Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
84
Favori
175.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir türlü karar veremedim şöyle iyi bir TANK KILIF önerebilir misiniz? Amaç sağlam bir şey olsun. kazara düşerse falan koruyabilsin. şunları buldum ama danışmak iyidir her zamanki gibi.

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)
    HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)aliexpress.com
    92.88TRY 30% OFF|KEYSION darbeye zırh vaka onur için 90 90 Lite 5G slayt kamera Lens koruma halkası standı telefon kapak için Huawei onur 90 5G| | - AliExpress
    https://www.aliexpress.us/item/3256805944419387.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 21 Kasım 2023; 16:42:7 >

• Telefonun sensörü yalnız s23 ultra sensörü, 200mp şişirme diyorsunuz normal kullanımda 200mp çekmez gereksiz ama madem bilgisayarda bakacaksınız 200mp çekebiliyorsunuz. Bir zararı yok, şuraya çektiğim bir kaç fotoğraf koyayım madem. Stereo hoparlör olsa iyiydi ama mono hoparlör kötü değil. Ben her cihaza objektif bakarım, benim için cihazda şu geçirmezlik hariç hiçbir eksi yok optik sabitleyici olsaydı kamera amiral olurdu zaten s23 ultra sensörü ne demek haberiniz var mı :)

Tamam şu kısmı beğenmediniz, bu kısmı beğenmediniz eyvallah anlarım her cihazın eksileri vardır, zaten kişisel kullanımlar göre alıyoruz cihazları ama bu paraya daha iyisi varsa onu da söyleyin madem onu alalım arkadaşlar, yok. Aşağıdaki fotoğraflar gece çekimi hep fazla uğraşmadan çektim sadece elleri titreyen biri olarak ois olmadığı için gece elleri sabit tutmaya çalıştım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 21 Kasım 2023; 19:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle katılıyorum arkadaşa. Cihazı 17k ya almıştım ama cidden fiyatına göre dengeli bir cihaz. Şuanki fiyatıylada alınır ama 23ünde Honor 100 tanıtılacak onun fiyatı kaç olacak beklemek lazım

Tank kılıf vs. sevmiyorum ben maksimum kutudan çıkan silikon kılıf kadar kullanırım, telefonun tasarımı çok hoş zaten. Kırılmayacak ekran yok tabi, yalnız honor x9a videolarını izlemenizi tavsiye ederim gidip de kırmaya yemin etmezseniz kırılacak gibi değil gorilla glass falan hikaye, kullandım ben sadece çabuk çiziliyor ama o da problem değildi çünkü jelatin takıyorsun mis gibi.

Honor x9a'da kullanılan ekran varsa eğer bunda da kılıf kullanmaya gerek yok, gorilla glass falan ekran koruyucu belirtilmemiş çünkü bu telefonda sebebini anlamadım bir belki x9a ile aynıdır diye düşündüm koruması, x9a satsın diye bu telefonda özelliklerde belirtilmemiş olabilir mi acaba diye düşündüm. Zamanla gorucez bakalım, umarım x9a gibidir koruması..

Bu arada bir gece çekimi daha :))

Edit: Cihazda yeni fark ettim chromecast yanında miracast de bulunuyor ki bu çok önemli bir özellik direkt ekranı olduğu gibi yansıtıyorsun televizyona veya monitöre. En son kullandığım orta segment cihazlarda bu özellik yoktu. Diğer bir artısı codec desteği hem ldac hem aptx desteklemesi de başka artıları. Bu fiyata zaten artık optik görüntü sabitleme falan beklemediğim için benim için cihaz kusursuz diyebilirim, su geçirmezlik yok belki ama cihazın normalde orta segment cihazlarda kısılan miracast gibi özellikleri sonradan fark ettim. Genelde bu tip cihazlarda şişirme özellikleri teknik özelliklerde görürüz, cihazın içinde eksikler çıkar ama bunda artılar çıkıyor hoşuma gidiyor :).

12gb fam 512 depolama + e sim desteği falan şu cihaz şu parayı hakketmiyor diyenler şaşırmışlar, 17 bine alan arkadaşlar da üzülmesinler çünkü bu cihaz 17 bin olsa yine hepimiz alıcaktık o fiyata da daha iyisi yok. Benim tek korkum zamanla planlı eskitme yapıp yapmayacakları, honor piyasaya agresif girdi güzel bir strateji ile bundan sonra marka imajı önemli eğer düzgün güncellemeler ile gittikçe telefonu daha da optimize edip iyi yönde ilerletirse markaya çok ciddi anlamda uzun vadeli güven sağlar, zamanla eskitirse başarılı bir şekilde giriş yaptığı piyasada satacağı son cihazlar da olabilir. Belki poco veya redmi kullananlar alırlar ancak şişmiş donanım ama optimize olmamış yazılım ile.. Şuan kağıt üstünde olduğu kadar günlük kullanımda da hakkını veriyor. Güncelleme fetişim yok, az olsun öz olsun daha iyi olmayacaksa da daha kötü olmasın. Güncelleme verdim demek için verilen cihazlar bana göre değil. Ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 21 Kasım 2023; 23:18:27 >

• berkan 197 kullanıcısına yanıt

Dediklerinize katılıyorum, Bu kadar güzel bir cihaz ve 17 binde olsa kulaklığıyla beraber güzel bir paket aldık ancak şuan iş tamamen güncelleme mevzusunda bitiyor Honor cihazının arkasında duracakmı onu merak ediyorum. Bakınız tecno markası amiral gemisi modeline sadece 1 büyük güncelleme vereceğini belirterek kullanıcılarını büyük oranda mağdur ettiler. Günümüzde Samsung 4 sene büyük sürüm 5 sene güvenlik sözü verirken 1 güncelleme şaka gibi karşılanır. Honorun bu konuda bir sözü yok ancak kullanıcılarını önemsiyorsa 2 büyük güncelleme ve ilerleyen yıllardada sürekli güvenlik güncellemesi vermesini bekliyorum. Böyle olursa honordan devam ederim

bu cihazda wild rift oynayan varmı orta ayarlarda 120 fps veriyormu veya orta üst ayarlarda 90 fps, gecikme takılma, aşırı ısınma, aşırı pil tüketimi gibi durumlar oluşuyormu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bir de ön kamera ve arka kameranın ayrı ayrı çekim ayarı yok mu? Ön kamerada çekim için geri sayımı açıyorum ancak arka kameraya geçtiğimde yine ger sayım ile çekim yapıyor.

• İyi günler. Telefondan memnunum ama telefon arama ses seviyesi ile ilgili sorunum var. 3 haftadır kullanıyorum arama ses seviyesi çok iyiydi. Hatta sessiz bir ortamda ahizeyi kulağıma dayamadan telefona 2 -3 karış mesafede bile rahat konusabiliyordum. Bir kaç gündür arama sesi çok azalıyor. Ahizeyi kulağıma dayayinca ancak duyabiliyorum. Kalabalık ortamda asla duyamıyorum. Ses sanki derinden ekran içinden geliyor gibi oluyor.Bir kaç saat sonra biraz biraz düzeliyor. Bir normal bir kötü. Sebekeden oldugunu sanmıyorum. Arama sesini sonda ve ayarları sifirlama yaptım. Değişiklik yok. Temassizlikmi var, fiziksel mı, yazilimsalmi anlam veremedim. Böyle devam ederse servise göndermeyi düşünüyorum.

Sanırım kamera>diğer>yüksek çözünürlük

Bu şekilde galiba. Sadece 4/3 aktif. Mega piksel olrak bir şey yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 22 Kasım 2023; 17:44:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gelen yeni güncellemeyle beraber bana telefon daha stabil çalışıyor ve batarya daha iyi gidiyor gibi geldi sizde de durum aynı mı?

• Bazi fotograf ornekleri
    honor x9a

poco f5

• İphone 13 satıp honor 90 almayı düşünüyorum.

Maddi ihtiyaç nedeniyle model düşürüp ip 11 e geçicektim ama honor 90 ı görünce tasarımı çok hoşuma gitti.

değişiklik olsun diye denemeye karar verdim.

inşallah yanılmayız :)

hepsiburada da bide 12 taksit olsaydı efsane olucaktı , 3 taksitle alınabilir seviyede en azından.

pil konusunu kafaya takmayın

batarya 1 hafta sonra iyi olur. bütün anroidlerde böyledir. arka planda kullanılan programları sistem seçer işe yaramayanları durdurur kapatır. arkada bir yapay zeka var. hem de 0 pil 5 şarjda stabil olur kapasitesi tam oturur daha uzun kullanım imkanı veriri.

2. olarak da programları gece moduna çekin ne kadar çok siyah ekran o kadar çok pil süresi.

hafta sonu +500 tl daha indirim koyarlar...

Eğer benim gibi uzun yıllar sonra Iphone'dan geçiyorsanız ilk etapta cihazı ve işletim sistemini biraz garipseyebilirsiniz ama pes etmeyin derim. Ayarlarını kurcalayıp cihazı kendinize göre özelleştirince ve tabii kullamımına alışınca iphpne'u aramıyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakserdar7 -- 24 Kasım 2023; 14:39:21 >
  • kocakserdar7 kullanıcısına yanıt

Evet , 6-7 yıl iphone kullanımından sonra geçiş yapıcam. Aynıyız sanırım :)

işletim sistemi ios gibi olmaz tabiki , ama fazlasıyla işimi görücektir diye tahmin ediyorum

500 tl indirim olacagı kesinmi hocam?

Ona göre cumartesi kadar beklerim

Bende a54 ile honor 90 arasında kaldım

En azından bugün için..

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.