Şimdi Ara

Hong Kong

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    24 Nisan' da Hong Kong' a gideceğim. Gelirken kendime bir adet iphone 6s alacağım biraz araştırdığımda. Kowloon Nathan Road da uygun elektronik mağazaları varmış. Apple store haricinde güvenebileceğim telefonlarında herhangi bir sıkıntı olmadan alış veriş yapabileceğim bu bölge civarında nereden alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben çinde yaşıyorum bende hongkongdan almıştım 5s'i ama apple storeden almıştım size öneririm apple store tercih etmeniz çok rahat ayırt edemiyecek şekilde sahtesini yapıyorlar.
  • Apple.hk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsim Sha Tsui'de Bir Cami var.Cami'den sahile doğru yürüdüğünüzde girişinde Dovizcilerin olduğu bir bina göreceksiniz.O binaya girin ikinci ve ucuncu katlarda Telefon ve elektronik ürün satan cok dükkan var.İkinci katta bir Türk arkadasında dükkanı mevcut.Ayrıca bir arka caddede Apple store mevcut.
    Tavsiyem Hong Kong ve Çin'de İkinci el yada Refublish ürünleri çok rahat sıfır diye satabiliyorlar.İyice kontrol edin.Hong Kong güzeldir tadını çıkartın.Sokakta sigara içmeyin.Yere çöp atmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usa seyahat
    geçen yıl açıldı
    Bulgaristan Tax Free
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.