Merhaba ortalama 35000 bütçem var. Eşime ve kendime cep telefonu almayı düşünüyorum. Butceme gore arastirdigimda 2 model arasinda kaldim. Sizce honor 200 256 gb mı yoksa ön satışta olan 20 ocakta piyasaya cikacak olan poco x7 modelinimi tercih etmeliyim. Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 256gb mı poco x7 mi?

-
-
hızlı bir karşılaştırma yaptığımızda x7 nin önde olduğu bi alan neredeyse yok gibi. sadece 7-8 ay daha geç çıktığı için daha güncel bi model androidde de güncellik çok önemli ama ben honor 200 derdim.
-
Honor 200 derim. X7 nin honor 200 karşısında şansı yok. Bir cihazı en baz olarak önde götüren detay işlemcidir. En başta işlemcisi daha önde honor 200 ün. Honor 200 derim. Sadece şu konuda uyarı yapmak isterim. 256 GB her ne kadar yeterli gibi gözükse de 512 GB alın derim. Bslki bütçenizi aşıyor ama uzun vadede kullanabilmek açısından 512 GB tercih etmek daha mantıklı bir seçim olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Poco,Mi,Xiaomi bunlar aynı türevden olduğu için mi serisi telefonların kronik reklam ve virus sorunu olduğu için gözünüz kapalı bile olsa honor 200 seçin derim
-
honor 200'ün işlemcisi neredeyse yarı yarıya vasat.
burası nasıl teknoloji forumu bir de?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 2 Mart 2025; 14:8:53 > -
x7 de dimensity 8400 olduğunu sananların forumu mesela
hatta daha kötüsü muhtemelen teknoloji bilgisinden önce okuma anlamada problemi olup başlığı x7 yerine x7 pro olarak okuyup anla(yama)mış birinin gelip burada teknoloji bilgisi sattığı bi forum mesela aynı zamanda. gerçekten rezalet bi yer oldu burası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 2 Mart 2025; 14:38:9 > -
honor 200 ile x7 pro aynı fiyat, benzer fiyatta değiler ki neden alakasız kıyas yapmış arakdaş, x7 pro sandım.
22bine 12gb ram 512 hafızalı x7 pro hepsiburada'da ben de ona bakarken dolanayım bir buraya demiştim (:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 2 Mart 2025; 15:18:11 > -
dm lere bakamıyorum ama o bütçede alınacak cihazlar belli. ya x7 pro ya 14t alacaksınız pek başka alternatif yok. biraz çıkabilirseniz s24fe var üçü arasından seçim yapabilirsiniz. güncelleme desteği önemliyse samsung. ama 2025 yılında hala 25w le 1 saat şarj edersiniz. hızlı şarj gibi konularda xiaomi iyidir. genel toplamda 3ü de üzmez. x7 pro tercih edilebilir.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/944934-958540-983978/samsung-galaxy-s24-fe_xiaomi-14t_poco-x7-pro/
-
Anlık 22.100 hepsiburada satıcılı 12gbram 512hdd x7 pro siyah.
Bonus karta 350+ 125 de bonus geliyor.
Sanırım 21500'e fena iş olmadı. Samsungun hala 8gb ram koyması beni ayar ediyor, elimde 8gb telefon var boşta zaten 5.5gb ram kullanımda. Anlamıyorum niye böyle yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun.
androidde şu an ve önümüzdeki birkaç yıl için 8 de gayet yeterli. şu an 6 ile gidenler de var hatta belki bir iki seneye zorlanmalar başlar. 4 ün devri tamamen bitti evet ama 8 şu anda optimize bir sistem ile stabil bir şekilde sorunsuz bir bellek boyutu bence. ha tabi 12 çok daha uzun kullanım için daha rahat olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X