Bildirim
honda today
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende 2007 today war vergisi yok sadece yıllık trafik sigortası yaptıman lazım ehliyetsiz binmeni tavsiye etmem ehliyet almak zor birşey değil yakalandığında zaten ehliyet parasının kaç katı ceza yersin. _____________________________ -
2800 tl o motosiklete verilmez dostum bana soracak olursan üzerine biraz daha ekleyip sym fiddle veya kymco agility 125 alırım. bende honda kullanıcısıyım fakat bana göre honda scooter modellerinde çok zayıf ve today verilen parayı kesinlikle haketmiyor. _____________________________ Dünya insanların gereksinimlerini karşılayabilir ama ihtiraslarını asla.
Gülerek Kaybettiklerini Ağlayarak Kazanamazsın.
Kim Allah rızası için öğrenilmesi gereken bir ilmi dünya metaı elde etmek için öğrenirse, kıyamet gününde cennetin kokusunu bile duyamaz (Ebu Dâvut, Kitabu'l-İlm) -
ehliyete kaydoldum zaten birde motoru belki 2gün içinde alırım 2006 model daha bir çizik yok 8000km'de orjinal 1500 liraya anlaştık yanlız devir ücreti ne kadar gidiyor birde notere gitmek gerekiyor dimi? _____________________________ Her Nefis Ölümü Tadacaktır! -
bende today 2006 model var zamanında plaka+kask dahil 1.500 liraya almıştım ve fiyatıda çok uygundu..motordan memnunum kardeşim tavsiye ederim.. _____________________________ -
fiyat uygun. _____________________________
KAWASAKI Ninja-300 -
Devir 70 tl gecen bizim Kafe'ye suzki 125 sukitir aldık odsan biliyom
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler