Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (175. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.814
Cevap
146
Favori
192.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç bilmiyorum, kullanan yorumu da görmedim.

tr de yasak olan uygulamalar var mesela bunlar play store da çıkmıyor. Bunlardan biri discord, bunları apk pure uygulaması ile yükleyip arada güncelliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 4 Mayıs 2025; 1:15:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • espares kullanıcısına yanıt
    Honor market içinde var mış Google Play
    1 TB aldım 32 bin TL geldi direk Çin den getirdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CS GO Pro kullanıcısına yanıt

Keşke HonorTR de 16+1tb modelini de seçenek olarak ülkeye getirseydi.

Honor 200 ün 8+256 ve 12+512 modelini getirdikleri gibi.

70-75 binlerden satsa da onu tercih edenler çok olacaktır ben de dahil.

Çünkü 2-3 yıl değil, 5-7 yıl kullanmayı planlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzowskii -- 4 Mayıs 2025; 12:53:51 >
  • Merhabalar, telefon ihtiyacım var ve doğal olarak telefon bakıyorum. Ama belli başlı takıntı derecesinde önem verdiğim şeyler mevcut. Bunların biri ekran tarafı. Hatta en dikkat ettiğim şey ekran. Telefonun ekranı nasıl? Düşük parlaklıkta ve karanlık ortamda kirli ekran gibi sorunları mevcut mu? Yine düşük parlaklık kumlanma yapıyor mu? Ya bunu ya da 25ultrayi alacağım ama boşa daha fazla vermek istemiyorum. Bunlar dışında bu fiyat seviyesinde en önerdiğiniz telefon bu mudur?

• muzowskii kullanıcısına yanıt
    Honor magic 7 pro 16 Gb 1 TB olması lazım

Özellikleri bu

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

1 TB Türkiye gelse 70 bin vermezler ama kesin 85 bin aşşagı olmaz

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Ekran konusunda diğer hiçbir modelde olmayan özellikler mevcut. göz konforu uyku modu gibi

• karaniler kullanıcısına yanıt

WEB teki görsellerde olan sorun yok sadece zamanla OLED ekran eskir ve bu attığım Grok arka planında olan renk tonlarında izler oluşmaya başlar, ekran parlak olduğunda sabit bir şey tutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 4 Mayıs 2025; 14:32:58 >

Sizce 12 gb RAM 2-3 yıl sonra yetersiz kalır mı? Sanırım 12gb RAM, oyun dışında günlük kullanım için 5 yıl sonra bile çok zorlanmaz. Ama ileride gelmesi olası yapay zeka araçları için işlemci kadar olmasa da RAM miktarı da önemli bildiğim kadarıyla. O sebeple 16 gb RAM çok daha iyi olurdu.

• espares kullanıcısına yanıt
    Oled yanığından mı bahsediyorsunuz hocam? Ben de ekranı uzun süre sabit tutman oyun oynuyorsam telefonu döndürürüm arada pixel yanmasın diy. Ama benim ilk kastettiğim ekranın gri ekranda kirlilik oluşturup oluşturmadığı. Bilirsiniz monitör ve tvlerde bu sorun çoktur. Telefonlarda çok olmaz ama Pocolardan çok dilim yandı o yüzden diğer Çinli marka olan Honordan bir çekindim açıkçası.

• Yıldırım Kemal kullanıcısına yanıt
    SmartDevil ekran koruyucu mu acaba nerden sipariş ettiniz acaba kavisli ekran genel de ekran koruyucu bulmak zor
    Kılıfların linkleri de var mı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 4 Mayıs 2025; 14:59:48 >
  • BernardBlack kullanıcısına yanıt

Bence de. Galaxy a16 için 6 yıl güncelleme sunacağım diyor. Bence şişmemesi imkansız bir olay..

İlerideki Yapay Zeka uygulamaları için kesinlikle 16 GB minimum olmalıydı.

Yetersiz değil tabiki, gündelik kullanım için 5 sene sonra da yeter. Zaten yapay zeka vs işleri için ramleri arttırıyorlar daha çok. Ben pek kullanmıyorum AI tarafını. Benim dediğim biraz şımarıklık ve bu güçte bir işlemcide ram de tavan olsun isteği. Oneplus, Vivo ve Xiaomi 16 ram hatta Çin'de OnePlus 24 ram. iPhone seneye 12 ram bekleniyor. S25U 12 ram bizimkiyle beraber. Başa dönecek olursak 12 ram 5 sene sonra da normal kullanımda yetecektir.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

12 gb fiziksel RAM'a ek olarak cihazda olduğu söylenen sanal RAM'in, yani 12 gb RAM Turbo'nun RAM performansına etkisi nasıl olur acaba? Eksik olduğunu düşündüğümüz 4 gb'lik fiziksel RAM kadar bir etkisi olur mu ki? :)

Sanal ram performansı arttırmaktan ziyade düşürüyor kapatmak lazım. Boştaki ram kullanımı ne kadar şuan bu telefonun. F7 Pro 7gb boş kalıyordu kullanmadığım uygulamaları adb üzerinden kapatınca 8.5gb ye çıktı.

• https://testmyscreen.com/ bu siteden karanlık yerde kısık ışıkta baktığımda geçişlerde kusur yok. Farklı bir test yeri varsa bakabilirim.

Forumda bu görüntüyü buldum mesela bunlar gibi değil renk geçişi, kusursuz şekilde geçiyor kat izi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 4 Mayıs 2025; 15:44:4 >

• CS GO Pro kullanıcısına yanıt

MI 15 ultra 16 GB RAM ve 1 TB ile geldi 80e. Üstelik yanında ekstra kamera aparatı, ve şarj cihazı geliyordu. Onun kamerası gerçekten ultra. Bence olmazdı. Rsr olabilirdi. Bi de honor magic 7 ultra söylentileri vardı. Bekleyip göreceğiz.

4-6 yıl sonra değiştirme ihtimalim var. 6 yıl kullanırsam çok süper olurdu.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Cihazda hiçbir uygulama çalışmıyorken bile genelde %60-65 arası RAM kullanımı görünüyor. Sanal RAM'i nasıl kapatabiliriz, geliştirici seçeneklerinden mi?

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.