< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (38. sayfa)

-
-
İlk kurulumda da sms uygulaması yok. Ne gibi sorun yaşadınız? Google sms hem rcs sohbet hem de spam korumasından dolayı memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şöyle hocam,
bilgisayardan internet bankacılığına girerken bildiğiniz gibi cep telimize güvenlik için sms şifresi gelir.
fakat bazen sms şifresi gelmiyor, arka arkaya 4-5 sefer yeni şifre gönder dememe rağmen sms gelmiyor, ara ara olan bir sorun ama can sıkıcı.
Bankacılık sistemi en fazla taş çatlasın sms gelmesi 5 dakika gecikir, bu sorun öyle değil, yeri geldi 10-60 dakika arası bekledim, tık yok.
honor 200 e özel bir sorun olduğunu düşünmüyorum, çünkü eski tel de de bu sorun vardı.
fakat honor 200 ün farkı diğer sms ler de gelmedi.
tek bir çaresini buldum, eski tel de de yeni tel de de telefonu yeniden başlatınca düzeliyor, birikmiş sms ler akmaya başlıyor, bir kaç gün düzeliyor sonra sorun tekrarlanıyor, bu sorun arada sırada da olsa hemen hemen her hafta tekrarlanıyor, can sıkıcı bir sorun.
"Google mesajlar" ı kullanıyorum, acaba sorun bu uygulamada mı ?
Eski tel de de bu sorun vardı, yeni teli kurarken eski telden yeni tele aktar şeklinde kurulum yapmıştım,
bu aktarmayla eski tel de ki bir hata yeni tele de geçmiş olabilir mi ?
telefonu sıfırlayıp yeni kurulum yapmak (eski tel den yeni tele aktarım yapmadan) çözüm gibi duruyor, ne dersiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 6 Eylül 2024; 1:17:59 >
-
Google sms uygulamasının ön belliğini temizleyin isterseniz ama başıma gelmediği için bilmiyorum. Hangi bankada sorun yaşıyorsunuz? Kullanıyorsam denerim.
yapı kredi b.
-
yapı kredi b.
uygulamanın ön belleğini sildim.
verileri sil diye bir seçenek daha var, ona da gerek var mı ?
verileri sil dersem geçmiş mesajlar mı silinir ?
-
Evet silinir hocam. Müsait zamanda sizin için deneyeceğim
teşekkür,
teli sıfırlamaya karar verdiğimde; sıfırlarken sim kartı çıkarmaya gerek yok değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 6 Eylül 2024; 1:30:2 > -
Yok hocam. Kişiler google yedekliyse sorunsuz yaparsınız
Dxomark güvenilir değil bence. S23 ultranın kamera iyi değil. Geçen sene vatan bilgisayarda bakmıştım. Gsmarena da çekilen fotoğrafların orjinali var. Kendiniz kıyaslayın 200 pro ile
teşekkür, ön belleği silince banka sms mesajı geldi, bakalım sorun tekrarlayacak mı ?
göreceğiz.
-
İnşallah olmaz, uygulama bazlıysa çözülür
tamam ama kafamda soru işaretleri, telefonu yeniden başlatınca da ön bellek sıfırlanır, ben teli yeniden başlattığımda sorun düzeliyor gibi görünüyor, 1 hafta içinde hata tekrarlanıyor, sürekli bir döngü halinde, yani bu gerçekten çok saçma bir hata, anlam veremiyorum.
-
-
Geri bildirim oluşturun genel bir sorun olabilir. Gmailde bildirim gelmeme sorunu vardı çoğu kişi şikayetçiydi.
-
anlaşıldı hocam, sms gelmemesinin sebebi banka değilmiş, google mesajlardaki hataymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 6 Eylül 2024; 12:59:14 > -
1.25GB yazılım güncellemesi geldi. Sürüm 8.0.0.162
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 6 Eylül 2024; 13:27:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X