Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.676
Cevap
113
Favori
223.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. HB den siparişte kılıf yok zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deneyimlemek isteyen olursa İstanbul Cevahir Teknosa mağazasında teşhirde cihaz var. Cihaz abartıldığı kadar ağır değil gibi geldi bana. Tabi uzun kullanımda ne olur emin değilim. Yazılım biraz şey göründü, basit. Elbet seveni vardır ama ben biraz daha One UI tarafındayım sanırım.

• DrB77 D kullanıcısına yanıt

Kılıf hediye diyor reklamlarında.

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrB77 D kullanıcısına yanıt

Kılıf verecekmiş hb, siparis ekranında gözükmesede teyit almış alan kişiler

• Ben de teyid etmek için aradım sadece saat var dedi müşteri temsilcisi, kayıt oluşturdu ancak dönüş olmadı, o nedenle sordum.

• instagrama video yada fotoğraf atarken kalitede düşme oluyor mu? Deneyen arkadaslar deneyimlerini paylaşabilir mi?

• Mi 14 ultra ile honor 6 pro arasinda kalsaniz hangisini alirdiniz Hocam

• tidus kullanıcısına yanıt
    Fiyat farkını olmasa Xiaomi 14 ultra derim ben

• vinorosso kullanıcısına yanıt

Hocam bu yorumunuzu kesinlikle katılıyorum ürünü teknosa mağazasında inceledim bir sürü fotoğraf çekip inceleme fırsatı buldum hem 15 promaxle hem magic pro ile magic arka kamerada bence açık ara iyi renk tonu olsun netlik olsun yakinlastirinca dahi görüntü kalitesi bozulmuyor ancak on kamerası malesef bir okadar kötü bence 15 pmx kesinlikle daha iyi hatta 15 bile daha iyi fakat arkada tartışmasız magic pro diyorum

• Arkadaşlar bu Hepsiburada ön kayıt için 3000 tl ilk kuponu yüklemeyecekmi boşuna mı kayıt olduk bilgisi olan varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -)KraL(- kullanıcısına yanıt
    5 bin olarak kupon güncellenmiş.

• tidus kullanıcısına yanıt
    İkisi öyle arada kalınacak cihazlar değil hocam 🙂

Mi 14 ultra ayrı bir segment olmuş kendi başına. Amiral gemilerinin efendisi diyebiliriz kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 20 Nisan 2024; 20:15:59 >
  • Ben de hb den sipariş geçtim. Kılıf sipariş içinde görünmüyor ama anasayfada kılıf yazıyor. canlı desteğe yazıp kayıt oluşturdum.

• Xiaomi 14 ultrayı imei kayıtlı 1050 dolar civarına satıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    İnfinix note 40 pro alırım eğer imei kayıt atılmış cihaz alacak olsam 🙂 çok çılgın bir telefon ve 8k..

• dreameagle D kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal içinden çıkan şeffaf kılıftan bahsediliyor. Vatan bilgisayar'da 1900 TL civarı görünen farklı bir hediyesi daha var, hepsiburada oluşturduğunuz kayıt ardından onu da verecekse foruma tekrar yazabilir misiniz?

• bahalı

• Huawei mate 50 1 Yıl kılıfsız kullandım ne ekran ne kasa çizildi. Samsunda s23 kılıflı ekran koruyucusuz kullandım çizildi yalan mı atayım hocam.

Bence HB da kılıf gönderecek zaten çünkü bu hediyeleri veren Honor Türkiye aslında. Satıcılar kendi insiyatifinde vermiyor bunları. Kılıf Teknosada da görünüyor mesela.

Hocam kutu içerisindeki bir ürünün hediyelik ürün olarak lanse edilmesi bana olanaksız geliyor kaldı ki kutu içeriği ürün 100 TL lik şeffaf bir kılıf bunu hediye veriyoruz diye reklam yapacak kadar düşmezler herhalde . Böyle bir şey yaparlar ise affedersiniz ama iyice s...lar .. zaten ürünü pazarlamada beceriksiz davrandılar.. Ben de 1500 TL etiket fiyatı olan ürünün hediye gönderileceğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.