Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: F01-740d , Dağılın Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
6.588
Cevap
153
Favori
305.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

S23'e göre nasıl buldunuz peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr James Wilson

S23'e göre nasıl buldunuz peki

Hem S23 hem plus kullanmis basic bir kullanıcı olarak diyebileceğim, benim hayatımda kullandigim en iyi cihazlar arasındadır her ikiside. S23 kompakt ve hafif oluşu, plus olanı uzun ekran süresi ile ve oneui arayüzü stabilitesi ile beni cezbetmisti.

Honor 200 arayüzüne değinecek olursak, benim gibi daha basit daha düz kullanıcılar icin karmaşık olmayan, detaysız arayüzü ve kolay kullanımı ile soft kullanıcılar icin oldukça tatmin edici. Bundan önce zaten x9a ve honor 90 kullaniyordum magicos 8 bence gayet stabil calisan bir arayüz.

Oneui arayüzüne alisan birisi icin arayüz basit kaçabilir ama ben memnunum. Ozellikle cihazın inceliği hafifligi kompakt oluşu cok hosuma gitti.

X6 pro da kullandim 2 defa, tam tekrar Poco ya dönecekken arayüz sorunlarinin devam etmesi nedeni ile bu cihazı tercih ettim ilk günkü izlenimim oldukça isabetli bir karar vermişim diyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menalos -- 3 Eylül 2024; 23:48:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Menalos kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam güzel günlerde kullanın :)

• Huawei p30 pro dan Honor 200 e geçmeye değermi arkadaşlar? Üzerine yaklaşık 10 bin falan vermem gerekiyor ne dersiniz??

• Safsata60 S kullanıcısına yanıt

Değer hocam. daha güncel telefon ve işlemci platformu, ram-depolama, batarya, 120Hz ekran, 5G ve e-sim desteği vs. gibi artıları var.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• Arkadaşlar merhaba hali hazırda iPhone 13 kullanıyorum ama telefonumu satmayı düşünüyorum şu sıralar bataryasından da memnun değilim bir süredir bu telefonu takip ediyorum sizce mantıklı olur mu kullananlardan fikir alabilir miyim ?

• Menalos kullanıcısına yanıt

Güle güle kullan hocam çok güzelmiş. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii. Ben Zümrüt yeşilini daha çok cafcaflı buluyorum. Büyük ihtimalle Zümrüt yeşil alıcam. Biraz daha bekliyorum belki kulaklık falan eklerler.

• Captain_tsubasa01 C kullanıcısına yanıt
    Batarya olarak çok çok memnun etmez, kullanıma göre yetebilir ama hızlı şarj var gün içinde 10 dakika bile şarj edebilecekseniz size çağ atlatır.

• Captain_tsubasa01 C kullanıcısına yanıt
    Telefondan beklentini söylersen yorum yapabiliriz. Şarj dışında beklentim nedir?

• Rather_34 R kullanıcısına yanıt

Hocam kamera ile pek işim yok açıkçası sosyal medyaya hergün birşeyler yüklemem arada daha çok şarj olsun içerik tüketirken ısınma olmasın günlük sosyal medya da bana şarj yetsin yeterli düz kullanıcıyım aslında iPhone da ısınma fazla açıkçası bu hoşuma gitmiyor batarya da yeterli gelmiyor

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

E hocam haklı eşiniz. Bilmediğiniz bir alandaki üründe fiyat çok fazla düşse siz de şüphelenmez misiniz :) Biz bazen bildiğimiz işlerde bile çok düşük fiyat alınca şüpheye düşüyoruz. Bu PWM değerini de yeni yeni firmalar paylaşmaya başladı 3-5 sene önce hiç dillendirildiğini hatırlamıyorum. Fakat göz sağlığı için önemliyse buna da dikkat etmek lazım. Ben A55in adaptif göz korumasını kullanırken gözüm başım ağrıyor gibi oluyordu, o yüzden manuel'e çekmiştim. Fakat son güncelleme ile düzelttiler, şuan adaptifteyim yine.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Bu cihazdan önce yüksek pwm değerli bir cihaza geçince anlamıştım kendimde hassasiyet yok sanıyordum ama kullanınca insan rahatlıyor. :)

• Rather_34 R kullanıcısına yanıt

Hocam detaylı bir kamera incelemesi gelir mi o zaman? Gerçi siz pro modeli kullanıyorsunuz ben düz modele odaklıydım ama düz modelle aynı ana kamera sensörüne sahip olan A55 kullanıyorum. Kamera odaklıyım, eski mesajlardan fiyat kurbanı olduğumu görebilirsiniz. Kamerasını geçmeye değip değmeyeceği noktada detaylıca yorumlarsanız çok sevinirim.

• Çinliler bu PWM işine uyandı. Bir kaça sene içinde Apple ve Samsung bu yüksek PWM yi önemli bir özellik gibi sunacak gibime geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihazın pil performansı beni cidden şaşırttı. 120 hz de kullanıyorum herhangi bir kısıtlama yok, kokluyor resmen :))

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasilyus

Hocam detaylı bir kamera incelemesi gelir mi o zaman? Gerçi siz pro modeli kullanıyorsunuz ben düz modele odaklıydım ama düz modelle aynı ana kamera sensörüne sahip olan A55 kullanıyorum. Kamera odaklıyım, eski mesajlardan fiyat kurbanı olduğumu görebilirsiniz. Kamerasını geçmeye değip değmeyeceği noktada detaylıca yorumlarsanız çok sevinirim.

A55 düşünürken bu cihaz dikkatimi çekti, verdiğim linkte kamera karşılaştırması var, ben honor 200 zü daha çok beğendim.

Dariusz Techyoutube
    Honor 200 vs Galaxy a55. The New Portrait Camera King!
    https://www.youtube.com/watch?v=1h3SAFDQzGo&feature=youtu.be

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Pro da omnivision ovh9000 sensör var 1/1.3 inch. Bir pikselin boyutu 1.2 micron.
    Düz modelde Sony imx 906 sensör var 1/1.56 inch. 1 pikselin boyutu 1 micron. Gündüz çekimlerinde fark olcağını sanmam. Yeterince ışık alır. Kontrastlı çekmesi sensörden kaynaklı değildir bence. Jpeg düzenlemesiyle ilgilidir. Önemli olan detayları görmesi. Gece çekiminde biraz 8erformans kaybı olur. Ama arada devasa fark olmaz. Gsmarenada düz modeli inceleselerdi bakacaktım çektiği fotoğraflara. Pro model de çok farklı çekmiyor. Kullandığım önceki telefonda 1/2 inch sensör var gündüz detay çekmesinde neredeyse fark yok. Çok az renk canlılık farkı var o da yine jpeg işlenmesiyle daha çok ilgilidir. Demeye çalıştığım pro modelle arada çok fark olmayacaktır. Kamerasının üzeceğini sanmam. Geniş açısı zaten proda da kötü. Kullanılmaz. Zoom kamera iki modelde de aynı biliyorum. Proda Sony imx 856 olduğu bilgisine ulaştım düz modelinkini bulamadım. Ön kamera eh denecek kadar. Ama leş değil kesinlikle. Fırsat bulduğumda %100 crop lu foto yüklerim. Teşhir ürününe bakma şansın varsa mutlaka bak bence.
    Pro modele bazı yerlede flagship demişler. Alakası yok. Premium da hissettirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rather_34 -- 4 Eylül 2024; 12:57:42 >

• Telefonda menü tuşlarına bastığımda ya da arama için rakamlara tıkladığımda titreşim olmuyor. Ayarlar-sesler ve titreşim-diğer ayarlar da sistem dokunuşları seçeneği var aktif ettim ama yine de tuşlara dokunduğumda titreşim geri bildirimi olmuyor. Farklı bir ayarı mı var ?

• bfi kullanıcısına yanıt
    Bug olabilir

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.