira Hoover Hod 6 5 Programlı Bulaşık Makinesi 1090 lira bu iki makina arasında ki fark nedir ayrıca kalite düzeyi nedir .
  • hoover'i bilmem de maytag sanayi tipi çamaşır makinelerinde başarılı

    okulda senelerce kullandık. Koç'a da amerikan markası olur zaten başka marka almaz
  • hoover elektrik süpürge aldım az kalsın buzdolabını alacaktım;ucuz kurtulmuşum..e.süpürgeden hiç memnun değiliz BERBAT!!!aman uzak durun 3-4 kuruş daha verin kendini kanıtlanmış kaliteli bir markadan alın..ben bugünyarın yeni bir makine almak zorunda kalacağım...inanılmaz gürültülü;çekiş sözde 2000watt ama berbat;malzeme kalitesi berbat;kablo toplaMA mekanizması 2ayda BOZULDU;resmen makineyle boğuşuyoruz temizlik yaparken..
  • arkadaşlar dün mediamarkttan hoover dyn9144 aldım. 1199 TL. aynı anda LG F1447TD de 1249TL den 1100TL ye düştü. Şu anda da fiyatı aynı ama ben italyan ürünü, 9kg, inverter motor, kg özelliği, silent özelliği vb. nedenlerden dolayı hooveri seçtim. mediamarkttaki çocuklar (ne kadar güvenilir bilinmez), 9-10 kg grubunda hooverin LG den çok sattığını söyledi, hiç şikayette almamışlar. LG almamamdaki neden inanılmaz reklam yapıyorlar ve ürünün üzerini etiketlerle süslüyorlar, her mağazada direct drive simülasyonu gösteren demo ekipmanları kurulu. Bunlar hep gizli maliyetler, bu maliyetlere para vermeye gerek yok bence. Hooveri inceleyince sadece ön paneldeki plastik kalitesi biraz zayıf geldi ama bu kısımda arıza yapacak bir yer değil, üstelik 2000TL lik hoover makinalarda da aynı plastik aksam kullanılmış. Kazan, kapak vb. aksamlar gayet kaliteli duruyor. Aynı grubun candy marka ürünleri var onlar biraz zayıf gibi. Bu arada general electric marka çamaşır makinelerini de onlar üretiyormuş. Çamaşır makinesinin üzerinde türkçe ve yazılı olarak program isimleri mevcut, (yünlü, yorgan vb.), bu da bence şekil olmasından daha iyi, kullanım kolaylığı sağlayacak. Devir seçimi tek tuşla yapılabiliyor. Bu modelde buharla yıkama yok ama zaten kullanmayı düşünmediğim bir özellik. LG nin F1402DS modelini de inceledim, nette 1400TL, media marktta 1600TL en ucuz ama bu modeldeki buhar yıkama fonksiyonu kullanılmayacak ise bence fark vermeye gerek yok. Benim için önemli olan yorgan vb. yıkayıp her sefer kuru temizlemeye 25TL vermemek, iyi yıkaması ve sessiz olması. Ömrü konusunda ise zaten 7 sene garanti veriyorlar, 7 seneden sonra kim öle kim kala. Kullanıp izlenimlerimi paylaşırım, umarım pişman olmayacağım bir tercih yapmışımdır:)




  • ilk izlenim. Makina yıkama yaparken inanılmaz sessiz, sesi duyulmuyor bile. Su alırken çok gürültülü, 15 yıllık arçelik makinam dahi su alırken daha sessizdi :) Sıkma olayında maalesef ses var, ama tiz bir ses, sıkmada tambur düşük devirde ileri geri hareket ediyor, sıkma devri arttıkça tiz ses artıyor tamburun ileri geri hareketi düzeliyor. Sonuçta gündüz makina çalışırken gürültüsel bir rahatsızlık duymadık, gece sorun olabilir ama cihazda gece modu diye bişey var, bunu çalışıtırınca 400dv. de sıkıyormuş ve sıkma sıklığı artıyor. Gece bu şekilde de çalışıtııp görmek lazım. Açıkçası bosch ve siemens makinaların durumunu bilmediğim için kıyaslama yapamam ama şunu söyleyebilirim ki makinayı aldığım için pişman olmadım, eşimde yıkanan çamaşırların temizliğiden memnun jaldı. Şu an için gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.