Şimdi Ara

*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kadyr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.388
Cevap
132
Favori
267.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
30 oy
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Isınmada sorun yok ise niye değiştiriyorsunuz ki, benim evde 2 tane de aynı taraf giriş çıkış petek var ama petekler 80 cm o nedenle öyle bağlamışlar, onlarda da sorun yok, Peteklerin altının iyi ısınıp ısınmaması kombinin yanmasına bağlı değişiyor, kombi termostat nedenli yan sön yaptığı için zaten petek altlarının üstlere göre soğuk olması çok normal, ben hiç termostatsız kombi kullanmadım, o nedenle ben ısınmama bakıyorum, peteğin altının soğuk olup olmaması çok önemli olmuyor. Şimdi merakımdan 90x90 ve 110x50 cm lik iki peteği kontrol ettim her ikisi de alt taraflar daha soğuk, ancak 90x90 olan peteğin alt kısmı 110x50 olana göre daha soğuk.

Mutfak Hariç Hepsi Açık.

Alt Kat Yakmıyor.

T3R 23 derece sabit.

2022 Kasım 50m3 // 2021 Kasım 67m3

2022 Aralık 61m3 // 2021 Aralık 89m3

2022 Ocak - 126m3 // 2023 Ocak 121m3

2022 Şubat - 179m3

2022 Mart - 143m3

2022 Nisan - 161m3

2022 Mayıs - 39m3

• Arkadaşlar termostat 1 hafta kapalı kaldı yaşlılar termostatı kapatamayınca şarteli indirmiş saat 5 gibi açtım 23 te manuel çalışıyordu sürekli termostat saat gece 3 oldu hala evi 23 derece yapmadı 21.5 yapıyor bırakıyor birde ikide bir saat tarih filan soruyor elime alınca bozulmuş olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Saat tarih soruyor ise piller temassızlık yapıyordur, saati tarihi ayarlaman lazım, maalesef bir çoğunda olan kronik sorun, hele programlı kullananlarda herhangi bir nedenle giderse saati sıfırladığı için program saatleri doğal olarak saçma sapan oluyor. Yani sıfırladığında 00:00 gördüğü iin oradan saati baz alarak programa devam ediyor, Allah tan programı sıfırlamıyor.

Tam leşci adamların arasında kalmışsın şikayet etsen haklı çıkarsın normalde yakmaları lazım ama 120 TL çok diyen adam -10 olsa yine yakmaz glb :)

Alttan giriş çıkış çok fark eder 50 de benim peteklere el değmiyor her yeri aynı.

Dün merakımdan deneme yaptım termostat yokmuş gibi kombiyi 40 aldım 24 saat yaktım hem yakıt biraz arttı hemde ev ısısı daha düşük oldu ,ot ile 50 de çalıştırıyordum kombiyi ev daha sıcak ve yakıtta 50de yakmama rağmen daha tasarruflu oldu, eğer 50 de yaksa idim kombiyi muhtemelen 2 mt3 daha fazla yakardım.
    Normal 0.2 hassasiyetli ot kullanıyorum t3r nin hem konforu daha iyi olcak belkide azda olsa tasaruf sağlayacak düşüncesindeyim en azından kombiye daha ılık su gider ve alev boyunu fazla yükselmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazin44 -- 9 Ocak 2023; 12:34:6 >

Yalıtımsız ve kuzey bir ev ise ot daha fazla bile yaktırır hocam. Isı kaçağı olacağı için sürekli yakacaktır kombiyi sizde 50-60 da çalıştırıyorsanız fatura kabaracaktır.

merhaba hocam, tasarruf sağladı mı?

Hocam internette araştırdım ama bulamadım. Termostatı ilk aldığım gibi fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim ogrenme moduda sıfırlansın istiyorum.

Parametre ayarlarına girdikten sonra 16FS ayarını 1 yapın.

*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları

Bu konuda detaylı bir paylaşımı haftasonu yazacağım. Alt katımdaki komşum ile şartlarımız kullandığımız kombi birebir aynı. 2 haftalık değerlendirme yapıp paylaşacağım.

Ford Kuga Stline
  • Merhaba arkadaşlar
    Ferroli kombiye, t3r için bağlantıları yapabileceğim ve proğram ayarlama yapabileceğim klavuz veya yardımcı olacak arkadaş varmı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu arkadaşlar 2. El satan cihaz boşa çıkaran olur vs msj atarsa sevinirim !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Montajını yaptım, kombinin ekonomi modu var otomatik 50 derecede çalışıyor ona aldım ve çalıştırdım.

Cihaza herhangi bir ayar yapmadım manuel mod da 24 dereceye ayarladım masanın üstüne koydum.

Saatlik ayarları nasıl yapıyoruz ben haftanın her günü belirli saatlerde sıcaklık ayarlamak istiyorum.

Başka bir önerdiğiniz ayar var mı ?

şimdi kullanma kılavuzunda N+L olana elektrik bağlıyoruz anladığım kadarıyla fakat yine anladığım kadarıyla elektriği kombiden alın gibi sistemi çizmişler? direk sigorta panelinden alsam ne olur?

*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.