Şimdi Ara

Honor'un amiral gemisi Honor Magic 8 Pro'nun Türkiye fiyatı açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çinlisin lan sen bu fiyat ne afyon musun sen

7 yıl güncelleme desteği var ve özellikleri S25 Ultra'dan ve 17 pro max'ten daha iyi. Bence Apple ve Samsung, Honor'u örnek almalı 5 senedir aynı cihazları piyasaya sürüyorlar - Kaynak: donanimhaber.com

• Aşağıdaki yazıyı tr.support@honor.com resmi mail adresine gönderebilirsiniz belki faydası olur . Ben gönderdim.

Honor Magic 8 Pro’nun Türkiye çıkış fiyatı, benim gibi lansmanı yakından takip eden çok sayıda kullanıcıda ciddi bir hayal kırıklığı yaratmıştır.
    Ürünün şu an yaklaşık 76.000 TL seviyesinde (hepsiburada) , “indirim” vurgusuyla satışa sunulması; lansman öncesinde paylaşılan agresif fiyat politikası ve rekabetçi konumlandırma söylemleriyle örtüşmemektedir. Bu durum, Honor markasına duyulan güveni zedeleyen bir algı oluşturmaktadır.

Buna ek olarak, global pazarlarda (örneğin Polonya) 16 GB RAM / 1 TB depolama gibi üst seviye konfigürasyonlar satıştayken, Türkiye pazarında kullanıcıların yalnızca 12 GB RAM / 512 GB depolama seçeneğiyle sınırlandırılması dikkat çekmektedir. Yurt dışında çeşitli lansman hediyeleri ve aksesuarlarla sunulan ürünün, Türkiye’de kırpılmış versiyon ile bu fiyat seviyesinde konumlandırılması, beklentilerimizin oldukça üzerindedir.

Bu fiyat aralığında bir kullanıcı; Apple, Samsung, Xiaomi veya Oppo gibi markaların amiral gemisi modellerine çok küçük fiyat farklarıyla ulaşabilmektedir. Bu koşullar altında Honor Magic 8 Pro’nun Türkiye pazarında tercih edilmesini beklemek, ne yazık ki kullanıcı perspektifinden rasyonel görünmemektedir.

Honor Türkiye’nin bu telefonla ilgili son Instagram paylaşımlarında ve aşağıda bağlantılarını paylaştığım, Türkiye’nin en büyük teknoloji forumlarındaki kullanıcı yorumlarında da görüleceği üzere; kullanıcı geri bildirimlerinin çok büyük bir bölümü (%90’ın üzerinde) benzer yöndedir. Fiyatlandırma, konfigürasyon seçenekleri ve sunulan değer algısı yoğun biçimde eleştirilmektedir.

Bu nedenle, Honor’un Türkiye pazarındaki güçlü marka algısını koruyabilmesi adına;
    Fiyat politikasının yeniden değerlendirilmesini,
    Daha rekabetçi kampanyaların hayata geçirilmesini,
    Donanım seçenekleri ve lansman avantajları konusunda kullanıcıyı tatmin edecek adımlar atılmasını
    beklediğimizi açıkça belirtmek isterim.

Kullanıcı geri bildirimlerinin dikkate alınacağına ve Honor’un bu konuda yapıcı adımlar atacağına inanmak istiyoruz.
    Saygılarımla,

Gerçek kullanıcı yorumlarının bulunduğu referans linkler:

1-https://forum.donanimhaber.com/honor-magic-8-pro-ana-konu--162613344?hl=tr-TR

2-https://forum.donanimhaber.com/honor-un-amiral-gemisi-honor-magic-8-pro-nun-turkiye-fiyati-aciklandi--162962769?hl=tr-TR

3-
    instagram
    Honor Türkiye on Instagram: "HONOR Magic8 Pro, 7100mAh bataryası ve amiral gemisi AI özellikleriyle her ihtiyacınızı karşılayacak. Daha fazla bilgi için profilimizdeki linki ziyaret edin.#HONORMagic8Pro#MagicGeceKamerasıSınırsızBağlantı #HONORTürkiye"
    https://www.instagram.com/reel/DUWDnWijSZl/?igsh=NHN4c3RxcHk5YnF6

4-

5-
    instagram
    Honor Türkiye on Instagram: "HONOR Magic8 Pro, Snapdragon 8 Elite Gen 5 işlemcisinin sunduğu yeni nesil hız ve gelişmiş kamera teknolojisiyle sınırları yeniden tanımlıyor. Gece çekimlerinde maksimum netlik, her senaryoda amiral gemisi performansı ve kusursuz bir deneyim sunuyor.#HONORMagic8Pro#MagicGeceKamerasıSınırsızBağlantı #HONORTürkiye"
    https://www.instagram.com/reel/DUTMV9MjScU/?igsh=dW8waHVnbDBvaHB5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok satarlar

Hocam yanlış yazdın herhalde samsung ve apple pwm konusunda en berbat 2 firma.

Rakipleri, Dc dimming ve PWM 4320Hz gibi göz dostu özellikleri verirken güncel apple ve samsung tarafı sadece pwm 240-480 Hz veriyor ki bu değerler oldukça yetersiz. Yeni gelecek s26 Ultra'da bile 480 Hz ile devam gibi gözüküyor.

PWM hassasiyeti olanlar için maalesef samsung ve apple tarafı kullanıcı dostu değiller, S24 Ultra kullanıyorum samsung tarafı bu kafayla devam ederse son samsung telefonum olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hamza hocam yuzde yuz dogru yazmissin

herkes aklin yoluna gelmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Şubat 2026; 23:26:5 >

Samsung'dan gerisi hikaye. Honor 400 ve Redmi telefonlari, fanboy ittirmesiyle satiyorlar. Cihazlarda kalite yok, yazilim sorunlu. A3x - A5x orta seviye modellerde bile kalite var, yazilim var. 30 senelik programciyim, benden iyi bilmeleri imkansiz. Mobil uygulama gelistiriyorum. Hukuku bilirim ama avukattan iyi bilmem, cunku avukatlik yapmiyorum. Tip bilgim Google ile sinirli yuzde 70 anlamam, doktordan iyi bilmem. Ama yazilim dedim mi, orada dur diyorum. Cin telefonlarindaki UI -> unterui.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Şubat 2026; 7:44:23 >
  • Tartismaya girince, haksiz taraf (fan oglanlar) hakli cikmak icin hepsi birlikte viyakliyor, miyavliyor ve seni trøl olarak sikayet ediyorlar. En iyisi yazip gecmek sonra cevap vermeyip onlari kabak gibi ortada birakmak. Bir kez daha tebrik ederim.

• Oyun oynamıyorum. Sd Gen5 akıyor ama gen6 pro olsa bile honor a 80 bin vermem. Babamin oğlu değil.

Bu nedir ya millet fakir doyurma peşinde bunlar adam şişleme peşinde

​Arkadaşlar son 2 gündür siz de fark ettiniz mi? Bütün inceleme kanalları, sanki tek bir merkezden düğmeye basılmış gibi aynı şeyi söylüyor:

​"Bu fiyat çok iyi, hemen alın yoksa artacak!", "Kaçırmayın, zam yolda!"

​Daha az önce Uçluklavye videosunu izledim, o da aynı nakaratı tutturmuş. Belli ki tepkilerimiz yerini bulmuş ama Honor yetkilileri yanlış yolu seçmiş.

​📢 BURADAN HONOR YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM:

​Bu kanalları fonlayıp, insanlara "zam gelecek" korkusu salarak satış yapmaya çalışmak size yakışmıyor! O fenomenlere harcadığınız bütçeyi;

​📉 Cihazın fiyatını gerçekten aşağı çekmek,

​🎁 Veya yanına "dişe dokunur" gerçek bir hediye vermek için kullansanız zaten bu millet sizi baş tacı eder.

​🇹🇷 BİZ TÜRK TÜKETİCİSİNİ TANIMAMIŞSINIZ!

Biz bize iyilik yapıldığını hissedersek, markayı sahipleniriz. Ortağı gibi davranır, eşimize dostumuza zorla aldırırız. Ama şu anki gibi hayal kırıklığı yaratırsanız, tam tersi olur! Karşımıza alırız; ne alırız, ne de aldırırız!

​💔 SON ŞANS: SEVGİLİLER GÜNÜ

Kırılan kalpleri onarmak için önünüzde Sevgililer Günü fırsatı var. Adamakıllı bir kampanya yapın, bu hatadan dönün. Yoksa gidişat hiç iyi değil.

​📩 Ben bu yazdıklarımı Çince'ye çevirip Honor Global merkezine de mail attım. Belki oradan birileri "Türkiye'de neler oluyor?" diye sorar. Benim gibi düşünen varsa lütfen sessiz kalmasın, tepkisini koysun.

​Siz ne düşünüyorsunuz? Bu "acele edin" baskısına kanacak mıyız?

• Çok fazla. Bir de üstüne 5 yıl güncelleme ne? Magic7 de 7 yıl değil miydi?

.

Honor serisini saymıyorum bile. Bir sürü söz ile çıkıp Türkiye ye ancak 2 belki 3 yıl güncellemeyi layık gördüler. Nedir ulan masrafı bir tercümenin. İki telefon satsa çıkar masrafı zaten.

• XingO X kullanıcısına yanıt

Kardeş hayırdır. Ben de alsam mı diyordum. 200 pro kullanıyorum Honor honorunda durmayıp cihazları 2-3 yıl güncellemeye layık gördü koymadı değil ama portre kamerası hoşuma gitti. 400 pro da daha iyi portre kamera var ( sensör olarak 50 bine kadar daha iyisi yok gibi ) diye izin günümde teknomarketlere gidip bir incelemek istiyordum.

.

O kadar kötü ise hiç yormayayım kendimi.

Genelde sadece fotoğraf çekmek ve WhatsApp bir de müzik için kullanıyorum artık telefonu. Diğer işler için tablet kullanıyorum. O yüzden 200 pro da bir sorun yaşamadım ( eh kılıf ekran koruyucu falan bulmayı işkence saymaz isek. 😀 )

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.