Şimdi Ara

honda type-r'ın rakibi kim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kaya5789

66.000TL'ye TypeR mı 72.000TL'ye Cupra deseler... Birisi 200hp biraz daha hafif ve 3 kapılı, birisi 240hp biraz daha ağır ve 5 kapılı. Birisi Turbo'lu diğer değil.

Ki ikisi de ilerde 2. el olarak almayı düşündüğüm araçların başında geliyo. Çok muallakta kalırdım heralde.

Cupra'ya bindim. Gerçi benim bindiğim 310hp'likti, çok deli gidiyodu(IIoyd'un aracı). Süspansiyonları sert ama typeS sertiğinde desem yalan olmaz. Bu durumda typeR heralde konfor olarak cupra'dan biraz geridedir.

Yol tutuş olarak ikisinin de çok başarılı olacagın düşünüyorum. Hiç TypeR sürmedim onu da typeS'ten yola çıkarak söylüyorum.

Performans olarak stock halde Cupra'nın 1 adım önde olacagı kesin, arada 40hp var az değil. Çok daha ucuz maliyetli modifiyelerle Cupra'nın beygirini de yukseltebileceginiz kesin.

Cupra'nın 5 kapı olması kimine göre avantaj kimine göre değil.

Vupra'nın turbo'dan dolayı sürüş zevkinin alt devirlerde daha yuksek olacagı da kesin. Buna karşın TypeR'ın 8000küsürlü devirlerde çıkaracagı sesi duymak da çok güzel bir duygudur eminim.

Şahsen Civic HB Türkiye'de çok az oldugu için heralde TypeR alırdım. Fakat Cupra'yı çok seviyorum, hele ki beyaz veya kırmızı ise. Baya zor bir seeçim olurdu benim için.

Demekki böyle düşünen bir tek ben yokmuşum! Bende senin gibi düşünüyorum. Beyaz Cupra ile Kırmızı Type R arasında gelip gidiyorum. Sonunda iki araçın da 2.eli fiyatları birbirine çok yakın.Tasarım olarak ikiside çok iyi. Sadece Yol tutuş konusunda Type R cupraya göre daha zayıf olduğu cupranın yol tutuşu daha iyi olduğu söyleniyor. Bence bu iki araçtan hangisi sürüş keyfi ve güvenirlik veriyor. Ona göre karar vermek gerekiyor. Tüm bindiğim araçlarda bir iki kriteri göz önünde bulunduruyorum. Ama ne cupraya ne de TypeR binebildik. O yüzden kararsızlık normal.

honda type-r'ın rakibi kim?

honda type-r'ın rakibi kim?

• quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Bu arada, Tayyar'ın rakibi Cetta TSI 170 hp'dir. İşte link:

http://forum.donanimhaber.com/m_19400838/mpage_1/key_type//tm.htm#19400838

Bu kadar kötü bir yorum olabilir. Birisi aile arabası diğeri spor araba... O zaman Bugatti Veyron 'un rakibi de Passat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

zamanında bu başlık streptozotocinus tarafından başka sitelerede taşınmıştı; açıkçası bir tane type-r sürücüsüde çıkıp ´´gel yarışalım senle streptozotocinus´´ diyemedi......grafiklerle konuşulan eski güzel bir konu.......

Çok Talihsiz Bir Açıklama........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_HKN -- 27 Nisan 2009; 21:25:37 >

• Type R 'ın rakibi Mini S, Leon Cupra, Scirocco 160hp veya 200hp, Golf GTi vs grubudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

quote:

Bu kadar kötü bir yorum olabilir. Birisi aile arabası diğeri spor araba... O zaman Bugatti Veyron 'un rakibi de Passat.

Eğer benim bu yorumumu beğenmediysen, bu başlıktaki diğer mesajımı da oku, ilk sayfanın sonlarında olması lazım.

Okuduktan sonra tekrar konuşalım istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 27 Nisan 2009; 21:21:03 >

• Adamda cetta tsi var 4 kapı aile arabası felan demeyin kendini kanıtlaması ve tatmin olması lazım abileri, onuda aranıza alın. Ha bu arada bizim mahallede tayyar diye bir kırma it var, motor grafiğini felan koyacam buraya, cetta ile o kalkar, havlıyor zaten bütün gece hayvan...
  • Bana jetta ile type-r'ı karşılaştırmak saçmalıktan öte geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

zamanında bu başlık streptozotocinus tarafından başka sitelerede taşınmıştı; açıkçası bir tane type-r sürücüsüde çıkıp ´´gel yarışalım senle streptozotocinus´´ diyemedi......grafiklerle konuşulan eski güzel bir konu.......

Rahat ol aslanım ben çok kez dedim type-r bulayım diye Ama şuan itibariyle kendisinden bi kaç şartım olcak. Kabul ederse hay hay

Playmaker sen grafikleri koy ben yorumlayayım... Hiçbirşey bilmediğin böylece belli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 27 Nisan 2009; 21:30:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

quote:

Orjinalden alıntı: ONUR7498

sanırım bu herşeyi özeltliyor
    http://www.vwpowerclub.com/forum/index.php?topic=523.0

yok artık.bu kadar yanlı bir test olamaz.

sitenin adı zaten vw ile başlıyor olacak o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R
    Playmaker sen grafikleri koy ben yorumlayayım... Hiçbirşey bilmediğin böylece belli olsun

Neyini yorumlayacan motor grafiğinin, altında kalan alanı mı, belirli devir aralıklarındaki eğriler altındaki alanı bul desem onu bile zannetmiyorum integral vs. ile bulabileceğini.

Sen bazılarının şakşakçısı olmaya devam et, kafanı yorma böyle şeylere.... Onlar ne derse he he der başını sallar geçersin her zaman ki gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

quote:

Neyini yorumlayacan motor grafiğinin, altında kalan alanı mı, belirli devir aralıklarındaki eğriler altındaki alanı bul desem onu bile zannetmiyorum integral vs. ile bulabileceğini.

Sen bazılarının şakşakçısı olmaya devam et, kafanı yorma böyle şeylere.... Onlar ne derse he he der başını sallar geçersin her zaman ki gibi.

Ben bazılarının şakşakçısı değil öncüsü olma durumundayım sana üzülerek söylüyorum ki. Hoş senin gibi klavye arkasından konuşanların sözleri benim gram sinirime dokunmuyor. Grafikleri de bulamayıp böyle saçma bi yorum yapma gereği duydun sanırım, ama matematikle aramın ne kadar iyi olduğunu profilime girip bölümüme bakarak anlayabilirsin.

Strep deneyecekmiş zaten ondan pek bi tartışmaya girişmedik.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

quote:

Ben bazılarının şakşakçısı değil öncüsü olma durumundayım sana üzülerek söylüyorum ki. Hoş senin gibi klavye arkasından konuşanların sözleri benim gram sinirime dokunmuyor. Grafikleri de bulamayıp böyle saçma bi yorum yapma gereği duydun sanırım, ama matematikle aramın ne kadar iyi olduğunu profilime girip bölümüme bakarak anlayabilirsin.

Strep deneyecekmiş zaten ondan pek bi tartışmaya girişmedik.

tophanede buluşma yapınca gelicekmiş.

• adam gitti hala muhabbeti dönüyor.

@playmaker

• Ne grafiği ben orada dalga geçiyorum mahallede ki köpeğin ne grafiği olacak?

Makina mühendisliğinde ne matematiği var, calculus 1-2 başka ne var ama oda yeter ha yılan yapıyon şurdan şura diyon çıkıyor...
  • biz boşuna makina mühendisi olacağız candan,baksana bu hoşaf bile herşeyi bizden çok biliyor
  • Berk, o buluşmayı Ali Baba'da yapalım istersen...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.