Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
17
Favori
18.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran aşırı derecede toz topluyor. Heleki kılıfın ön çerçevenin kenarları tozla doluyor. Güneş altında çok çirkin duruyor. Sizlerde de böyle mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir de pil sağlığı ve ekran süresi görünmüyor. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum global sürümde yok dedi. Ayrıca müşteri hizmetleri v2 ve v3 için VIP hizmet veriyor 😅

• ysfykc Y kullanıcısına yanıt
    Evet, kılıf iç kenarları topluyor hep. Fold5 de benzer durum vardı. Kılıflardan dolayı sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ysfykc Y kullanıcısına yanıt

Global sürüme koymak çok mu zormuş anasını satayım.

• Müşteri hizmetleri bir de şöyle bişey dedi; düşme çarpma dahi olsa iç ve dış ekran kırıldığında bir yıl içerisinde ücretsiz olarak ekran değişim hakkı var. Sadece işçilik ücreti ödeniyor. Ayrıca ekran koruyucu da ücretsiz şekilde adet sınırı olmadan bir yıl boyunca geçerliymiş.

• Huawei AppStore / HMS Core / Huawei Health

Bu üçlüyü yükleyen arkadaşlarda "hassas veriler gizlendi." sorunu çözülmüş oluyor mu? Ben sadece Huawei Health ile bu sorunu yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carman1tr kullanıcısına yanıt

Bende düzeldi hocam, hassas veriler gizlendi iletisi sadece kayıtlı olmayan numaralardan mesaj gelirse oluyor.

Devam eden tek sorun telefonun parallel space kısmını açınca tekrar normal moda döndüğümde saat bildirim almayı kesiyor. Telefonu kapatıp açmak gerekiyor.

• Magic V3'ün ağabeyi Huawei X6 Mate 109.999-TL'lik liste fiyatıyla satışa çıktı.

18 Şubat'a dek 2.000-tl öderseniz, 102.000-TL'ye geliyor.

Anladığım kadarıyla Huawei bu model Türkiye'de satılsın istemiyor :)

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek, zaten Google olmayan Huawei yerine kardeşi Honor tercih edilir. Cihaz gerçekten çok iyi, alan pişman olmaz.

• saitates kullanıcısına yanıt

Vatan Bilgisayar nedense Hepsiburada'daki 10.000-TL'lik indirimi yapmıyor.

Yapsaydı ticari kartla almayı düşünecektim.

Muhtemelen yapar bu ay sonuna kadar diye düşünüyorum.Katlanır cihaz ihtiyaçınuz varsa her türlü üzmez.

• Cihaz dolu dolu hakikaten. Memnun olmadığım hiçbi yönü yok. Ufak tefek buglarla karşılaşıyorum. O da basit güncellemelerle iyileştirilir diye düşünüyorum.

Akşam saatlerinde bakın. Dün akşam 81.000 tl ye düştü. Ama indirim yaptıklarında genellikle peşin fiyatına taksit yapmıyorlar. Bende ziraat bankası başak kart var. Ondan bakıyorum. Belki başka bankaya peşin oluyordur bilmiyorum.

• CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt

Kayıtlı derken mesela hepsiburada, iş bankası gibi numara olmayan yerlerde sms gelince içeriği gösteriyor mu? Rehbere ekleyeyim eğer öyle oluyorsa.

• Çin versiyonunda YOYO var. Globale de gelecek mi acaba bu deepseek ?

https://www.donanimhaber.com/resmen-dogrulandi-deepseek-honor-cihazlara-entegre-oluyor--187639

• Bu telefonu alıp almamayı düşünürken oppo find n5 duyuruldu. 20 şubatta tanıtılacak. Snapdragon elite işlemcili olcak, ne zaman Türkiyede satışa çıkar fiyat ne olur vs. bilmem ama beklemekte/bakmakta fayda var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Herkese selamlar, iPhone 15 pro max'ten bu cihaza geçmiş bulunmaktayım. Şu an 2. günüm ve çok ama çok beğendim cihazı. Beraberinde gelen kılıf çok güzel koruyor olabilir ama çok kalın ve aynı zamanda ağır geliyor bana.

Böyle hafif bir kılıf veya kılıfsız kaplayabileceğim bir yöntem tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkür ederim

• memox63 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Vallahi o kılıfa alternatif ben bulamadım. Eğer full koruma jelatin yaptırabilecek niyet bulursam kılıfı çıkartacağım. Gereksiz büyük ve kaba

• carman1tr kullanıcısına yanıt

aynen 81000 TL'den fibabanka alışveriş kredisiyle peşin fiyatına 3 taksit olarak bende sipariş verdim, şu an kargoda, magic 7 pro ile arasında kalmıştım, kamera özellikleri benim için çok önemli olmadığından bu cihazı aldım, işlemci sd elite olsaydı tadınmaz yenmezdi :) bakalım inşallah pişman etmez

hocam ben kılıfın sadece arkasını kullanmayı düşünüyorum, o şekilde yine mi kaba oluyor?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.