Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Night King , draqpit42 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.598
Cevap
153
Favori
305.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Swiftkey klavye ayarlardan yaparsın. Ayarlara klavye yazınca çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rather_34 -- 4 Eylül 2024; 14:21:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rather_34

Swiftkey klavye ayarlardan yaparsın. Ayarlara klavye yazınca çıkar.

Klavye ayarlarındaki android varsayılan titreşimi kullan dediğimde klavye de titreşim oluyor ama menü tuşlarında ve arama için numara girerken hala bir titreşim yok. Herkeste aynı durum varmı ?

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Captain_tsubasa01 C kullanıcısına yanıt
    İphone un bataryasını katlayıp böler. 100w turbo şarj şahane birşey. Benim eski telefonum s20fe idi. Sabah şarjdan çıkarınca akşam 7yi zor görüyordu. Şimdi honor ile ertesi gün öğleni görüyorum neredeyse.

Batarya fark etmez diyen arkadaşı dikkate alma. İPhone ile şarj aletine bağımlı yaşamak gerekiyor.

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt
    Sana cevap yazan arkadaş honor kötülemek için burada sanırım. Huawei sağlık uygulaması ile tabi ki kullanabilirsin. Honor 200 / 200 Pro Ana Konu ben Huawei watch gt4 kullanıyorum gayet güzel çalışıyor.

Honor sağlık honor saatleri bağlamak için var.

• bfi kullanıcısına yanıt
    Bu durum benim de dikkatimi çekti aynı durum bende de var hocam.

• haqoco kullanıcısına yanıt

Mail attım gelen yanıt aşağıdaki şekilde. Lakin 3 tuşla gezintide de titreşim çalışmıyor. Sizde de aynı durum mevcut ise genel bir durum o zaman. İllkez bir telefonda böyle birşeyle karşılaşınca tuhaf geldi bana. Ayrıca o zaman sistem dokunuşları ayarıne işe yarıyor onu da anlamadım.

Honor 200 modeli sistem dokunuşları seçeneği sadece 3 tuşla gezinti için geçerlidir. Aramalarda tuşlar titreşimi desteklememektedir. Belirttiğiniz özelliklerin kullanılabilmesi ve eklenmesi sizin için önemli olduğunu anlıyorum. Bu özelliklerin eksikliğinin rahatsızlık verdiğini ve kullanım deneyiminizde zorluklar yaşadığınızın farkındayım. Ürünlerimizi geliştirme sürecine ilgi gösterdiğiniz ve katıldığınız için çok teşekkür ederiz. Arzu ve isteklerini geliştiricilerimiz için kaydettik. Belki gelecek güncellemelerde geliştiriciler isteklerinizi dikkate alarak daha iyi bir deneyim için değişiklik yapacaklardır.

Ayrıca sanal klavyede titreşimi ayarlayabiliyorsunuz. Bu ayarı yapmak için Ayarlar-Sistem ve Güncellemeler -Dil ve Giriş-Microsoft SwiftKey Klavyeye tıklayın ve yeni açılan menüde Ses ve titreşime tıklayın ve Tuş Basışı Titreşimini ayarlayın.

HONOR Destek Ekibine başvurduğunuz için teşekkürler.

• Rather_34 R kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Eski telefonunuz neydi? Bir de genişi neden beğenmediniz? A55'te 0.5x'ten direkt 1x'e atlıyor. Honor'da ara değerler de var diye biliyorum. Pro ile düz'ün tele sensörü aynı olmalı. Tele sensör 2.5x olmasına rağmen 10x çekimlerini de kurtarıyor. Dolayısıyla evet %100 croplu foto işimi görür. Kamera olarak A55'in eksiği tele sensörünün olmayışı çünkü.

Hocam sadece telefon tuş takımında titreşim yok diğer tüm gezintilerde titreşim var çok ilginç gerçekten.

Menu tuşlarında titreşim var ben de nerden yaptım hatırlamıyorum. Arama tuşlarında titreşim yok bende de

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, bu telefonla saatin uzaktan deklanşör özelliği çalışıyor mu kamerada? Androidde sadece Huawei'de bu özellik aktif oluyor diye biliyorum ama malum Honor Huawei aynı gibi. Kontrol edip söylerseniz sevinirim.

Honor sağlık uygulamasına Huawei saat bağlayabiliyor muyuz diye sormuştum?

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Huawei watch gt3 pro saatim ile şimdi kontrol ettim de saatte kamera simgesi kaybolmuş durumda çok ilginç gerçekten mate 20 de saatten deklanşör özelliği çalışıyordu, ha hiç kullanmadım ama evet bu özellik vardı şimdi saatte kamera uygulamasını bulamıyorum.

• Aliexpress'ten kılıf alıpta memnun kalan, mümkünse fotoğraf örnekleri ile öneride bulunacak olan varsa çok sevinirim. Nillkin markasını bekliyorum kılıf çıkarsın diye ama ne zaman çıkar belirsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de hiçbir şekilde titreşim yok Hocam :)

• Rather_34 R kullanıcısına yanıt

Hocam hatırlarsanız lütfen yazın. ikinci maili attım 3 tuşda da titreşim yok diye. bu kez tuşlarda da titreşim özelliği yoktur diye yanıt geldi.

Huawei ile ayrıldıkları için bazı özellikleri kapatmışlardır muhtemelen. Sadece Huawei telefon destekliyordur.

Ultra zeka önce yazılanı okumayı öğren. Honor kötülemek ne alaka senin gibilere illet oluyorum iyi ki blok var.

Teşekkürler, sayenizde belki de cevabını hiçbir yerde bulamayacağım bir bilgiye ulaştım. Bu konuda Honor=Huawei değilmiş demek ki. Ben çalışır sanıyordum.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.