Şimdi Ara

Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bonzsc Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (6 Mobil) - 14 Masaüstü6 Mobil
5 sn
4.667
Cevap
142
Favori
249.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Plastik çerçeve kötü dursa da kılıfla kullanacağımız için pek bir önemi yok eğer aşınma gibi durumlar zamanla olmazsa.

Onun haricinde ısınma ilk 1 hafta her cihazda olabilir zamanla oturuyor telefon. Bence 1 hafta kadar şans vermek lazım hala ısınma devam ediyorsa öyle iade etmek lazım. Honor 400 zaten biraz daha modern tasarım daha güncel donanım ve yazılımla öne çıkıyor. Yoksa honor 200 ün telefoto kamerası çok güzel yakınlaştırıyor daha iyi sonuçlar veriyor. Fakat bu cihaz daha hoş tasarım ip koruma daha fazla batarya daha güncel tasarım ve yazılımla geliyor. Zaten aralarında da fiyat farkı az 200 ile 400 ün. Yazılım ve diğer şeyler umrumda olmasa 200 alırdım herhalde 17 bin lirada telefoto kamerası olan pek cihaz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konuyu İlk günden beri takip ediyorum, Kuveytturk 0 faiz 9 taksit finansmanla alan iki arkadaşa çok imrendim :)

bende Huawei p40 lite var, 4 buçuk yıldır severek kullanıyorum. Buradaki ana başlık konusunda birçok mesaj okuyarak tercih edip almıştım. Hala taş gibi telefon ama değişlik de iyi olacak sanki.

Huaweinin çok iyi telefonları var yalnız google işleriyle uğraşmak istemiyorum artık, yaşlandım :)

Honor 400'ün dış görünüşü, ekran küçüklüğü filan çok hoşuma gitti. Sosyal medya, azıcık oyun, uygulamadan film izleme, internette gezinme, biraz foto/video için de İşlemcisi yeterli olur diye düşünüyorum. Güncelleme de pek sorun değil sanki

Bahsettiğim günlük kullanım için 8lik yeterli mi yoksa 12 lik mi alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alias00 -- 24 Haziran 2025; 15:14:11 >
    8 fazlası ile yeterli. Ben de sizin kullanım alışkanlığınıza göre kullanmak için aldım. Fazlası zaten yok ben de. Oyun zaten evde playstation olmasına rağmen ayda bir kez açıp maç oynar kapatırım. Güncelleme konusuna takılmaya gerek yok. Kullanılan uygulamalar desteğini güncelleme bittikten çok çok sonra kesiyor. Android 13 ile güncelleme desteği biten realme 8 cihazımla 2 sene daha takıldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Pro ile normal olan arasında herhangi bir fark varmı bildiğiniz foto çekimi ile ilgili

Her telefonda olmuyor, telefonla konuşurken ekranın açıldığına şahit olmadım.

En azından benim bu güne kadar kullandığım, ip13, mi 9t pro vs. gibi telefonlarda görmedim.

şu 1 haftada yaşadım birkaç kere; kulağına götürünce ekran kapanmadı çekince açılmadı... Salladığım bile oldu telefonu anlasın yüzümden uzaklaştığını diye :D

Hocam iki cihaz için ön, standart ve geniş açı kameralar aynı görünüyor. Pro modelde ek olarak telefoto ve 2 MP derinlik sensörü var. Bu nedenle telefotonun öne çıktığı, yakınlaştırma başarımı dışında aynı performansı gösterebilir iki cihaz da. Tabii almadan önce internette örneklere bakmak doğrusu olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Real Madrid
  • Cihazla ilgili ilk feedbackler çok olumluydu şimdi ufak ufak olumsuz mesajlar okuyorum. Birisi dolby atmos olmadığını söylemiş mesela buna şaşırdım. Hi-Res desteği olup olmadığını kontrol edebilecek biri var mı?
    Ek olarak kasanın plastik olması ve yazılımın çok işlevsel olmaması gibi mesajlar da okuyorum. Kilit ekranındaki fenerin kaldırılamaması bile büyük bir sıkıntı android bir cihaz için. Özelleştirme açısından elimizde hangi araçlar var arkadaşlar?

Huawei P30 kullanıyorum. Artık eskimiş olsa da amiral gemisi. Bu yüzden küme düşmek gibi olmasından korkuyorum açıkçası... Lütfen objektif yanıtlar yazsın kullanan arkadaşlar. Duruma göre bu gece sipariş vereceğim.

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Valla 1 haftadır çatır çutur kullanıyorum. Çok hoşuma gitmesinin yanı sıra, amiral gemilerine taş çıkartır. Ben android yüklü iPhone diyorum bu cihaza. Ses, ekran, batarya, kamera, arayüz olsun çok çok başarılı.

Dolby atmos desteğinin olduğunu hiç bir yerde teyit edemedim. Hoparlör ses kalitesinin yetersiz olduğunu yazmıştım daha önce ama kullandığım müzik çalar uygulamasında Equalizer ayarlarını yapmamışım çok sonra farkettim. Ses yüksekliği zaten başarılıydı ama net değildi, ayar sonrası onu çözdüm en azından kendi adıma.

Yazılımın işlevsel olmadığınıda yazmıştım ama bunu yazarken One UI arayüzüne göre diye belirtmiştim. One UI tarafı tek başına bir işletim sistemi oldu artık. MagicOs arayüzü yeteri kadar imkan sağlıyor ama kilit ekranı için hala işlevsel değil bana göre.

P30 kullanan kardeşim vardı başka cihaza geçti. P30 boşta duruyor ve bazen kurcalıyorum elime alıp. Hala arayüzdeki akıcılığı çok başarılı, sonuçta o bir Huawei.

Honor tarafının geri bildirimlere verdiği önemi bildiğimden yazılımdaki eksiklikleri zamanla gidereceklerini düşünüyorum. Çok ciddi eksiklikler değil zaten bunlar, göz alışıyor bir süre sonra. Arayüz olarak zaten birebir aynılar desem abartmış olmam. Uzun süre akıcılık ve stabil kalma konusunda sorun yaşatmaz. Geçmeyi düşünürseniz pişman olmayacağınızı söyleyebilirim. Mağazalarda deneyimlemenizi tavsiye ederim, özellikle P30'da bulunup Honor'da olmayan ve kullandığınız bir özellik bulursanız boş yere geçmemiş olursunuz.

• zero fear kullanıcısına yanıt

Honor Sound isimli kendi ses güçlendirme/geliştirme özelliği var ayrıca uzamsal ses/ekolayzer ayarı vb detaylar da mevcut.

Cihazın hoparlör ses çıkış yüksekliği gayet iyi ve sesler de temiz,baslar gayet yerinde,bt kulaklıkla kullanıyorum onda da tatmin edici yükseklik ve kalitede diyebilirim.

Hoparlör ses kalitesi ve yüksekliğiyle,kulaklıkla kullanımda verdiği performans beni "yüksek ve temiz ses" seven biri olarak memnun etti tabi kişiye göre bu değerlendirme değişebilir kabaca fikir olması açısından kendi görüşümü paylaşmak istedim.

Yazılımsal olarak da ; Oppo ve Samsung ara yüzlerine daha aşina ve seven biri olsam da ilk zamanlarda biraz bocalatsa da alışıyorsunuz ve öyle rahatsız edici bir durum hissetirmiyor zaten Huawei kullanan biri olarak ara yüz size yabancı gelmeyecektir diye düşünüyorum.

İlk yorumlayanlardan biri benim, fiyatı için hala en iyi değer olduğunu düşünüyorum. Yazılım oneui kadar özelleştirilebilir değil fakat stabilite anlamında sorunsuz. Mağazada özelleştirmeleri inceleyebilirsiniz. Kusur olarak da bahsedilenler hariç ben rastlamadım. Yakınlık sensörüyle ilgili problem yaşamadım. Hi-res konusunda hoparlörü kast ediyorsanız kalitesi gayet iyi ve yüksek. Dongle kullanacaksanız fiio ka11 ve ka17 denedim, hiçbir problem yok. Bluetooth codecleri zaten belli. Bugün poco f7 çıkmış, büyük telefon hoşunuza gidiyorsa kağıt üstünde daha iyi bir telefon. Ben saçma sapan sorunlar ve kararsız yazılım riskini göze alamazdım. Honor, A56'dan daha iyi yalnızca bütçe yükseltilebilirse s24fe alınabilir.

Paralıydı ben yüklediğimde. 1 seneden fazla oldu kullanalı. 10 kanal en ince detayına kadar ayar+bass arttırma+sanallaştırma+ses arttırma gibi artılarıda var. Yürüyen dsp oluyor cihaz bildiğiniz güzel bir ayarla. Şiddetle tavsiye ederim. Cihaz üzerinde ve müzik çalara gömülü equalizerlar çok saçma ve verimsiz çalışıyor.

• Buhar Abi kullanıcısına yanıt

Poweramp pro sürümü kullanıyorum, en ince detayına kadar ayar imkanı sunuyor. Kulaklık modellerine göre özelleştirilmiş ayarlar mevcut. Çok başarılı buluyorum ve her cihazımda sadece bunu kullanıyorum ama herkesin müzik kulağı zevki farklı olabiliyor. Yine de deneyip olumlu bir fark hissedersem yazarım. Öneri için teşekkürler hocam.

Yuvarlak içine aldıklarımı nette araştırabilirsiniz. Kullanmadığım için bilgim yok detay verecek kadar.

Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu]

Yarın alacağım kısmetse, En az 5 yıl kullanmak istiyorum.

12 gb Ram uzun süreli akıcı kullanım için faydalı olmaz mı?

Şu an kullandığım telefon 6/128 gb almışken 12lik mi alsam valla çok kararsız kaldım :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.