Şimdi Ara

Honor 600 oldukça iddialı geliyor: 9.000 mAh pil ve Snapdragon 8 Elite işlemci (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşvik yok ama online da satarsan sadece ucuza satarsın. Ama iş mağazacılığa gider ise fiyatlar yükselir. Son 1 senedir honor telefonlar mağazalarda artık ve fiyatlar yükselmişti hatırlarsanız. Honor 90 dan 200 e aynı fiyatken 200 den 400 e ciddi artış olmuştu.

Bir de üstüne mevcut ram zamları durumu vs de bakarsak fiyatlar yükselecektir.

Mağazadan satış önemli dediğiniz gibi ama kur artışı da önemli bu telefonların fiyatlarının belirlenmesi noktasında. Şu anda da kurda bi' oynaklık olursa yine farklı fiyatlar ortaya çıkar, evdeki hesap çarşıya uymaz. Dibimizde Abd - İran savaşı var. Ne olacağı belli değil. Ben de fiyat artışı bekliyorum ama örneğin düz 600 30 - 35k'ya gelirse pilden bağımsız Samsung S25 Fe düşünürüm ben olsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben en çok Samsung A37 ve A57 ye şaşırdım. önceki modelin çıkış fiyatını o günkü kur ve bugünkü kur ile çarpınca fiyat normal. Hiç mi Ram fiyat artışlarından etkilenmemişler yani. Samsung pahalı gibi görünse de aslında ciddi bir sübvansiyon yapıyor.

Honor da yapıyordu bakalım buna devam edecek mi.

Honor 600 oldukça iddialı geliyor: 9.000 mAh pil ve Snapdragon 8 Elite işlemci

Honor 600 7 Gen 4

Honor 600 Pro 8 Elite işlemci ile geleceği netleşti.

TR fiyatları da aynı zamanda mı belli olur acaba

23 Nisan'da Fransa'da tanıtılacak demişler, bizde mayıs, haziranı bulur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hazirandan önce zor

Yabanci forumda gorunce fark ettim, honor 500 Cin'de Gen 8 islemciyle cikti, 6 ay sonra, Honor 600 Gen 7 ile cikiyor

• 19000 Mah bile koysa satın almazdım. Cinlilerin sadece bir markasını yasaklamayacaksın tamamını yasaklayacaksin. Trump'a is düsüyor yine. Marka bazında değil cin markası bazında hepsinin playstore lisansı iptal edilmeli. Böylelikle isim değiştirir değiştirmez ban gelecek sadece belli markalara izin verilen markalara lisans verilmeli yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Nisan 2026; 11:5:43 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.