Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.727
Cevap
111
Favori
229.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba telefondaki dosyaları bilgisayara nasıl aktaracağız.

Honor suit android eski sürüme göre çalıştığı için veri aktarmasına izin vermiyor.

• cmy1903 C kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçenekleri ve usb hata ayıklama açık mı?

• Hepsini açtım.

• salvox47 S kullanıcısına yanıt

Hocam günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda Peaflow uygulamasını kullanan ve "Hyper Dark" ya da "Dark Magic" temalarından birini satın alan var mı?

• Kullanan arkadaşlar bende cihazi radarima aldim özelikle bataryasindan ötürü ilk çıktığında bayağı takip etmiştim fiyatından ötürü alamamıştım şimdi elime fırsat geçti niyetlendim , son güncellemeleri de aldıktan sonra ekran süresinin takibini yapan oldu mu acaba kaç saat veriyor.Özeliklle uzun süre kullanan arkadaşlar cihaz için ne diyorsunuz alınır mı fiyatına mukabil.

• molla şamil M kullanıcısına yanıt
    Bir yılı geçti bu telefonu kullanmaya başlayalı. Pil kullanım süresi bir tık düştü. Yine de bir günü rahat rahat çıkarıyor. Bence alınır. Hiç sıkıntı yaşamadım şahsen aldığımdan beri.

• maviakdeniz M kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Benim de alalı 11 ay oldu bir tık düştü diyebilirim ama sadece mobil veri ve %50 parlaklığın üzerinde bile dediğiniz gibi bir günü çıkarıyor.

• maviakdeniz M kullanıcısına yanıt
    Halen 8 saat üzerinde ekran süresi benim için gayet başarılı demektir. Ben de yaklaşık 10 aydır kullanıyorum

• Honor Magic 6 Pro ANA KONU

• Arkadaşlar bu telefonda beidou uydu sms olayı var mıdır,

varsa nasıl kullanabilirim,

• merhaba arkdaşlar, honor 400 serisinde olan yapay zeka özellikleri HMP6'da da var mıdır?

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Aşırı güvenli kaynak bence.

• Yalnız bu honor'un güncelleme politikası hoşuma gitmemeye başladı. Magic 6 pro'yu 3 ayda 1 güvenlik güncellemesi alan kategoriye indirmişler. Markanın en iyi 2. modeline böyle yaklaşmamaları gerekirdi.

• Kutupskg123 K kullanıcısına yanıt

7 serisine 7 yıl güncelleme var diye Türkçe paylaştılar ama Türkiye'de satılanlar için geçerli değilmiş. 1. modeline de bunu yaptılar, söyleyin neyine güvenelim bu markanın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 30 Haziran 2025; 17:47:27 >
  • S23 Plustan geçilir mi? Güvenli klasör tarzı çift uuygulama yapma özelliği var mı

• espares kullanıcısına yanıt
    Günümüzde 7 yıl telefon kullanmak cidden büyük başarı. Güncelleme gelse bile cihaz artık yetersiz gelmeye başlıyor, tasarımı bile size eski görünüyor. Özellikle amiral gemilerinde her yıl çok farklı teknoloji ve güzel tasarımlar geliyor. Ben şahsen 2 yılda bir değiştiriyorum.

• 2 yıl cihaz kullanmak bizim görmemişliğimiz, bütün paramızı bu şekilde dışarı kaçırıyoruz. Günümüzde cihazlar çok hızlı, 7 yıl kullanan elbette az olur hatta teknoloji çok farklı şekilde evrilirse hiç olmaz ama 7 yıl diyip 4 yıl vermekle 4k ekran var diyip 1080p ekran vermek aynı şey. Belki gözleriniz de bozuktur 1080p yeterlidir 4k yazmışlar ama bir önemi yok, sizin gözünüz 1080p de iyi 1080p ye razı olup 2 yıl kullanarak kurtulursunuz yani Honor Magic 6 Pro ANA KONU 

Pazarlama yaparken öyle atıp tutumazlar, konu ne olursa olsun bu bir tüketiciyi aldatma durumudur.

• haklısın.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.