Şimdi Ara

Honor Watch 5 Pro geliyor: Tansiyon ölçme, 15 gün pil ömrü ve fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honor Watch 5 Pro geliyor: Tansiyon ölçme, 15 gün pil ömrü ve fazlası
    Honor Watch 5 Pro akıllı saat, 15 Ekim’de tanıtılacak. Lansman öncesinde, Honor, yeni modelin dikkat çekici özelliklerini paylaştı ve çeşitli sürümlerini gösteren birçok fotoğraf yayınladı.

Ayrıca Bkz.Tansiyon aleti tavsiye isteyenlere en iyi tansiyon aletleri (2025)

Honor Watch 5 Pro özellikleri nasıl olacak?

Honor, Watch 5 Pro modelinde metal kasalı ve dakika göstergeleriyle işaretlenmiş çerçeveye sahip, neredeyse klasik saat tasarımını tercih etti. Sağ tarafta digital crown ve ek bir düğme bulunuyor. Saat, deri ve spor kayış seçenekleriyle sunuluyor. Fotoğraflar, tırmanma aktivitesinin yanı sıra pusula, aktif yakılan kalori ve mevcut rakım gibi bilgileri gösteren komplikasyonları da gösteriyor.

Honor Watch 5 Pro, 46 ​​mm uzunluğunda, 0.44 inç kalınlığında, 50 metreye kadar suya dayanıklı kasaya sahip. 1.5 inç AMOLED ekran, 466 x 466 piksel çözünürlük sağlıyor. Saat, 515 mAh bataryadan güç alıyor. Honor, saatin tam şarjla 15 güne kadar dayandığı iddia ediyor. 64 MB bellek, 8 GB depolama alanı ve dahili mikrofon ve hoparlörlerle geliyor.

Tansiyon ölçümü ve tavsiye

Honor'un yeni akıllı saati, kalp atış hızı takibi, kandaki oksijen ölçümü, EKG çekme ve tansiyon ölçme gibi gerekli tüm sağlık takip özellikleriyle geliyor. Honor’un paylaştığı tanıtım görsellerine göre, saat kişinin tansiyonunun çok yüksek veya çok düşük olup olmadığının da değerlendirmesini yapacak ve kulanıcı, uygulama üzerinden tansiyonu düşürmek ya da yükseltmek için yapılması gerekenler konusunda bilgi alabilecek.

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Smartwatch-with-blood-pressure-monitor-and-15-day-battery-Honor-Watch-5-Pro-appears-in-new-pictures.1137225.0.html
    Kaynak:https://qinxuan.honor.com/pageProduct/productDetail?id=18086395192226

• Bir honor 200 pro kullanıcısı olarak ben Huawei ve honor'un ayrıldığında inanmıyorum. Telefonun arayüzü, Sağlık uygulaması herşeyi neredeyse hala aynı. Android kullansın diye kurtardılar honoru.

Saat de eminim güzeldir ama 2 yıldır Huawei watch gt4 de kullanıyorum ve değiştirmemi gerektirecek birşey görünmüyor.
  • Honor ürünlerinden 14 inç laptopum var. Çok memnunum. Bu saat de güzel görünüyor. Tansiyon ölçer saat, benim gibi hipertansiyon hastaları için çok önemli. Bu saat de stabıl düzgün tansiyon verileri verirse, dizaynı çok güzel. Alınabilir. Tabii fiyatı da Türkiye pazarı için çok uçuk olmazsa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Honor genelde uygun oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • honor kaliteli ve güvenilir bir marka. tercih edilir bence.

• Bir honor 200 pro kullanıcısı olarak ben Huawei ve honor'un ayrıldığında inanmıyorum. Telefonun arayüzü, Sağlık uygulaması herşeyi neredeyse hala aynı. Android kullansın diye kurtardılar honoru.

Saat de eminim güzeldir ama 2 yıldır Huawei watch gt4 de kullanıyorum ve değiştirmemi gerektirecek birşey görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 13 Ekim 2025; 20:15:38 >
  • la bu huawei de hiç kafa çalışmıyor honor da bunların koy işte wear os içine birde öyle dene aynı saat başka markada yıllarca satmaya devam ediyor

• Araxes kullanıcısına yanıt
    Kan şekeri ölçen akıllı saatlerinin veya akıllı yüzüklerinin doğruluğu şu anda garanti edilemiyor. FDA, Şubat 2024'te diyabet hastalarını bunları kullanmamaları konusunda uyaran bir güvenlik bildirimi yayınladı . Bu duyuruda kurum, "FDA, kan şekeri değerlerini kendi başına ölçmek veya tahmin etmek üzere tasarlanmış herhangi bir akıllı saat veya akıllı yüzüğü yetkilendirmemiş, onaylamamış veya onaylamamıştır." ifadesini kullandı.

Mevcut kansız ölçüm yapan pro cihazlar var, onlarda bile sensör ömrü (7 günden cilt altına yerleştirilenlerde 6 aya kadar), kullanmadan önce ısınma süresi ("Warm up time" deniyor, 30dk 4 saat arası) ve kalibrasyon ihtiyacı gibi problemler baş gösteriyor.

Pro cihazlardan bir örnek Dexcom markası. Cilte yapıştırılarak kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 14 Ekim 2025; 10:43:05 >

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Kullandıkları kameralar dan tut telefonun arayüzüne kadar aynı farklı şirket olduklarına inanmak için saf olmak gerekiyor şu saatle wçhuawei watch 5 pro birebir aynı.

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Zaten hissesi tapusu ayrı olmasa zaren honora da amerika amborgo uygulardı kapıt üstünde ayrı firma ama gerçekte aynı teknoloji

• Ben kasım başı bu saati almayı planlıyorum. Şuan kullandığım Samsung Ultra'dan çok memnunum ama bu saatinde özellikleri ve tasarımı hoşuma gitti. Daha önce 4 GSi almıştım görünüşü için ama globalde satılmadığı için, honor sağlık uygulamasına Çin telefonu ile giriş yapılmadığı sürece uygulama saati eklemiyordu. Bunuda deneyeceğim, uygulama görürse alırım. Birde honor sağlık uygulamasının saçma bir özelliği 15 günde bir tekrar giriş yapılmasını istiyor. Yani Çindeyken kurulum yapılsa bile sürekli tekrar giriş gerekiyor. Bakalum görcez, alırsam buraya inceleme yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.