|
Honor 600 ve Honor 600 Pro Türkiye'de satışa çıktı
-
- Fahiş Fiyat Politikası: Honor 600 Pro’nun yerel pazardaki fiyat konumlandırmasının rakiplerin çok üzerinde olduğu ve kullanıcıyı markadan uzaklaştırdığı.
- Model Eksikliği: Magic8 Pro Air gibi inovatif ve ergonomik amiral gemisi modellerinin Türkiye pazarına sunulmamasının büyük bir pazar kaybı olduğu.
- Stratejik Yanlışlar: Yerel yönetimin sadece kısa vadeli kar marjına odaklanıp, Honor’un "kullanıcı dostu" imajına zarar verdiği.
-
61 bin 😂 bu ne cesaret yiğidim seni tanımak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bence fiyatı nedeniyle çıkış yapmaması daha iyi olurmuş alternatifi çok var daha uyguna hatta tasarımını Apple’dan çakması gibi boş kutu içeriğinide Apple’dan çakmışlar
Kutudan ne adaptör nede 5 kuruşluk plastik ileride sararan kılıf bile çıkmıyor
Honor Türkiye telefonun turşusunu kurar artık ne diyelim 🙂
57 bin verip birde aksesuar bulma sorunu yaşatacak 600pro 2. El piyasasıda yok önceden fiyat performans olan marka zengin oyuncağı olmuş ama zenginin ne işi olur honorla
Ellerinde kalacak olan telefonları çakma elma turşusu yapar artık Honor Türkiye 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 7 Mayıs 2026; 10:12:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone al zarar etmesin bu ne fiyat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Maşallah tosunuma
_____________________________ -
Honor 400 almıştım. Kutusundan 100w şarjı ve kılıfı çıktı. Hatta telefon 80w şarjı desteklerken 100w şarj aleti çıkmıştı. İyice saçmalamışlar.
-
gençler siz bu ülke halkının teknolojik cehaletini hafife alıyorsunuz. pazar araştırması yapılmadı mı sanıyorsunuz? adamlar boşa bu fiyatları yazmıyor. evet bence de o paraları vermek akıl ziyanı ama verecek insan çok. 80 milyon nüfus diyoruz. bu adamlar 100 bin satış hedefiyle mal getirmiyor ki. bikaç bi tane satsa yeter. o bikaç bin kişiyi kolayca bulurlar emin olun
-
Görünüşü iPhone a benzetip fiyatı da mı benzer yapsak adlı çalışma
Bu fiyat bandında rakipleri çok ezici.
Poco F8 Ultra, S25,S26, S25Edge,
Açık konuşmak gerekirse, 3 senelik S23 'den memnun olmama rağmen , daha büyük bir cihaza geçmek için bekliyordum bu cihazı.
45-50 Bin arası olsa sipariş verecektim ama S25Edge ve Poco F8 Ultra'dan birini tercih edeceğim.
_____________________________ ProSound -
@emrekaradag Operasyonlarını görece verimli ilerletiyorlar exclusive hb çıkışı yaparak.
50 70 90 200 harika çıktı . 400 Pro da makul idi ama 600 için 35k 30a indirmek bilemedim. Oppo'nun Reno cihazları 40 50bin bandında çıkarmasına benzedi. Bu arada RAM 12 fiyat 30bin olsa yine görece iyi derdim. Olmamış. A57 ile honor 600 makul değiller, sırf RAM yüzünden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 7 Mayıs 2026; 13:14:32 >
Pro yazılınca yanına nedense fiyat 2 katına çıkıyor
Bu düpedüz reklam ve hiç bir yerde reklam olduğuna dair bir ibare yok.
-
Son dönemde Honor’un Türkiye’deki fiyatlandırma stratejisi ve bazı modellerin ülkemize gelmemesi üzerine Honor Global (Çin Merkez) ve uyumluluk birimlerine (Compliance) bir şikayet metni gönderdim.
Özellikle Honor 600 Pro modelinin vergiler dahil olsa dahi global pazara kıyasla yüksek fiyattan satılması ve birçok insanın beklediği 6.1 mm inceliğinde, 155 gram ağırlığındaki o efsanevi Magic8 Pro Air modelinin Türkiye'ye getirilmemesi kabul edilebilir bir durum değil.
İnsanlar bu cihazı tek el kullanımı ve hafifliği için istiyor ama ülkemizde resmi satış olmadığı için herkes yurt dışı yollarıyla, garanti riski alarak uğraşıyor.
Honor Global'e gönderdiğim metnin özeti şu şekilde:
- Fahiş Fiyat Politikası: Honor 600 Pro’nun yerel pazardaki fiyat konumlandırmasının rakiplerin çok üzerinde olduğu ve kullanıcıyı markadan uzaklaştırdığı.
- Model Eksikliği: Magic8 Pro Air gibi inovatif ve ergonomik amiral gemisi modellerinin Türkiye pazarına sunulmamasının büyük bir pazar kaybı olduğu.
- Stratejik Yanlışlar: Yerel yönetimin sadece kısa vadeli kar marjına odaklanıp, Honor’un "kullanıcı dostu" imajına zarar verdiği.
Bu konuda benim gibi düşünen, bu cihazları Türkiye'de resmi garantili görmek isteyen arkadaşların desteğini bekliyorum. :)
Eğer biz sesimizi çıkarmazsak, markalar "nasıl olsa alıyorlar" diyerek en iyi modellerini getirmemeye veya en yüksek fiyattan satmaya devam edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MNurullahT -- 7 Mayıs 2026; 14:52:40 >_____________________________
-
her ne kadar exynos yüksek puan alsa da ısınıp g99'dan daha az performans verecektir. samsung tmsc yapımı snapdragon işlemcileri a57'ye koysadı 55-60 bin tlden aşağı satmazdı.
Hoş Qualcomm Sd7 serilerini bazı bazı modelleri Samsung'a ürettiriyor. Görece pek sorun yok olgun nodelarında Samsung foundry'nin. Sıkıntı iş riskli üretime geçince başlıyor. Orada verim TSMC'nin kozu. Qualcomm tam güvenmeden Samsung'a geçiş yapmaz.
A 57 ye nazaran düz 600 daha çok satar. Samsung alan yok A57 büyük fiyasko şimdi fiyatını bunun altına çekmesinlerde görelim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Fiyatlar bir tık yukarıda kalmış. 25k civarı olsaydı 600 modelini alırdım ama 30k olunca alternatif çok var. Aynı şey pro modeli için de geçerli.
Sonbaharda biraz daha alınır fiyatlara düşer herhalde.
_____________________________ Yok imza mimza -
Sayın forumdaşım gördüğün gibi dümdüz içerik girilmiş. Hatta editörlere zorla "Honor 600 serisi satışa çıktı" ama neden içeriği yok diye baskı yapıldığı için, bu içeriği yapmak durumunda kaldılar. Samsung ile karıştırmış olabilirsin. Zira hemen her Samsung cihaz tanıtıldığı hafta, günlük haberlerin %80'i Samsung'tan oluşuyor. Asıl reklam odur, bu değil. Naçizane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C71FED869 -- 7 Mayıs 2026; 18:22:8 >
Bana bunların hepsi reklam gibi geliyor, belirtilmesi şart gibi gibi.
-
Tüm sayfalar lansman ardından HB linkini ekledi. DH daha yakınen zamanda haberi paylaştı.
Bu bir reklam paylaşımı olmaz bence de. Zaten Honor 600 gelmesi gereken modeli 256GB+12GB RAM olanı idi. Türkiye'ye gelen 256GB+8GB RAM talihsiz bir seçim olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 8 Mayıs 2026; 8:29:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
61 bin 😂 bu ne cesaret yiğidim seni tanımak istiyorum
|
|
Bence fiyatı nedeniyle çıkış yapmaması daha iyi olurmuş alternatifi çok var daha uyguna hatta tasarımını Apple’dan çakması gibi boş kutu içeriğinide Apple’dan çakmışlar
Kutudan ne adaptör nede 5 kuruşluk plastik ileride sararan kılıf bile çıkmıyor Honor Türkiye telefonun turşusunu kurar artık ne diyelim 🙂 57 bin verip birde aksesuar bulma sorunu yaşatacak 600pro 2. El piyasasıda yok önceden fiyat performans olan marka zengin oyuncağı olmuş ama zenginin ne işi olur honorla Ellerinde kalacak olan telefonları çakma elma turşusu yapar artık Honor Türkiye 🙂 |
|
Görünüşü iPhone a benzetip fiyatı da mı benzer yapsak adlı çalışma |
|
iPhone al zarar etmesin bu ne fiyat
|
|
Son dönemde Honor’un Türkiye’deki fiyatlandırma stratejisi ve bazı modellerin ülkemize gelmemesi üzerine Honor Global (Çin Merkez) ve uyumluluk birimlerine (Compliance) bir şikayet metni gönderdim. Özellikle Honor 600 Pro modelinin vergiler dahil olsa dahi global pazara kıyasla yüksek fiyattan satılması ve birçok insanın beklediği 6.1 mm inceliğinde, 155 gram ağırlığındaki o efsanevi Magic8 Pro Air modelinin Türkiye'ye getirilmemesi kabul edilebilir bir durum değil. İnsanlar bu cihazı tek el kullanımı ve hafifliği için istiyor ama ülkemizde resmi satış olmadığı için herkes yurt dışı yollarıyla, garanti riski alarak uğraşıyor. Honor Global'e gönderdiğim metnin özeti şu şekilde: Bu konuda benim gibi düşünen, bu cihazları Türkiye'de resmi garantili görmek isteyen arkadaşların desteğini bekliyorum. :) Eğer biz sesimizi çıkarmazsak, markalar "nasıl olsa alıyorlar" diyerek en iyi modellerini getirmemeye veya en yüksek fiyattan satmaya devam edecekler. ![]() |
|
Poco serisi şuan TR de f/p açısından en iyi seçenek kaldı
|
Benzer içerikler
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- whatsapp tarama
- instagram takipçi hilesi
- fifa 17 sistem gereksinimleri
- whatsapp yedekleme nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Furki90
1 iOS
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt