|
Honeywell Akıllı Termostat İnceleme, Merak Edilenler (85. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar petek sıcaklığını bende ayarlayamıyorum.Termostat aynı sizdeki sistem gibi her şeyi kendi yapıyor.Birde güç sınırlaması dediğiniz tam olarak ne oluyor.
-
Sizin kullandığınız termostat marka ve model nedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142023457
Viessmann vitodens 100 26 kw dokunmatik ekranlı model için bu dediğimi yapabilirsin
Normalde kombi 26 kw bu güç maximum gücüdür kombinin. Bu maximum gücü düşürebilirsiniz. Ben şu an 13 kw da kullanıyorum. Gayet yeterli geliyor. Petek boyunun bir buçuk katı kw yeterlidir. -
Arkadaşlar neden cevap alamıyorum anlamadım. Rica etsem müsait olanlar cevaplayabilir mi ?
T3R modelinde parametrelerde 170p kısmını 1 yaptım. 19 gün geçti optimizasyon simgesi yok. Auto modda yapmam gereken başka birşey varmı ? Hata nerede ?
Bunu amazomdan alırken büyük bir grup almıştık. Ben birlikte sorar öğrenirim diye düşündüm ama bir anda yok oldular :)) sesleniyorum size geri gelin :)
quote:
Orijinalden alıntı: DespotHkn
Arkadaşlar neden cevap alamıyorum anlamadım. Rica etsem müsait olanlar cevaplayabilir mi ?
T3R modelinde parametrelerde 170p kısmını 1 yaptım. 19 gün geçti optimizasyon simgesi yok. Auto modda yapmam gereken başka birşey varmı ? Hata nerede ?
Bunu amazomdan alırken büyük bir grup almıştık. Ben birlikte sorar öğrenirim diye düşündüm ama bir anda yok oldular :)) sesleniyorum size geri gelin :)Oda termostatı üzerinde fazla derece değişikliği yaptiysaniz optimizasyonun açılması gecikir. Bence ilk başta kapatın. Haftalik bir program yapın ve daha da ellemeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: DespotHkn
Bunu amazomdan alırken büyük bir grup almıştık. Ben birlikte sorar öğrenirim diye düşündüm ama bir anda yok oldular :)) sesleniyorum size geri gelin :)Ben de 1 hafta oldu alalı. Biraz fazla kurcaladim. Çalışıp çalışmadığıni merak ettiğim için. Ayarladigim ısıda sabit tutuyor. Buderus rc10 vardı. Kafasına göre takılıyordu. Konforlu bir ısıtma görmedik onunla. Buderus gb062 ile kullanıyorum. Servis ayarlarından pompayi termostat kumanda etsin seçeneği ile termostat kombiye daha iyi hükmeder oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende 1 haftada çıkmıştı ama sonrasında birçok kez en iyi ısınma ve yakıt tüketimini tespit edebilmek için derece ve program değişiklikleri yaptım 1 haftadır falan sabit kullanıyorum henüz çıkmadı bende de
Programı yaptım daha sonra 170p yi 1 yaptım sonrada bir yere bıraktık resmen 1 yada 2 kere dokunmuşumdur. Bir sıkıntımı var ben mi beceremedim anlamadım ki. Acaba dediğiniz gibi pilleri çıkarıp tekrar takıp işlemi tekrar mı yapsam? Çünkü bu işi pek çözemedim ben. Geçmiş mesajlarda bile en fazla 10-15 güne çıkmış bizde tık yok :).
Cevaplar için ayrıca teşekkürler
Ben alalı bir ayı geçti ilk alanlardanım neredeyse ama henüz çıkan birşey yok hocam. İşini yapıyor sonuçta dert etmeye gerek yok bence. Ben 17 yerine 18 i 1 yaptım enson 6 gündür onu deniyorum 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
demek ki benim gibi müzdarip biri daha var :) üstadım sonuçlarını buraya yazarsan memnun olurum. Merakla bekliyorum
Bende bugün açtım 170 kismini ve 180 kısmının ikisini de 1 yaptım. Programlarim 21.5 ve 22 olarak ayarladim. Dikkatimi çeken şey şu. Mesela oda 22 derece gösteriyor, harici bir termometrem var o da 22.2 gösteriyor. Termostat 22 ye ayarli. Arada bir kombiyi atesliyor. Ateşledigini alıcı modül uzerinde ikinci yesil ışıkdan anlıyorum. Bakıyorum 40-45 derece arasında kombi yanıyor. Kombim normalde 55e ayarlı. Ancak ekranlı termostatimda alev simgesi yok. Çevrim sayısıni 3 e ayarlanmıştım. Simdi tekrar 6 ya ayarladım. Belki de ondan bu kadar sık devreye giriyor. Bakalim göreceğiz. Hoşuma giden kismida termostati ayarladigim sıcaklıkta sabit tutması. Önceden buderus rc10 vardı. 22 ye ayarladigim zaman kombi devreye cok gec giriyordu. Sürekli pompa çalışıyordu. Simdi pompa gerektiğinde devreye giriyor.
Bu arada takali tam 1 hafta oldu. Optimizasyonu dedigim gibi yeni açtım. Havalar da iyi gidiyor. Bir haftada tam 14 metreküp gaz harcamışım. Banyo ve ocak dahil. (sicak suyu cok kullanıyoruz bu arada)
Buderus gb062 de sicak suyu hazirda tutma sıcaklığıni 45 e ayarladım (önceden 55idi) sıcak su hazirlama dongusunu 35 dakikaya ayarladım (önceden 20 idi)
Servis menüsünden pompaya termostatin kontrol etmesini seçeneğini ayarladım.
-
merhaba değerli arkadaşlar. sistemimde hem petek hem yeden ısıtma var. kazanın yüksek ısıya çıkmasını istemiyorum, en fazla 50 de kalmalı. kazanın kullanma kılavuzunda opentherm bağlandığında kazan sıcaklığı menüsü belirir yazılı. bu maksimum sıcaklığı belirleyebileceğim anlamına mı geliyor sizce? yardımınızı bekliyorum. kazanım elco thision bu arada. saygılarımla.
-
Amazon’dan t3r modelini sipariş vermeyi düşünüyorum. Acaba linkte ki ürün t3r modeli midir? Sayfa da gerekli bilgiyi bulamadım.
-
pek çok kişiye t3r kablosuz geldi ama arada bikaç kişiye kablolu gönderilmiş. neye göre kime ne gelir bilmiyoruz. amazon sadece ücretsiz iade hakkınızla iade edebilirsiniz diyor. iade de gümrük ve kargoyu iade ediyorlar mı bilmiyorum, yurt dışı iadem olmadı şimdiye kadar.
Öncelikle cevap için teşekkürler. Müşteri hizmetleriyle yazıştım ancak ilk başta net bilgi yok deyip sonrasında kablosuz modeli olduğunu belirtti. Pek güvenemedim. Birde mail attım bakalım ne diyecekler.
-
Cevabınız için teşekkürler.Birde bu tr3 termostadı opentherm soketine bağlarsak Y87RF2008 gibi modülasyonlu çalışır mı?
-
modülasyonlu modeli t3m. kılavuzda öyle yazıyor. ama ilanda t3/r3r/t3m demiş. şimdiye kadar alanlardan en azından buraya t3m geldi diyen olmadı. t3 yada t3r geldi.
Hayır -
quote:
Orijinalden alıntı: crowlerpek çok kişiye t3r kablosuz geldi ama arada bikaç kişiye kablolu gönderilmiş. neye göre kime ne gelir bilmiyoruz. amazon sadece ücretsiz iade hakkınızla iade edebilirsiniz diyor. iade de gümrük ve kargoyu iade ediyorlar mı bilmiyorum, yurt dışı iadem olmadı şimdiye kadar.
İadelerde kargo ve gümrük ücretini iade edeceklerini ifade eden mail atmışlardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X