Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.686
Cevap
112
Favori
225.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S24 Ultra her ne kadar çekici ve iddialı gelmiş ise de, ekranda kumlanma olayı muhabbeti yüzünden ölü doğdu. Hatta forumda sıkça yer alan şikayetlerden biri de, ekranın kasaya orantısız oturtulmuş olması. Bu arada magic 6 pro da sipaiş edip, saat vermediklerini görünce iptal ettim :) kullanmadığım ve çok övülen s23 ultra dışında Samsung bu cihazlarla benim seçeneğim olamaz. S25 serisi güzel çıkarsa alır kullanırız, markalar babamızın malı değil nihayetinde. Son kullandığım cihazlar Xiaomi 11 Ultra, Oneplus 11, Xiaomi 13 Ultra, Vivo V29, iPhone 15 Pro Max ve Honor 200 Pro. Çok sık telefon değiştirip farklı cihazlar deneyimleyen biri olarak söylüyorum, Honor 200 Pro güzel bir çerçeve ile gelseydi mükemmel bir cihaz olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haqoco kullanıcısına yanıt
    Şimdi vatana gitti baktım yazdıkların aynısını yaşadım tuğla gibi geldi bana s24 ultra satıcı ısrarla utra diyor honor aynı huawei meta 20 pronun yenilenmiş hali gibi aynı ayarlarım var ara yüz aynı indirimde honor alabilirim yorumun için teşekkür ederim

• HEMRES-42 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Dediğim gibi şu an telefonu tam anlamıyla değiştirmiş değil de upgrade etmiş gibi hissediyorum, arayüz v.s aynı olduğu için eski telefon ayarlarımı aktarmak bir saat sürdü aynı bıraktığım gibi devam ediyorum tabi çok daha hızlı, daha iyi bir ekrana bakarak ve daha iyi bir kameraya sahip olarak.

Mate 20'den sonra 200 Pro güzel bir seçim olur bence.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş magic 6 pro düşünüyor, mate 20 den sonra magic 6 pro çağ atlatır.

Bu cihazın denenmesi lazım bence ama ağırlığı elde duruşu diğer cihazlar gibi tam dengeli değil bence kamera kısmına yönelmiş durumda tüm ağırlık merkezi bunun dışında evet gerçekten büyük bir sıçrama olacaktır öyle bir modelden geçişHonor Magic 6 Pro ANA KONU 

• Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt
    Hocam aralarında en beğendiğiniz hangisi oldu.Her şeyiyle en iyisi dediğiniz.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    Her şeyiyle en iyisi bu diyeceğim bir cihaz yok hocam. Xiaomi 11 Ultra, hayatımda kullandığım en mükemmel kasaya sahipti, müthiş premium bir hissiayata sahipti, bununla birlikte hem çok ağırdı, hem de işlemcisi nedeniyle aşırı ısınıyordu. Oneplus 11 çok akıcıydı, ağır oyunlarda dahi serin çalışıyordu, ayrıca çok hafifti, günlük kullanımda eziyet etmeyen bir telefondu. Xiaomi 13 Ultra, özellikle 50 mp modunda olağanüstü detay ve renk doğruluğuna sahip fotoğraflar çekiyordu. Hala daha iyisine denk gelmedim(50 mp modu bakımından). Ekran kalitesi, dokunmatik hassasiyeti ve serin çalışması tercih sebebiydi, ama onda da band20 yoktu ve telefon kabaydı, taşıması zordu. Vivo v29 orta segment olabilecek bir cihazdı, reklamlarla şişirilmiş bir model, bir daha alıp kullanmayı düşünmem. iPhone 15 Pro Max video çekiminde direkt tepeye oturur, videosu başka bir seviyede. fotoğraf çekimleri stabil, sürpriz yapmıyor. Kasa kaliteli, arayüz oldukça akıcı. iPhone'un en sevmediğim yanı kısıtlamaları, bir belgeyi alıp dosyaya atamıyorsun, illa mail atıp gelmesini bekleyeceksin. Müzik atıp dinleyeyim yok, parasını verip bir yere üye olman lazım. Cihaz kullanılabilir ancak bana göre kesinlikle parasını haketmiyor. Şuan kullandığım Honor 200 Pro, ekran kalitesi çok iyi, arayüz oldukça akıcı, ön kamera başarılı, arka kamera portrede çok başarılı, normal mod ile kullanımda geride kalıyor. Siyah beyaz portrede kullandığım en iyi cihaz, renkli portrede bir numaraya Oneplus 11 oturur, hiç de sırıtmaz. Arka kapak hissiyatı güzel, kılıfsız tutunca hoşuma gidiyor. Telefon kullanımda yormuyor, bir şeyleri yaptırırken esiyet etmiyor. Konuşma ses kalitesi tek kelimeyle mükemmel! En son kullandığım 15 PM'den 5 gömlek daha üstte. Ekran okuyucu olsun, parmak izi okuyucu olsun çok başarılı. Ve en nefret ettiğim yerine geldik, kasası:) kullandığım en kötü kasalı telefon olabilir. Yani sanki leğeni kesip kasa yapmışlar, aşırı kalitesiz. Neyse yüzeysel bir şekilde anlatmış olayım yazı uzamasın. Şuan alacak olsam, parasını hakeden telefon bence Honor 200 Pro olur, gene alır onu kullanırım. Ama hepsini masaya koysalar, birini al git 3 sene kullanmak zorundasın deseler iPhone 15 Pro Maxi alırdım 🙂 kısacası fiyat performans olarak Honor 200 Pro, genel paket olarak iPhone 15 Pro Max.

• Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt
    Ben de daha önce honor 90 kullandığım için sizi çok iyi anlıyorum hocam gerçekten çok beğenmiştim.Honor 200 pronun tek eksiği sanırım depolama biçimi ufs 3.1 bu da aynı işlemciyi kullanan poco f6 ve Realme gt6 nın antutu puanlarının neden çok daha yüksek olduğunu açıklıyor.Günlük kullanımda etkilemez ama oyunlarda daha faydalı.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    Honor 90 ilk çıktığından beri evimizde mevcut, hanıma aldık o kullanıyor. UFS 3.1 kötü değil hocam, sadece en iyisi değil. Ram kısmında da son teknolojiyi barındırmıyor, wifi kısmında da. Sayılardan çok telefonun gün içinde verdiği performans daha önemli diye düşünüyorum. Wifi 6 modemi yeni almışken 7 neden yok demenin benim için bir anlamı yok mesela. Bu fiyat segmentinde bence tek rakibi var, o da s24 Plus. Telefonu aldığım zaman arasında 3-4 bin lira fark vardı, ama Samsung ile olan kötü geçmişim ve s24 Plusta bulunan bazı kronik problemler nedeniyle Honor 200 Pro aldım.

• Kullanan arkadaşlar sizde de ekran açıkken whatsapp mesajları baloncuk şeklinde değil de bildirim merkezine mi düşüyor?

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    200 pro magic 6 pro kameraları aynı özelikleri yakın 200 pro biraz daha kırpmışlar gibi magic 6 pro mate 20 pro aynısı gibi geliyor sadece günüze göre güncellenmiş hali fiyat farkı var lansman fiyatı baya avantajlı şuan magic 6 pro daha çok sevdim

200 Pro modelini fiyat olarak eleştirdik lakin yinede güzel bir cihaz kesinlikle, Bütçem o civarlarda olsa ilk düşüneceğim cihaz olurdu, MP6 Pro özellik olarak çok iyi ama tasarım ve tele kamera yüzünden tercih etmedim ben, P60 Pro kullanıyordum X100 Pro'ya geçtim.

Onu ayarlayabilirsiniz Baloncuğu açıp kapatabilirsiniz

• Muratti1905 M kullanıcısına yanıt
    Ayarladım hocam fakat ilk mesaj bildirim çubuğuna düşüyor ikinci bir mesaj geldiğinde fotoğraftaki gibi baloncuk şeklinde bildirim geliyor. Tüm ayarları kurcaladım fakat bir türlü gelen tek mesajları baloncuk şeklinde göremedim. Honor Magic 6 Pro ANA KONU

Benim bildiğim tamamen istediğin gibi olmuyor galiba

• Bende bilemediğim için konuda sormak istiyorum. Arkadaşım galaxy note 20 ultra cihazından magic 6 pro'a geçmiş. Talan ettim diyor bulamadım ama bu rutinler ve modların samsungtaki gibi olanı var mı honorda ? bu telefonu kullanmadığım için bende bilmiyorum net olarak o yüzden konuya sormak istedim.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok. Bence telefonun tek eksiği bu.

• maviakdeniz M kullanıcısına yanıt

Adamın dünyası başına yıkıldı ya, nasıl yok diyor nasıl olamaz diyor. Dedim iade et ne yapacaksın ? önceden dedim ama git bir dene vatanda teknosada vs vardır teşhirde elbet dene öyle al ama yok. Neyse iadeye uğraşır artık gider s23 s24 ultra birşey alır.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Playstore'da macrodroid uygulaması var. Denesin bir. Bazı işlemler için adb istiyor ama işini görür belki.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.