Yabancıların bizi hor görüp hakeme yüklenmesinden nefret ediyorum nefret nefret nefret nefret!!!
Hakem çok adildi bence
"Yer Uçağı" dedikleri işte tam da budur!!!
Altından geçicen teyzecimmm
@ABABA2307: resimdeki yer uçağı 70 model civic
Ne ulen, b.k mu var aşşaa'da???
ben yokken sayfa bile atlatamamışsınız, size hiçbir şey demiyorum
Ben de 21 Temmuz-23Ağustos arası izindeydim ama bu 7. sayfa bayaa bi elastik çıktı. Uzadıkça uzuyor mübarek.
Oşşt, ibliss!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
Oşşt, ibliss!!!
köpekbalığıkarayaçıktı.jpeg
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
Oşşt, ibliss!!!
köpekbalığıkarayaçıktı.jpeg
Meşhur Olduk Millet!!! Aşağıdaki mesajı Ford Forum'unda buldum. O arkadaş da benim gibi "Her Soru İçin Bir Konu Açmayalım" diye bir konu açıp içine yazmış. Çok duygulandım Billahi...
"Arkadaşlar her basit soru için konu başlığı açılıyor ? Bu sorularınızın cevapları mutlaka vardır. Burdaki amaç bilgi paylaşımı... Herkes gelişigüzel konu başlığı açarsa forum kirlilikten geçilmez.. Biraz önce honda cıların forumuna baktım. HONDACILARIN KIRAATHANESİ diye bi başlık altında toplanmışlar. Güzel bişi.. Lütfen duyarlı olalım.
Forum yöneticileri... Bu mesajı belli bir süre sonra lütfen siliniz... Teşekkürler... "
2005 civic es otom.vit sunroof 49000km de 23250 aldım.sizce fiyat nasıl.lpg taktırmayı düşünüyorum ankarada önerebleceğiniz servis ve marka var mı teşk .
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Fiyat iyi. Darbe, ihtilal, boya badana yoksa süper. Ben LPG karşıtıyım, öneremiyeceğim. Antalya'da olduğum için de servis öneremiyorum ama forumda "Ankaradaki Servisler" gibi açılmış bir konu var zaten.Adres ve tel. no.lar vardı orda.
Bul markayı al parayı
windows vista, vw'e cuk oturmuş, bilin bakalım neden tartışmaya açıyorum