Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
301
Cevap
13
Favori
9.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende İstanbul sanmıştım hemen gideyim diyecektim :))

Dedim size kalite konusunda endişe etmenize gerek yok diye 👍
    O teşhir cihazları Eylül'den beri oradadır. Binlerce kişi aç kapa derken iyi bile dayanmış bence ekran koruyucusu. Globalde Eylül'de çıktı piyasaya.
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Vallahi çok beğendim, şimdi Tr’ den garantili mi alsam diye düşünüyorum ama bu cihazı kesin alacağım, denemem lazım mutlaka:)
  • Dayanamadım, yurtdışı aldım. İnş sorun yaşatmaz:)

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!)
  • Bende hepsiburadadan aldım. Dün akşam elime geçti cihaz. Hatta şuan ondan yazıyorum ve çok memnunum. Axess yanacak chip puanlarim vardı onları yilsonuna kadar harcamam lazımdı telefonda harcadım. Yılbaşından sonra telefonu incelemek isteyen olursa gündüzleri Kadıköy Fenerbahçe'de oluyorum. Akşamları bahçelievler Şirinevler tarafında. Bu kadar güzel ince telefon, bu kadar özellik, böyle bir batarya nasıl yapmışlar hayret. Hatta eşimde 16pro Max var degiselim deyip duruyor. Kamerasını çok beğendiği için. Telefonla ilgili sormak istediğiniz birşey varsa elimden geldiğince yazarım
  • snora kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun👍

• Hadi hayırlı olsun. Hepiniz güzel günlerde kullanın...

@saitates hocam siz sanırım kahverengi olanı aldınız doğru mu gördüm?

Yok, kahverengi satılmıyor yine burada. Yeşil adım mecburen
  • saitates kullanıcısına yanıt

Orada da kahverengi stok bitmiş demek:) Canlı canlı bir göremedim şu rengi :)

İlk gözüme çarpan yazılım bir Samsung değil, en basitinden kapak ekranın arayüzü ile iç ekran arayüzü ortak. Samsung'da çok güzelde birbirinde bağımsız yani dış ekranı normal telefon gibi sadece simgeler varken iç ekrana her yeri widget yapıyordum çok rahat oluyordu. Ayrıca cihaz biraz fazla ısınıyor sanki:)

Hayırlı olması dileğiyle, güle güle kullanın. Biraz fazla ısınıyor deminiz beni biraz üzdü. Hiç beklemiyordum. 3 Ocak cuma günü teslim alacağım bakalım umarım üzülmeyiz. Merak ettiğim bir şey var katlanmış durumda, yani normal bir telefon gibi kullanımı nasıl? Ben film ve oyun dışında pek açmam diye düşünüyorum. Sizce kullanımı rahat ve iyi mi ?

Güle güle kullanın.

Tabi Samsung daha çok özellik sunuyor ama şu an Honor klasörleme üzerine çok yoğunlaşmış ve çok kullanışlı olmuş. Ayrıca AOD sisteminin Apple gibi yapmışlar ben çok memnunum. Bu durum, ihtiyaca göre değişir elbette.

• CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gün sonra ısınma ile ilgili daha çok bilgi verebilir belki kurulum vs derken ondan kaynaklıdır. Ama cihazın ön ekran kullanımında herhangi bir sorun yok yani normal cihazdan farkı yok
    Çok teşekkür ederim, evet evet cihaz kullanışlı sadece iç ekran arayüzünü ayarlayabilsek iyi olurmuş
  • Bildirim sorunu yaşanıyordu bir dönem v2 lerde v3 de bu sorunu yaşayan oldu mu?
  • En cok sikayet edilen bildirim problemleriyle karsilastinizmi? Sarj ne kadar gidiyor gibi bilgileri oldukca merak ediyorum. Bolunmus ekran kullanmak kullanisli mi? Samsung zfoldda bu konularda baya optimize calisiyordu
    Yalnız bana magic os 9 gelmedi nedense.

My honor'dan bakıp oradan da deneme sürümüne de tıklayınca da mı gelmedi. Gelir yakındır o zaman.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Yok, acaba sim kart takmadım diye olabilir mi?

1 ay arayla iki tane Honor 90 cihazı aldım. Birine hiç sim takmadım (back up cihazım diye durur). İkisine de aynı zamanda sadece saat farkıyla bütün güncellemeler geldi.

Yani buna dayanarak sim kart ile ilgili olacağını sanmıyorum.

Zaten Reddit'te güncellemeyi alan veya almayanları da görüyorum V2 ve V3 olsun paylaşımlar yapılıyor.

Yakında düşer, düştükten sonra temiz bir sıfırlama ile başlarsın. Oh miss yeaahh Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 29 Aralık 2024; 19:57:8 >

Android 15 dağıtımı başladı.

9.0.0.131 olması lazım.

Güncellemelerde üstte sağda deneme sürümü kısmını da deneyin, olmazsa my honor uygulamasından deneyin bir de.

Bugün yarın gelir.

Yazdığım sürüm bende de yok henüz. 9.0.0.112 var ve sürekli denetleme yapıyorum:)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.