Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
17
Favori
18.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı full kaplama yapabilecek bi yer varmıdır acaba? Kılıf hem kalınlaştırıyor hemde avuç içlerini ağrıtıyor nedense. Çizilmelere karşı bi kaplama yaptırabilirsem yeter. Var mı tavsiye?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uatmaca U kullanıcısına yanıt
    Huawei saat ile ilgili sorun yaşayanlar, huawei uygulamalarının+3 uygulama olması lazım) cashlerini silin, sonra kaldırın ve geri yükleyin. Bu şekilde sorunsuz olduğunu yazıyorlar.

• saitates kullanıcısına yanıt

Bende sorun hala devam ediyor, hat ile arama hariç hiç bir bildirim gelmiyor.

+3 uygulama ne demek anlayamadım ve cashler depolama kısmından temizleme ile silinen mi?. Konuyla ilgili bir video varsa atabilir misiniz? Kusura bakmayın teknoloji cahili kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptCRaCKs -- 22 Ocak 2025; 0:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sildim tekrar kurdum, en başta gene hassas içerik gizlendi şeklinde mesaj saate bildirim geliyordu fakat telefonun özelliği olan parallel space geçip tekrar ana menüye dönünce saatte gelen wp bilidirimleri de tamamen gidiyor maalesef.

Herşeyi denedikten sonra iyice emin oldum. Onunda bir ayarı vardır ama ben bulamadım.

• CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt
    Huawei AppStore / HMS Core / Huawei Health

Bu 3 uygulamanın önce cash'lerini silin. Sonra uygulamaları kaldırın, telefonu kapatıp açıp tekrar yükleyin. Bu şekilde sorun çözüldüğü bilgisi var.

• Teşekkür ederim. Şimdi tekrar denedim daha önceden belirttiğim gibi, kaldırıp tekrar kurduğumuzda saat bilidirimleri alıyor fakat paralel space geçip tekrar normal moda döndüğümüzde bildirim almayı kesiyor. Paralel space kaldırarak devam edeceğim.

Aşağıdaki linkte satılan 3M kaplamayı alıp uygulanmıştım ama zamanla köşelerden kalkıyor maalesef. Sağlam kalan kısım köşeler dışında kalan alanlar.

Bir de 9.0.0.140 güncellemesi ile facebook, Instagram gibi uygulamaların tablet modu aktifleşmiş gibi görünüyor.

https://tr.aliexpress.com/item/1005007446613234.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.5.3a6f1261lHxO3z&_gl=1*1fds0mc*_gcl_au*MjA3NzExODE5Mi4xNzM3Mjc1OTM4*_ga*NjQ3ODk1NDE1LjE3MzcyNzU5Mzg.*_ga_VED1YSGNC7*MTczNzU2MjM3MS40LjEuMTczNzU2MjM5Mi4zOS4wLjA.&gatewayAdapt=glo2tur

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bi deneyeyim. Kılıf biraz sıkıntı yaratıyor bana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben kılıfsız kullanıyorum, aslında kutusundaki kılıf çok iyi ama ön ekranda geri gitmeyi engelliyor. Genel olarak telefondan memnunum.

• Samsung s25 duyuruldu, bakıyorsun neredeyse s23 bile aynı ufak tefek kamera, işlemci, bt, wifi gibi iyileştirmeler var. Iphone desen 13 hatta 12 serisinden beri dinamik ada dışında ufak tefek değişiklikler… eline alsan hayatında sana katacağı neredeyse hiçbir artısı yok.

Önceden 4 yılda bir tasarım değişir 2 yılda bir de telefondaki eksiklikler güncellenirdi. Sırf telefon satmak uğruna tüketiciyi ilgilendirmeyen değişiklikler yapılıyor.

Inovasyon lazım Huawei mate xt gibi, honor magic v3 gibi yada yeni gelecek diğer markaların yeni buluşları. Bence samsung, apple vs çok geride kalmaya başladı, birşey katamıyorlar, madem yeni birşey yok bekle 1 yıl daha 2 yıl daha. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz?

honor v2 kullanıcısıyı. Bu arada gayet de memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinerkin -- 23 Ocak 2025; 9:6:53 >
  • Kinerkin K kullanıcısına yanıt

gerçekten haklısınız. bari yalandan 200 mah falan pili yükselt bişi yap. honor incecik telefona 5700 mah pil sığdırmış. samsung note 7 korkusu sebebiyle pilde en ufak bir yenilik iyileştirme yapmıyor. huawei honor gibi üreticiler olmasa inovasyon namına hiç bir şey göremeyeceğiz. xiaomi falanda odağını değiştirdiğinden artık vov diyebilecğimiz telefonlar çıkarmıyor.

• 20 gün sonra yine ekran sorunu yaşayan biri

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]
    Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]reddit
    From the Honor community on Reddit: Magic V3
    https://www.reddit.com/r/Honor/comments/1i8cdjn/magic_v3
  • Birkaç gün oldu ben de aldım. İphonr 14 prodan geçtim. İpjone'da yetmeyen şarj, bitince yavaş dolan şarj illallah ettirmişti. 40 dkda şarj fulleniyor. Bitmek bilmiyor. Her şeyiyle çok ama çok memnunum. iPhone'dan tek eksiği KAMERA. Beğenmedim açıkçası. Bu kadar premium bir telefonda kamera da üst düzey olmalıydı.

• Bildirim vs hiçbi sorun yok. Ama alarm aktifmiş gibi üstte simgesi var. İkinci kez böyle oldu. Başına gelen, çözebilen var mı?

• Evet arkadaşlar nasılsınız 😂 konu 6 gündür mesaj almadı da canlandırayım dedim 🤣

Bu arada saatlerde "hassas içerik gizlendi" sorununun çözümü çıktı mı?

• Saat kullanmıyorum cihazla bilemiyorum ama cihaz dan çok memnunum. Sorunsuz, sıkıntısız. Birde kılıftan kurtulabilsem çok daha iyi olacak

İstanbul'da olsaydınız size şu 3M kapamadan yapardım. Çiziklerden korurdu en azından. Ama telefon yere düşse Allah'a emanet.

Bu arada vatan bilgisayar satışa başlamış. 89.999 tl.

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 2 Şubat 2025; 0:6:31 >
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Çiziklerden korursa yeter aslında bana. Düşerse nasip, kader artık. Kılıfla telefonun zarifliği hiç ortaya çıkmıyor. Bir çözüm bulmam lazım

89.999 indirim bitti mi ki? Bu fiyata zor satarlar ama bence cihaz çok başarılı , kamerası hariç

• Hepsiburada da hala 10bin indirimle satiliyor. Vatanin isi belli olmaz bir gece ansizin 70bine satabilirler

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.