Şimdi Ara

HONDA VTEC vs ALFA ROMEO 156 [öneri]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-makyaj-kasa-vtec-modifiyeli-45311668/detay

alfa romeo

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-birmot-ankara-da-ilk-sahibinden-43866408/detay

Beyler 20-25 milyar bütçeniz olsa hangisini tercih edersiniz 2 araçta 2004 model , motor , bg , vs. aynı

-vtec in dışı beni benden aldı
    -alfanında içi süper

Ne yapmalıyım , hangisini seçeyim

• Alfa bariz daha konforludur Honda'dan.Ancak Civic'te muhtemelen daha az yakacaktır 156'dan.
    İkisi de güzel duruyor.
  • Hondanın ikinci eli daha güzel. O zaman önce Honda alıp beğenmezsen (nasıl olsa kolay satılıyor) satıp Alfa alırsın. İkisi de sürüş zevki yüksek araçlar.
  • Bende Honda yı beğendim :)
  • Tam pavyona dönmüş ilandaki civic. Kim bilir neler geçmiştir başından uzak dur derim. Alfa iyi duruyor ben olsam onu seçerim.
  • Sanırım performansı yüksek 1600cc konforlu araç arıyorsunuz. Bizde 2005 makyajlı kasa 156 1.6 Distinctive var. En dolusu yani deri koltuk sunroof filan sadece Bose müzik sistemi yok. Aracın artılarının yanında eksileri de çok. Araç 2 yıldır bizde performansı oldukça iyi çoğu kişi alt devirlerde ölü olduğunu söylüyor fakat ben 60-70km/h hızla 4. viteste giderken tatmin edici bir şekilde ivmelenme yapıyor hızlanmayı hissedebiliyorsun. Sizinde vurulduğunuz gibi aracın iç tasarımı çok hoş koltuğa oturduğunuz da araç sizi sarıyor gösterge paneli olsun direksiyonu olsun aynaları olsun spor ruhu yansıtıyor. Eksileri ise araç çok yakıyor 1600cc nin yakması gerektiğinden aşırı fazla 60-70le 3.4. viteste giderken anlık tüketim 10litrenin altına düşmüyor fakat 140-150km/h hızla giderken 7-8lt civarı oluyor. Araç çok nazik sürekli son devirde filan gezmeye gelmiyor. Çukurlardan sürekli kaçmak durumundasın, amortisörler sorun verebiliyor ve aynaların küçük olmasından dolayı bakış açısı çok dar. Arabanın genişliğinden bahsetmek gerekirse 4 kişiden fazlası rahatlıkla binemiyor. Benim boyum 1.98 aracı sürerken arkadakiler rahat otursun diye koltuğu öne çekiyorum bu sefer ben direksiyona çok yakın oluyorum benim için uygun uzaklığa getirince arkadaki diz mesafesi kalmıyor. Arkada 180cm lik boyu olan biri dik oturduğunda başı tavana çarpabiliyor. Bağaj hacmi sınıfındaki araçlara göre küçük. Aracın ön kısmı yere çok yakın o kadar dikkat etmeme rağmen her gün cızzzt cızzzt sürtüyor. Yol tutuşu oldukça iyi. Diğer araç ise Alfa Romeo'nun piyasasından çok daha iyidir ve yakıt tüketimi daha düşüktür. Performansları birbirine çok yakın fakat otobanda büyük yollarda kendime rakip olarak gördüğüm ve geçtiğim arabalardan birisidir. Aynı Civic'le 20-160km/h arası denememiz olmuştu ben 160 a ulaştığımda Civic -+20m filan arkamda kalmıştı. Civic kullanmadım ama bir kaç defa binme fırsatım oldu konfor olarak Alfa daha iyi görünüyor fakat agresif sürüşlere daha dayanıklı gibi görünüyor. Bütün Distinctive modellerinde aynı özellikler varsa Civic ten kat kat daha donanımlı ama alacağınız aracı uzun süre kullanmayacaksanız Alfa Romeo almanızı tavsiye etmem çünkü hemen istediğin an elden çıkaramıyorsunuz. İlanda ki Civic'e gelirsek çok hoş olmuş tasarımını sevdiğim bir araba bu tarz modifiyelerde yakışıyor ama bu araç sahibi kim bilir nasıl kullanmıştır. Bence dediğim gibi uzun süreli kullanacaksanız bir Alfa alın. Diğer şekilde de biraz pahalıya kaçar ama modifiyesiz temiz bir Civic alıp sizin modifiye etmeniz daha güven verici olur. En azından içiniz rahat olur acaba önceki sahibi sürekli son devirler de mi gezmiş diye düşünmezsiniz.

• Daha önce ilandaki civic icin konu acmıstım forumda O zamanlar 16,5 yazmışlardı fiyata.

http://resim.donanimhaber.com/m_46723477/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46723477

Buda konum.
    O araç pertti sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    160 bine Alfa 156 vs Fiat Albea
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.