|
Çinlisin lan sen bu fiyat ne afyon musun sen |
|

|
Çinlisin lan sen bu fiyat ne afyon musun sen |
|
|
Hocam yanlış yazdın herhalde samsung ve apple pwm konusunda en berbat 2 firma. Rakipleri, Dc dimming ve PWM 4320Hz gibi göz dostu özellikleri verirken güncel apple ve samsung tarafı sadece pwm 240-480 Hz veriyor ki bu değerler oldukça yetersiz. Yeni gelecek s26 Ultra'da bile 480 Hz ile devam gibi gözüküyor. PWM hassasiyeti olanlar için maalesef samsung ve apple tarafı kullanıcı dostu değiller, S24 Ultra kullanıyorum samsung tarafı bu kafayla devam ederse son samsung telefonum olacak. |
|
hamza hocam yuzde yuz dogru yazmissin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
herkes aklin yoluna gelmeli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Şubat 2026; 23:26:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Samsung'dan gerisi hikaye. Honor 400 ve Redmi telefonlari, fanboy ittirmesiyle satiyorlar. Cihazlarda kalite yok, yazilim sorunlu. A3x - A5x orta seviye modellerde bile kalite var, yazilim var. 30 senelik programciyim, benden iyi bilmeleri imkansiz. Mobil uygulama gelistiriyorum. Hukuku bilirim ama avukattan iyi bilmem, cunku avukatlik yapmiyorum. Tip bilgim Google ile sinirli yuzde 70 anlamam, doktordan iyi bilmem. Ama yazilim dedim mi, orada dur diyorum. Cin telefonlarindaki UI -> unterui. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Şubat 2026; 7:44:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tartismaya girince, haksiz taraf (fan oglanlar) hakli cikmak icin hepsi birlikte viyakliyor, miyavliyor ve seni trøl olarak sikayet ediyorlar. En iyisi yazip gecmek sonra cevap vermeyip onlari kabak gibi ortada birakmak. Bir kez daha tebrik ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyun oynamıyorum. Sd Gen5 akıyor ama gen6 pro olsa bile honor a 80 bin vermem. Babamin oğlu değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
⚠️ DİKKAT: YouTuber'ların "Hemen Alın" Korosu Başladı! YEMEYİZ! 🛑 Arkadaşlar son 2 gündür siz de fark ettiniz mi? Bütün inceleme kanalları, sanki tek bir merkezden düğmeye basılmış gibi aynı şeyi söylüyor: "Bu fiyat çok iyi, hemen alın yoksa artacak!", "Kaçırmayın, zam yolda!" Daha az önce Uçluklavye videosunu izledim, o da aynı nakaratı tutturmuş. Belli ki tepkilerimiz yerini bulmuş ama Honor yetkilileri yanlış yolu seçmiş. 📢 BURADAN HONOR YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM: Bu kanalları fonlayıp, insanlara "zam gelecek" korkusu salarak satış yapmaya çalışmak size yakışmıyor! O fenomenlere harcadığınız bütçeyi; 📉 Cihazın fiyatını gerçekten aşağı çekmek, 🎁 Veya yanına "dişe dokunur" gerçek bir hediye vermek için kullansanız zaten bu millet sizi baş tacı eder. 🇹🇷 BİZ TÜRK TÜKETİCİSİNİ TANIMAMIŞSINIZ! Biz bize iyilik yapıldığını hissedersek, markayı sahipleniriz. Ortağı gibi davranır, eşimize dostumuza zorla aldırırız. Ama şu anki gibi hayal kırıklığı yaratırsanız, tam tersi olur! Karşımıza alırız; ne alırız, ne de aldırırız! 💔 SON ŞANS: SEVGİLİLER GÜNÜ Kırılan kalpleri onarmak için önünüzde Sevgililer Günü fırsatı var. Adamakıllı bir kampanya yapın, bu hatadan dönün. Yoksa gidişat hiç iyi değil. 📩 Ben bu yazdıklarımı Çince'ye çevirip Honor Global merkezine de mail attım. Belki oradan birileri "Türkiye'de neler oluyor?" diye sorar. Benim gibi düşünen varsa lütfen sessiz kalmasın, tepkisini koysun. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu "acele edin" baskısına kanacak mıyız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kardeş hayırdır. Ben de alsam mı diyordum. 200 pro kullanıyorum Honor honorunda durmayıp cihazları 2-3 yıl güncellemeye layık gördü koymadı değil ama portre kamerası hoşuma gitti. 400 pro da daha iyi portre kamera var ( sensör olarak 50 bine kadar daha iyisi yok gibi ) diye izin günümde teknomarketlere gidip bir incelemek istiyordum. . O kadar kötü ise hiç yormayayım kendimi. Genelde sadece fotoğraf çekmek ve WhatsApp bir de müzik için kullanıyorum artık telefonu. Diğer işler için tablet kullanıyorum. O yüzden 200 pro da bir sorun yaşamadım ( eh kılıf ekran koruyucu falan bulmayı işkence saymaz isek. 😀 ) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|