Şimdi Ara

Hondacilar bi gelin hele ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fd6 kasa hondayi abarta abarta sukadar iyi bukadar iyi cok iyi yol tutuyor cok konforlu cok hizli iyi donanimli filan filan hayal dunyasinda yasayan hondacilar evet evet size diyorum

Bi arabaya konforlu demek icin ne gerekiyor bi onu bi soyleyin

Fiatdan hic bi farki olmayan bi araba linea neyse fd6 da o

Bana desenizki sorunsuz motor (sanki diger arabalar hergun motor yiyor) ki turbosuz zaten ne sorunu olacak...

Hele yalitim o arabayi almamak icin bile gecerli sebeb muzik acmadan uzun yol yapacaksaniz vay halinize###

Malzeme kalitesi berbat heryer soyuluyor ozellikle vites direksiyon kapi iclerindeki plastik kisimlar

Yol tutus hic yok resmen araba devrilecekmis gibi saga sola yatiyor

Vs vs bu aracin fiyati neden yuksek hele bi geliverinde yazin suraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Linç ederler kardeş seni

• fd6 zamanında da tipinin güzelliği haricinde bi numarası yoktu, ancak o zaman rakipleri çok iyi değildi.şimdi o kadar para etmesinin pek anlamı yok.
  • Piyasasından dolayı arabayı alamayınca ağlamaya gelmiş. Bi emzik uzatın arkadaşa. 2008 de çıkmış aracı 2017 de gördüğü arabalarla kıyaslıyordur Allah bilir. Neyse seni kumuna davet edıyoruz kale falan yap hadi.
  • Dönemine göre iyi araç idi ama bu piyasada balon gibi şişen boş araçlardan biri.

• Edemezler cunku hondanin verdigi urun ile istedigi fiyat dogru orantili degil adamlar dizel ile ayni fiyata benzinli araba satmaya kalkiyor bunun mantigi tuketicilerde ozellikle apachi tayfasinda iki modifiye 2 vututut icin alip markayi goklere cikariyorlar

Bi tanidigim hondada honda diye israr edince aldirmamak icin elimden geleni yaptim gene gitti aldi sonuc bana gore husran ama o kabul etmiyor bu neyin kafasi anlamadim

• HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Dostum git bi fiyatlarina bak bakim 2017 araclarla ayni fiyati usteyenler var ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Dostum git bi fiyatlarina bak bakim 2017 araclarla ayni fiyati usteyenler var ?

Fiyat konusunda diyebileceğim birşey yok sıfırı zamanında 39 bın di şuan 50 den başlıyor ancak dönemine göre oldukça güzel bir araçtı ozamanlar aşırı derecede donanım barındırmıyordu bız 10 yıldır kullanıyoruz bi eksiğini görmedik sadece eksi yönünü söyle dersen ses yalıtımı derim onun dışında Allaha şükür tık demedi insanların Honda seçmesındekı temel faktörüde bu zaten sorunsuzluğu olmasa diğer markaların fıyatlandırmasına oranla satamaz. Siz örneği vermişsiniz alacak olana mani olamazsınız ki zaten kimsede size zorla Honda alın demıyor sız yönlendirirsiniz gerisi parayı harcayacak olanın kararı. Zamanınde 80 bıne satılan s2000 şuan kazadan çıkmışları 120-130 bin gel gelelim kendi klasında rakıbıde yok yanı. İt gibi kullan tık demiyor yapacak birşey yok geçen gün jazz fıyatlarına baktım 45-40 bın çekmişler 2003-04 lere genel olarak böyle yani bu markanın piyasası alanda bilerek alıyor.

• Yazma tarzına bak seviye sıfır, eğitim seviyesine paralel

• quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Edemezler cunku hondanin verdigi urun ile istedigi fiyat dogru orantili degil adamlar dizel ile ayni fiyata benzinli araba satmaya kalkiyor bunun mantigi tuketicilerde ozellikle apachi tayfasinda iki modifiye 2 vututut icin alip markayi goklere cikariyorlar

Bi tanidigim hondada honda diye israr edince aldirmamak icin elimden geleni yaptim gene gitti aldi sonuc bana gore husran ama o kabul etmiyor bu neyin kafasi anlamadim

Nickinize uyumlu msj attım aslında dediğiniz gibi civic çok ta espirisi olmayan bir araç. Sıfır fiyatına hadi göz yumabilirim ama ikinci elde fiyatları aşırı abartılı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.