Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
35
Favori
43.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 yıl aradan sonra sattığım ürünün aynısını bugün yine aldım, Getir in 400 tl kuponu ile 4899 a vade farksız 3 taksitle.
    13 yaşındaki oğlum roblox tarzı oyunlar oynayacak, yine baktım ki fiyat performans da rakibi yok bu tabletin, bu arada indirim çok iyi arkadaşlar değerlenirin.

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!
  • Bugün güncelleme geldi ne değişiklik oldu anlamadım ama bir fark yok gibi.
  • copilotttt kullanıcısına yanıt

Güvenlik güncellemeleri geliyor.

• Dün tablet geldi, ama kullanıcıyı kurdum, sonra çocuğa hesap oluşturdum, roblox kastı, tablet de ufaktan kasma var, format attım bıraktım, akşam tekrar 2. Hesap oluşturmadan direk çocuğun hesabından kurulum yapacağım. Güncelleme de geldi yapmadım acaba güncelleme biraz rahatlatır mi 3 küsür gb güncelleme
  • 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

Ucuz diye teşhir ürün göndermedilerse bi problem olmaması lazım. Çocuğa ayrı hesap kurmadan düz google hesabı ile giriş yapın kurulumu tamamlayın tableti bi gün wifiye bağlı şekilde bırakın güncellemeleri falan varsa yapsın kendisi arkaplanda ertesi gün deneyin oyunu.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Cihazı açmadan kutuyu vs kontrol ettim sıfır ilk açan biz olduk, direk normal hesap açılışı yapıp sonradan kullanıcı oluşturdum, eve geçince direk çocuğun hesabından normal kurulum yapıp ebeveyn denetimi aktif edip yeniden deneyeceğim
  • 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

Şimdi anladım, ikinci hesaba bağlı kasmalar oluştu anladım iki oturum açıldı yani tablette. O zaman kasması normal evet, uygulamalar da ana kullanıcıyı baz alıyor çoğu zaman hata veriyor. Geçen sene bu zamanlar denemiştim. Tıpkı telefonda hafıza kartına taşıdığımız uygulamaların teklemesi gibi. Sistem uygulamalarında sorun olmasa da üçüncü parti uygulamalar sorun yaşatıyor.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle oldu, sitemin çektiği ram miktarı da yükseldi çünkü
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.