Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
749
Cevap
35
Favori
43.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErkanSA

Sanırım Honorun kasım indirimlerini beklememe gönlü razı olmadı  . 8/128 fiyatı kılıfla birlikte 6.999 tl ye düşmüş. Arada bin tl fiyat farkı kalınca düşünmeyede gerek kalmadı siparişi verdim.   İnşallah abuk subuk bir sorun yaşamadan ulaşır ve kullanırım

Hadi hayırlı olsun. Sizin de görüşlerinizi bekliyoruz. Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! 

Yeni gelen arkadaşlar size zahmet konuyu öne çıkar butonuna basabilir misiniz destek olmak için.

• android 14 gelecek mi acaba hiçbir yerden öğrenemedim bunu.

• Nicebliy21 kullanıcısına yanıt

Ben iki kere mail attım, gelen cevap bu:

Alıntı

metni:
    Şu anda HONOR test ekibimiz Android 14\Magic OS 8 cihazlarımızın stabilizasyonunu en üst düzeye çıkarmak için çalışmaya devam ediyor. Magic OS 8'in temel avantajlarını şimdi https://www.honor.com/tr/magic-os/ adresinden kontrol edebilirsiniz. Ne yazık ki, şu anda belirli cihaz listesinin güncellenmesi hakkında hiçbir bilgimiz yok, bu nedenle güncellemeleri resmi kaynaklarımızdan takip etmenizi öneririz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Geleceğini sanmıyorum ne yazık ki. Android 15 çıktı çünkü, önümüzdeki Çarşamba Magic OS 9 tanıtacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErkanSA

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Biraz geç baktım ama vatanda da kılıfla birlikte aynı fiyata düşmüş. Gidip mağazdan alacaktım ama fırsat olmadı. Fiyatta güncellememi yaptılar yoksa hafta sonuna özel bir fiyatmı olduğunu bilemediğim için bende internetten yapıştırdım. İki üç güne elimde olur. Bu haliyle daha makul oldu içimede sindi. İnşallah sorunsuz sıkıntısız kullanırım.

konuyla ilgisi yok ama size bir şey paylaşacağım konu vatan ve yerinden almaktan bajsetmişsiniz o yüzden bunu bilgilendirmezsem olmaz 14 haziran 2024 tarihinde eşim bana cevizlibağ vatan computer in yerinden huawenin pahalı bir saatini hediye alıyor neyse bu saatin sadece kutusunun dış katmanındaki jeletini açıldı sadece o saatin şarj kablosunu ellemediğim gibi saati açmadım bile ve bunu ben eşime istemediğimi söyledim daha 24 saat geçmeden vatana gittik dedik böyle böyle hiçbir türlü iade almadılar değişimde yapmadılar gerekçeleri 6 sene önce bir kanun çıkmış mağazadan görerek aldığın mal hiçbir şekilde para iadesi verilmiyormuş değişimde yok dediler çıktım tüketici mahkemesini aradım onlarda evet geri veremezsiniz dediler diyeceğim odurki ne alırsanız alın internetten alın mağazalar sadece ürün kusurlu ise ayıplı ise geri alıyorlar yani sizin internetten almanız isabet olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberfree -- 22 Ekim 2024; 10:53:27 >

• 6999 satılan yer var mı hala.Vatanda 8999 olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: rommy6719

6999 satılan yer var mı hala.Vatanda 8999 olmuş

Biraz beklerseniz mutlaka tekrar o fiyatı görecektir diye düşünüyorum. Hafta sonu bütün satış kanallarında o fiyata düşmüştü tekrar yükselmiş. Bende bir süredir takip ediyordum hafta sonu bu fiyat denk gelince aldım

• clubberfree C kullanıcısına yanıt

Kesinlikle dikkate alınması gereken değerli bir tecrübe ve bilgi teşeķkürler

• ErkanSA E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Bugün Trendyol da tekrardan 6999 Tl düştü.6 taksit olarak aldım. Önerebileceğiniz ekran koruyucu ve kalem var mı?

• rommy6719 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da hep 5200 5400 arasında
  • 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

8gb olan modeli aldım hocam

Bariz bir performans farkı varmı acaba
  • Merhaba ön kamera performansı nasıldır?Skype zoom ağırlıklı kullanılacak yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

Özel mesaj attım. Linkten izleyebilirsiniz. Düşük ışıkta vasat. Yeterli ışıklandırma desteği ile gayet iş görüyor.

• 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

Tam olarak bilmiyorum hocam.En azından lise donemini atlatanilmesi için aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rommy6719 -- 25 Ekim 2024; 18:12:28 >
  • Son gelen güncellemeler ile Gboard (Google Klavye) çok güzel oldu ve klavye kısayollarına kavuştu. Bluetooth klavye kullanıyorsanız klavyeyi ekranda görmeden kontrol edebiliyorsunuz.

Bildiklerimi yazayım:

Alt + D : Dikte (konuştuğunuzu yazıya dökme)

Alt + K : Klavye göster / gizle

Alt + . : Emojier

Alt + F4 (fn klavyede yapıştırma simgesi hangisindeyse): Pano

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

Bu da Honor'un kendi kısayolları:

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben henüz detaylı bakmaya fırsat bulamadım. Forumda alan önerisi olan arkadaşlar var diye hatırlıyorum yardımcı olacaklardır.

• Keyifli pazarlar...

Masaüstü paylaşımı olsun:))

• tableti 1 haftadır aktif olarak kullanıyorum bu zamana kadar almadığım için pişman oldum parasının çok çok üzerinde bir cihaz, hızı olsun ekranı olsun ses kalitesi olsun bataryası olsun şimdilik her şey çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder. çocuğa kalemli tablet arayışı da devam ediyor black friday çılgın kasım 11.11 cart curt indirimlerini bekleyeceğim artık acelesi yok şimdilik.

honor pad x9 ile alakalı sormak istediğim 2 şey var çözümünü şimdilik bulamadım ;

1- dezor diye bir uygulama var bu apk mi box ve telefonlarda sorunsuz çalışırken honor pad x9 yükleniyor ama açılmıyor (açılıp kapanıyor) herhangi bir şekilde açılıp izleme yapamadım bir sürü versiyon denedim olmadı.

2 - cihazın sesi çok yüksek malum 6 hoparlör var, sesi tamamen kısıp 1 kere ses tuşuna bastığımda en kısık sesi bile yüksek geliyor, bu ses aralığını 1'er kademe yükseltip alçaltabileceğim bir yöntem var mıdır ayarlarda bulamadım ?

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt

1-) Bu uygulamayı diyorsanız yükledim, açıldı. Çalışıyor. Kendi sitesinden Chrome'un İndirilenler kısmından kurdum. Tableti yeniden başlatıp deneyin isterseniz.

2-) https://play.google.com/store/apps/details?id=audio.sound.effect.bass.virtrualizer.equalizer

Bu uygulamayı deneyin ayarları kısın.

• aydogan kullanıcısına yanıt

1- evet hocam uygulamanın orjinali bu sizin indirdiğiniz ama tablette çalışmayanı bunun modlanmış sürümü (dezor v2 reddom), modsuz olanı ücretli reddom sürümü ücretsiz, dilerseniz özelden indirme linkini atayım birde siz deneyin .

2 - tavsiye program için teşekkür ederim tablet yanımda değil şu anda yarın deneyeceğim umarım işimize yarar, dediğim gibi tablet sesi çok yüksek ve 1 kademe artırıldığında 100 birim üzerinden kaç artıyor bilmiyorum ama epey yüksek geliyor ses, bu arada şimdi aklıma geldi samsung telefona sonradan yüklediğim samsungun bir uygulaması vardı (sound asistant) olmazsa onu da deneyeyim telefonda gayet işlevsel çalışıyordu honor tablette çalışır mı bilmiyorum ama, hangisi daha sağlıklı olursa buradan artılarını eksilerini paylaşırım belki başkasınında işine yarar.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.