< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu] (45. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Buhar Abi
Acilen telefon değiştirmeyi bırakmalısın :)Gelen yorumlar zaten bu şekilde, buna çok takılan olmuş. Bir de cihazı kullanmadığımdan bahsetmişler :)
Kamerayı ve yapay zekayı yeteri kadar kullanıyorum ve yapay zeka gerekmedikçe kullanmak saçma bence. Ne yapayım sürekli kamera açık mı gezeyim, görselden video mı oluşturayım :) Çeviri falan mı yapayım anlamadım ki.
Telefonda oyun oynamayı sevemedim ben zaten, oynadığım cihazlar oldu ama terleme konusunda sorunlu bir insanım. Ekranda iz yapıyor, parmak hareketlerini algılamıyor keyif vermiyor bu yüzden.
Gelen eleştirilere açığım, saygı duyuyorum ama günün sonunda telefonu kendime göre kullanacağım herkesin yaptığı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Bu telefonda jak girişi yok ki dolayısıyla dahili dac çipi de yok. Takacağınız dongledan duyacaksınız sesi. Kafa üstü sürecekseniz ya da güce ihtiyaç duyan ieminiz varsa dongle için fiio ka11 işinizi görür. Basit bir kulaklık kullanıyorsanız cx31993 alıp geçin. Ha takıldığınız konu da çok önemsiz, değil khzler bitler dsdler birçok odyofil iyi kayıt mp3le flacı ayırt edemiyor dinleyerek. Huaweide kullanılan dac chipler genelde kalitesiz oluyor, bu işin lideri lg idi zamanında. Hi-res muhabbeti hikaye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de aynı sizin gibi kullanırım cihazı. Yapay zekayı çok övüyorlar ama bana göre görselden videoya dönüştürmenin bile aman aman bir olayı yok. Daha çok yolu var ben de sizin gibi düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: By Cestino400 Pro'da görselsen video oluşturma bölümünü 2 gündür açamıyorum. Sekmesi üzerinde ufak kırmızı bir nokta bulunuyor. Tıkladığım an uygulamadan tümüyle atıyor. Ağustos sonuna kadar kaydedilen cihazlarda 2 ay ücretsiz olacaktı, günde 10 adetle sınırlıydı. Ne tarih geçti, ne de günde 10 adet yaptım ama, böyle bir sorun yaşıyorum. Aynısını yaşayan var mı ?
Cihaz alıp bu sorunu yaşayan yok mu ?
3 gün oldu hala aynı. Görselden video oluşturma 1 haftada sona mı erdi yani diye düşünüyorum :)
Honor'a da yazdım, ekran kaydı istediler gönderdim, onlardan da 1 gündür dönüş yok :)
_____________________________ -
Fotoğraflar uygulaması==>Sağ el altta "Oluşturma"==>Sol üstte "Görselden Video"ya çıkıyor bende Honor 400
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyReader -- 25 Haziran 2025; 13:42:13 >_____________________________ -
-
Çok iyi
Cihazı sıfırlamayı denediniz mi? 1 haftadır kullanıyorum 1 kere bile yaşamadım bu sorunu.
Olay çıkıp çıkmaması değil, tıklanmıyor olması. Tıkladığım an uygulamadan atması.
Ağustos sonuna kadar kaydedilen cihazlarda 2 ay ücretsiz olacaktı ama ben artık uygulamayı kullanamıyorum. Süresi mi bitti diye düşünüyorum ama bunu yaşayan başka kimse de yok sanırım anlayamadım..
Telefona YouTube revanced yükleyen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme vermezse 1 defa adam çarpmış olur. Sonrasında General Mobile gibi kaybolur gider.
GM' nin adını anan var mı? Yok, bitirdiler markayı. GM9 PRO gibi zamanı için fıstık gibi ürünleri vardı.
2. olarak Türkiye, Avrupaya yakın düşük zekalı, insani gelişimini tamamlamamış insanların olduğu bir ülke. Senin benim ortalamanın üstünde düşünüyor olmamız, bir şey ifade etmiyor. Ülkenin genel görünümü de bunu destekliyor zaten.
_____________________________ Kırcaali - Jinzifovo - Gletka -
Kedinin maşallahı var
_____________________________ Kırcaali - Jinzifovo - Gletka -
Güncelleme mevzusu ile ilgili de bir kaç bir şey yazacağım. Daha önce ailecek tecno kullanıyorduk. güncelleme almıyor arkadaşlar cihazlar. baya almıyor. güvenlik güncellemesi bile almadığı için annemin cihazı onu da honora geçiriyorum. samsung SEVMİYORUM... sadece güncelleme içinde sevmediğim kalas, demode bir cihaza para vermek de bana göre çok mantıksız. bu fiyat bareminde olan redmilerde 2 3 sene güncelleme alıyor. Honor TR kesin olarak 3 yıl alacağını söyledi. sonrasında gelen 1 yıl da güvenlik güncelleştirmelerini alır. zaten bu fiyatlardaki cihazlar maksimum 3 4 sene gidiyor. cihaz bozulmasa pili bozuluyor vs. vs. bu fiyatları veren zaten ömürlük kullanmıyor ki. HB sağolsun sürekli takasta avantaj veriyor. 2 sene kullanırız üstüne +3000 4000 takas desteği alır honor 600'e geçeriz mesela.
tabiiki avrupa ile kıyasta bizim gibi fakir bir ülke de 6 yıl olmasını bende çok isterim ama durumlar bu.
_____________________________ "Ne mutlu Türk'üm diyene"
-
Sanırım tek benim umrumda bile değil güncelleme meselesi :) şu dakikadan sonra güvenlik güncellemesi bile almasa yine umrumda olmaz. Şaka yapmıyorum ister inanın ister inanmayın. Güncellemelerin artık bir şey getirmediğini hatta getirisinden çok götürüsü olduğunu düşünüyorum. Eski donanıma güncel yazlım sonrası kasmalar, donmalar, yavaşlamalar. Eski cihazlara planlı eskitme politikaları. Valla güvenlik güvenlik diyip duruyorlarda cihazın hali hazırda içinde gömülü ve veritabanı sürekli güncellenen bir virüs programı var zaten. Tekrar tekrar diyorum sen önüne gelen bilmediğin kaynaklardan apk yüklersen bedava maç izlim oyum hilesi yapayım bişileri bedavaya getireyim kafasına girip haydır huldur yükle babam yükle yapıp kenara koyarsan cihazı sabaha üzerine şirket açılmış üstüne mum dikilmiş şekilde telefonu bulman içten bile değil. Güvenilir kaynaklar hariç bir şey yüklemem, dışarıdan hele uygulama hiç yüklemem, play store'un kendi güncellemesini sürekli takip ve kontrol ederim. Geliştirici seçeneklerinden onu bunu açıp cihazı yol geçen hanıma çevirmem, şüphelendiğim uygulamayı play storeden bile yüklemem o dereceğim, hatta bankacılık uygulamalarında bankanın bizzat kendi klavye uygulamasını kullanırım. Cihazda olan gömülü virüs programını sık sık kontrol edip cihazı taratırım. Ben bu şekilde realme 8 cihazım ile 2 sene geçirdim android 13'te kaldı bırak ana sürümü güvenlik güncellemesi bile 1 seneden fazla oldu biteli. Sırf can sıkıntısına honor 90 dan beri takip ettiğim 400 gelince faizsiz 9 taksit kredi yakaladım diye aldım. Faizsiz kredi denk gelmese yüksek ihtimal halen kullanmaya devam ederdim eski cihazımı ki satmadım bile koydum kenara. Güncelleme diye ortalığı ayağa kaldıranlara bakınca ulan diyorum android 13 kullanırken ne yoktu 15 kullanıyorum şuan ne var? Tek değişen 13 yerine 15 yazması oldu o kadar. Bana cihazın ekstra getirilerime bakıyorum mesela daha iyi ekran, batarya, şarj, ses, işletim sistemi, donanım, kamera tonla şey ama yazılımla gelen ne kocaman bir sıfır. Yazılım artık bir şey getirmiyor. Şuramada yapay zeka buramada yapay zeka diye milleti kandırıyorlar başka bir şey yok. Çok lazımsa yapay zeka android 13 yüklü cihazımda chatcpt vardı her şeyi yapıyordum mesela. Hayat kısa çok düşünülecek bir şey yok alacan kullanacan. Bazı arkadaşları görüyorum üzülüyorum. Şöyle güncelleme almazsa markayı sildim böyle güncelleme almazsa yandılar şurdan güncellenmezse öldüler buradan güncellemezlerse bittiler. Gülüyorum sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Mi box konusunu da takip ediyorum orada da mesajlarınız var evet ikisi apayrı cihazlar ama orada mi box için 4 gözle güncelleme bekliyorsunuz 😃 bu biraz kendinizle çelişmek olmuyor mu? Android 11 de kaldı diyordunuz demek güncelleme bazen de herşeymiş ayrıca insanlar tabii ki de eleştirir burada 2 ya da 6 majör android olayından ziyade lansman günü bunu söylememiş olmaları sorun yoksa en baştan söylemiş olsaydı işte 2 majör android ve 3 yıl da güvenlik güncellemesi veriyorum o zaman kimse eleştirmezdi 400 zaten baz model onu direkt geçiyorum onun hakkı 2 majör olabilir 400 Pro için Honor Türkiye' nin yaptığı net yanlış ki tepe modeli Magic 7 Pro için bile 7 değil 4 majör android vereceği kesinleşti onda bile tüketiciyi alenen yanılttıquote:
Orijinalden alıntı: Buhar Abi
Sanırım tek benim umrumda bile değil güncelleme meselesi :) şu dakikadan sonra güvenlik güncellemesi bile almasa yine umrumda olmaz. Şaka yapmıyorum ister inanın ister inanmayın. Güncellemelerin artık bir şey getirmediğini hatta getirisinden çok götürüsü olduğunu düşünüyorum. Eski donanıma güncel yazlım sonrası kasmalar, donmalar, yavaşlamalar. Eski cihazlara planlı eskitme politikaları. Valla güvenlik güvenlik diyip duruyorlarda cihazın hali hazırda içinde gömülü ve veritabanı sürekli güncellenen bir virüs programı var zaten. Tekrar tekrar diyorum sen önüne gelen bilmediğin kaynaklardan apk yüklersen bedava maç izlim oyum hilesi yapayım bişileri bedavaya getireyim kafasına girip haydır huldur yükle babam yükle yapıp kenara koyarsan cihazı sabaha üzerine şirket açılmış üstüne mum dikilmiş şekilde telefonu bulman içten bile değil. Güvenilir kaynaklar hariç bir şey yüklemem, dışarıdan hele uygulama hiç yüklemem, play store'un kendi güncellemesini sürekli takip ve kontrol ederim. Geliştirici seçeneklerinden onu bunu açıp cihazı yol geçen hanıma çevirmem, şüphelendiğim uygulamayı play storeden bile yüklemem o dereceğim, hatta bankacılık uygulamalarında bankanın bizzat kendi klavye uygulamasını kullanırım. Cihazda olan gömülü virüs programını sık sık kontrol edip cihazı taratırım. Ben bu şekilde realme 8 cihazım ile 2 sene geçirdim android 13'te kaldı bırak ana sürümü güvenlik güncellemesi bile 1 seneden fazla oldu biteli. Sırf can sıkıntısına honor 90 dan beri takip ettiğim 400 gelince faizsiz 9 taksit kredi yakaladım diye aldım. Faizsiz kredi denk gelmese yüksek ihtimal halen kullanmaya devam ederdim eski cihazımı ki satmadım bile koydum kenara. Güncelleme diye ortalığı ayağa kaldıranlara bakınca ulan diyorum android 13 kullanırken ne yoktu 15 kullanıyorum şuan ne var? Tek değişen 13 yerine 15 yazması oldu o kadar. Bana cihazın ekstra getirilerime bakıyorum mesela daha iyi ekran, batarya, şarj, ses, işletim sistemi, donanım, kamera tonla şey ama yazılımla gelen ne kocaman bir sıfır. Yazılım artık bir şey getirmiyor. Şuramada yapay zeka buramada yapay zeka diye milleti kandırıyorlar başka bir şey yok. Çok lazımsa yapay zeka android 13 yüklü cihazımda chatcpt vardı her şeyi yapıyordum mesela. Hayat kısa çok düşünülecek bir şey yok alacan kullanacan. Bazı arkadaşları görüyorum üzülüyorum. Şöyle güncelleme almazsa markayı sildim böyle güncelleme almazsa yandılar şurdan güncellenmezse öldüler buradan güncellemezlerse bittiler. Gülüyorum sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 25 Haziran 2025; 15:56:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
4 sene sonra playstore dan uygulama yüklerken " bu uygalamayı yükleyebilmeniz için android 19 yüklü olması gerekmektedir " şeklinde uyarı alınca siz belki telefonu yine değiştirirsiniz ama değiştirmek istemeyenler ne yapacak?
Valla 2. nesil mi box var onu çok uzun ömür kullanacağım için baya eskide kaldı 11 de kalmıstı heralde. Uygulamaların desteğini kesmeyeceğini bilsem yine kalsın 11 de dert değil. Benim yazılım konusunda tek kuşkum uygulamaların desteği. Birazda muhabbet olsun diye takılıyorum, her sahip olduğum cihazın başlıklarında. Çelişmiyorum aslında kendimle. Çok yukarılarda yine dedim uygulamalar desteği çekmesin mevcut durumda güncelleme dert değil. Ben son 3-5 senedir android kullanıyorum hep iPhone kullandığım için orada bazı eski cihazlarda uygulama destekleri bitince cihaz çöp oluyordu. Korkum bundan baska derdim yok. Mesela mi box'a güncelleme gelirse suyu çıkana kadar kullanırım, korkum olmaz uygulamalar keser meser desteği diye.
4 seneye bu cihazların posası çıkar hocam. Başına neler gelir neler. Başta batarya ölür zaten. Güzel bir yerde değişmezse orjinal ekipman ile orjinal parça ile zaten o dakikadan sonra batarya bile kurtarmaz. F/P cihazları 3 sene kullanırım kafası ile almayan üzülür zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X