Şimdi Ara

Hook hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Support olarak Thresh oynarken hooklarım berbat, tutturamıyorum. Fakat Nautilus alınca adamı evinden alıyorum ve hookalrım çok iyi. Sizce bunun sebebi nedir. Hookun gidiş hızı veya genişliği farklı mı?

• cast süresiyle ilgili olabilir, elbette genişlik de dahil.
  • Tecrube edinmen gerek.Cast time yani gerceklesme suresi kisa oldugu icin naut ile basarilisin. Thresh hook atmadan kisa sure bekler. Tavsiyem %40 cd yap normal oyunlarda ve q dene surekli. Amacin kazanmaktan ziyade kendi q atislarini gelistirmek olsun. Boylece thresh ile evinden alma asamasina erisebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naut direk kafasına çıpayı fırlatıyo adamın. thresh çok nazlı sallıyoda fırlatıyoda o yüzdendir.

Özet : Cast time dan dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thresh de yarım saniye ileriyi tahmin etmek lazım dostum.Zamanla alışırsın.Oynamaya devam

• O olay bendede oluyordu
    Bende alıskanlık gibiydi mesela o 2-3 gun blitz oynadıysam sonra bi thresh oynayım yapamam yada ne bileyim nati oynasam olmuyor fırlatma surelerı anımasyonu falan senin alıstıgın gibi olmadıgı icin zorlanıyorsun 1 hafta thresh oynamayı dene duzenlı ping ile tabi sadece thresh oyna hooka sahip olan sonra nati de aynı sıkıntıyı yaşayacaksın
  • Nautun q su haritanin tamamina vuruyor nerdeyse bi zahmet tutur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Threshin avantajı duvardan geçebilmesi yani.

• q tutunca iş bitmiyoki.e kullanmak daha zor
  • yeteneklerin hitboxlarında fark var.
  • Beceri işidir. Threshle Q tuuturmak ayrı E yi kullanmak ayrı bir meseledir.Sürekli oynadıkça ve yayınlar izledikçe geliştirebilirsin.
  • Zaten haritanın tamamına vurduğu için bence daha zor. Threshin q su iğne deliğinden geçiyor.
  • Hazır thresh konusu varken sorayim thresh normalde hook atarken yüzünü o yöne çevirip atıyor bir yöne bakarken gülme komutu verip hook atarsak animasyondan sonra yüzü atacağı tarafa donuyor diye biliyorum doğru muyum

• Thresh hook atarken belli bir derece var o derece icinde hook atarsaniz yuzunu donmez ama tabi arkana atinca illaki doner

• kısacası thresh q su bekliyosun sonra hook çok hızlı gidiyor. nautta beklemiyosun ama çıpa yavaş gidiyor fark bu. nautta iysen morgana flnda deneyebilirsin. Ayrıca thresh yüzünü dönmedende atabilen ender herolardan aslında çoğu tf öncesinde avantajı getirende bu oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.